Boncasztalon a By-ka V9 klón

Ultravizes tisztítás ‘á lá…palack’ kamionos módra. :rofl:

4 kedvelés

Eddig is leves volt benne.

Összerakás előtt kellett volna az o gyürüket be kenni…de elnézést csak segíteni akartam

4 kedvelés

Én nem tudtam leszedni, gyári állapotában így puculom. Klónhibának elfogadtam :roll_eyes:

Hát nekem csak úgy ment, hogy összeraktam ezt a felső részt teljesen, és egy tweezerrel megfogtam azt az alsó vékony fém peremet. Amíg nem volt tweezerem, addig pedig csőfogó, ronggyal, vagy betekered szigszallaggal, de csak finoman, hogy megfogja, nem kell szorítani. Ha sikerült ráfogni, utánna a felső részt gumikesztyűben lehet letekerni.

@Janos_Groszeibl + @Ispy amit mond :+1:+ hideg víz ráfolyat, aztán hűtő 2-perc @Robertino_daf ! :wink:

2 kedvelés

Jó lenne de ezt a műanyag bizbaszt nem hatotta meg ez se​:rofl:

A fagyasztó se, ott 5-perc? :thinking:

1 kedvelés

Ez nem Se Tomi… :joy: :joy:

Ezért kell egy SE @Bea mert azzal ilyen gond nincs! :+1:

Azzal van más… :joy::slightly_smiling_face:

Szerintem a szilikon o gyürű nem a legjobb megoldás meleg hatására ragadós lesz.

2 kedvelés

Nem kell, jó ez így :blush:
Jó kis kazán finom ízekkel, könnyű építeni.
Van krehája, na de klón. Majd ha minőséget is szeretnék hozzá akkor veszek eredetit. Csak ugye…:money_mouth_face:

Azzal bajom eddig nem volt, annyira semplici come cunei di legno! :+1: :sweat_smile:
Sőt már csak azt SE. használom, a V9 pihenőpályán van! :wink:

2 kedvelés

Kinek mi. Tőlem SE elment Jánoshoz, nekem nem vált be. :person_shrugging:

5 kedvelés

Hűtőbe betettem de semmi… mindegy. Majd egyszer máskor…:smiley:

1 kedvelés

Desszertesnek remek​:+1: főleg ízesebb matériákhoz.

1 kedvelés

Miért a desszerten kívül létezik más is?:rofl:
Csak az édes​:heart:

En is elgondolkodtan egy byka beszerzesen.

4 kedvelés

Sziasztok!
Ugye jól gondolom hogy a klón v9 műanyag betekintője nem tolerálja a citrusos liqudeket? (az eredetinek is ebből az anyagból van?) Lehet kapni hozzá más anyagból készült palástot? Esetleg a kolléga aki szokott itt gyártani pótalkatrészeket, Ő tudna készíteni?