na erre bizony én is gondoltam, de tuti megkérdezné vmelyik kolléga hogy melyik xml tag szorult meg ilyen szinten hogy csőfogót is hoztam
Pár száz köb fát már meghasogattam falusi létem óta, úgyhogy valamennyi szorítás szorult belém, de ez gonoszabb mint a hasító nyele
nade mindegy is. most átmostam amit tudtam, újravattáztam, és teszem bele ugyanazt a liquidet, nagy baj nem lesz.
ezek szerint még nem hasogattál eleget
ja és még ma rendelj egy tweezert, azzal sokmindent meg lehet oldani és jobban elfér a zsebedben, mint egy csőfogó
ne is, kettőt rendelj, mert fogyóeszköz
Lassan-lassan összeáll a készletem de mindig van ami hiányzik. Most épp ez…
Kézzel szét jön Silvia segít…
Csak férfi kollégáim vannak. viccet félretéve: hogyan?
(Silvia mint papírtörlő?)
Biztos erős a marka.
az másvalaki: Marok Marcsa
Nálam a sorrend: papírtörlő → gumikesztyű → tweezers → csőfogó → akkórohadjmeg és ezek különböző permutációi
Egyébként a csőfogóval kifejezetten élvezetes tud lenni mire rá tudsz fogni arra a picsányi kis fém részre, hogy közben szét se barmold, szóval lehet én inkább vennék egy tweezert, amíg megjön meg marad egyben, így is ki lehet mosni.
Nade a papírtörlő az mit csinál azon kívül hogy szárazra töröl majd utána csúszik?
Szerintem itt nem a papírtörlő a lényeg, hanem a kéz, amiben a papírtörlő van, ergó a még ki nem fejlett szorításod nem fogja kompenzálni, ha a gumikesztyű sem tudta.
Nálam az egyik pont ilyen. Volt már fagyóban, gumikesztyűs kézben, papírtörlővel találkozott már, de nem jött szét. Szóval elmostam, és használom tovább. Egyszer majd csak megadja magát Pedig nem klón, elvileg
Megnyugtattál kicsit hogy nem csak a klónok tudják így megtréfálni az embert
Silvia mint papirtörlő igen…de ha van bőr öved azzal is lehet
Ahogy @Ispy mondja, plusz csurgass bele egy kicsi hideg vizet aztán hűtőbe vele 1.percre, le fog ez jönni!
Erősebb szilikonlap, gumilap se rossz
Ill. enyhén nedves bőröv.
Vagy mangánzsíros flex.
na ez jó ötlet! a megzsírzott flex szinte mindenre is jó
Vissza rakod a fémet kicsit ráhúz mjd lazít be kellett volna levesezni…
Tisztítani szeretném
Gondoltam…