Első BORO beszerzése

Üdv mindenkinek!

Jelenleg RTA-t használok (Precisio GT), viszont szeretnék áttérni BORO eszközökre.

A költségvetésem kb. 60-65 ezer ft és építős BOROT szeretnék.

Eddig a Cthulhu kitjét (Cthulhu AIO 2 DNA 80C + 520 RBA V2 Kit) találtam ebben az árban, de szívesen fogadok más ajánlásokat is, illetve véleményeket a fenti eszközről.

Előre is nagyon köszönöm Mindenki segítségét!

4 kedvelés

Esetleg @Zolika véleményezi a BMM.38 AiO-t…egy ideje már használja. Ránézésre biztos, hogy nagyon tartós cucc.

Itt kapható: Buy BMM.38 Aio 3D Nylon Style 18650 21700 Evolv DNA60 60W Boro Mod

5 kedvelés

Köszönöm szépen! Esetleg valami hozzávaló tankot tudnál ajánlani?

1 kedvelés

Szia,nincs vele bajom,se a dna 60 verzióval se a simával,egyszerűen nekem tuti biztosabb az rta,rda vonal.

Ajánlatban by-ka,vwm boro rba amit használok hozzájuk

5 kedvelés

Köszönöm szépen! A praktikussága miatt, illetve az újdonság miatt szeretnék csak beszerezni egy kit-et. Igazából még az Early Bird Serin RBA-t néztem, azzal kapcsolatban esetleg van tapasztalatod?

3 kedvelés

Ebből teljesen jó a nem DNA-s verzió is.
:saluting_face:

5 kedvelés

Szia! A BMM .38 klón dna60-as verziót használom már majdnem egy éve, nagyon jó szellős AIO (kevésbé csapódik ki a kondenz, mivel nem zárt a boro fészek, és nem fém az anyaga). Nem volt vele semmi problémám eddig, nagyon jól működik, és 21700-as! A fémházas Aio-k nehezek, és könnyebben kicsapódik a boro fészekben a kondenz, pláne ha minnél zártabb. Persze nem kell félni a zártabbaktól sem, csak sűrűbben kell takarítani.
Serin Rba, nem rossz, a felső levegős kialakítás miatt nincs kondenz (zárt boro fészekben és fém anyagú aio-ban sem). Sokat nem használtam (2x építettem meg), így hosszútávú tapasztalatom nincs vele. Az rba test nagyobb, több helyet foglal a boro tartályban, mint más rba-k. Ízben szerintem van jobb is nála, de ez szerintem egyénfüggő is, hogy kinek mi adja a lagjobban. Nekem pl. egy Sturdy One Up (klón), egy LP Mods Edict, egy Alexa SIX vagy akár egy DotMobb (klón) jobban bevált. Általában 0.35ohm - 0.5ohm közötti Alien tekerést használok.

Ui. Azt még hozzátenném, hogy sikerült beszereznem nemrég egy eredeti BMM BoRat60R aio-t, de azt kell mondjam, hogy ez sem jobb vagy a klón BMM .38 sem rosszabb a másiknál.

8 kedvelés

Köszönöm szépen a segítséget, nagyon hasznos volt!

3 kedvelés

Köszönöm szépen! :slight_smile:

4 kedvelés