Én is valami minimálisat fizettem…
Fel töltöttem levessel a bájkát, de előtte mindent is el zártam, levegőt, lébeömlőt, és lám…nem folyik……még…
Reméljük megoldódott.
Főleg én mennyire remélem…
Most olvastam vissza. Oh, a tahográf. Apám buszsofőr volt, sokszor mentem a papírboltba kör alakú papírért amire írja a gép az adatokat.
Amúgy, hogy állunk Robi? Megoldódott?
én is utána néztem a szilikon o gyűrű az egyik a nagyobb a tankpalástnál van a másik szilikon a topcap- nál van neked a 15x1 fekete kell oda…
Úgy néz ki hogy igen. Tegnap este óta minden klappol…viszont le cseréltem a belső afc-t, es a legnagyobb lyukut tettem. Most igy egyenlőre nagyon jól duruzsol,. Köszönöm kérdésed, kedves Kinga
Ennek nagyon örülök.
Remélem tényleg minden rendben lesz a tankkal mostmár
Szerintem inkább a vattázással volt a gond…de ezt Robi tudja igazából nem árulta el mi volt a bibi…
Pedig szerintem, vattabiztos, tök mindegy menyit rakok bele, nekem mindig tökéletes!
Mondjuk régen kicsit beképzelt voltam, de most már tökéletes vagyok!
Őszinte ember vagyok, legalábbis annak tartom magam… nem szokásom hazudni, mert nekem sem esne jól ha más tenné velem.
Nyugi…semmi gond…tudod, van az a mondás…lehetetlen nincs csak tehetetlen…megoldom…
Szombat este óta nem volt vele gondom. Csak töltöm bele a finom tobacco symphony levest.
Íz /gőz tökéletes…
Alakul már a tekerésem is…
Ahogy @Ispy mondaná,… az még 3 hétig jó lesz…
Senki nem mondta,hogy hazudsz nem tudom mire érted.
Ha félre érthető voltam Bocsánatott kérek.Kiváncsi voltam miért folyt.Több félre értésre nem adok okot.
ÜDV!
Ha valamiről nem tudod, hogy nem jó, de te jónak tartod,az nem hazugság, hanem tévedés. Erre gondolt @Janos_Groszeibl . Senki sem feltételezte, hogy kamuzol.
Nem kell bocsánatot kérned mert nem történt semmi…annyi volt ,h kicseréltem benne azt az o- gyűrűt. A tank aljában. Azota simán megy minden. Azért irtam, mert (de most komolyan) ,egy fehér o- gyűrű volt benne ott, mikor kaptam a tankot… valami okból feketére cseréltem, de mióta ujra a fehér van benne, azota semmi gond vele…
Nem az volt, hogy nem árultam el, hanem egyszerűen nem tudtam miből kifolyólag folyt.pedig ellenőriztem mindent benne. Oringet is, vattát is, mindent…lehetséges en tévedtem, mikor feketére cseréltem…de mindegy, amúgy. Jó h most már működik…
azért egy gyári o-ring szettet szerezz be
@Ispy már le is rendelte. Ráadásul 2 szetett…