Boncasztalon a By-ka V9 klón

na erre bizony én is gondoltam, de tuti megkérdezné vmelyik kolléga hogy melyik xml tag szorult meg ilyen szinten hogy csőfogót is hoztam :smiley: :smiley:
Pár száz köb fát már meghasogattam falusi létem óta, úgyhogy valamennyi szorítás szorult belém, de ez gonoszabb mint a hasító nyele :smiley:
nade mindegy is. most átmostam amit tudtam, újravattáztam, és teszem bele ugyanazt a liquidet, nagy baj nem lesz.

1 kedvelés

ezek szerint még nem hasogattál eleget :rofl:

ja és még ma rendelj egy tweezert, azzal sokmindent meg lehet oldani és jobban elfér a zsebedben, mint egy csőfogó :wink:

ne is, kettőt rendelj, mert fogyóeszköz

2 kedvelés

Lassan-lassan összeáll a készletem de mindig van ami hiányzik. Most épp ez…

Kézzel szét jön Silvia segít…

Csak férfi kollégáim vannak. :smiley: viccet félretéve: hogyan?
(Silvia mint papírtörlő?)

Biztos erős a marka. :grin:

az másvalaki: Marok Marcsa :smiley:

Nálam a sorrend: papírtörlő → gumikesztyű → tweezers → csőfogó → akkórohadjmeg és ezek különböző permutációi :grin:

Egyébként a csőfogóval kifejezetten élvezetes tud lenni mire rá tudsz fogni arra a picsányi kis fém részre, hogy közben szét se barmold, szóval lehet én inkább vennék egy tweezert, amíg megjön meg marad egyben, így is ki lehet mosni.

Nade a papírtörlő az mit csinál azon kívül hogy szárazra töröl majd utána csúszik?

Szerintem itt nem a papírtörlő a lényeg, hanem a kéz, amiben a papírtörlő van, ergó a még ki nem fejlett szorításod nem fogja kompenzálni, ha a gumikesztyű sem tudta. :grin:

Nálam az egyik pont ilyen. Volt már fagyóban, gumikesztyűs kézben, papírtörlővel találkozott már, de nem jött szét. Szóval elmostam, és használom tovább. Egyszer majd csak megadja magát :person_shrugging::thinking::slightly_smiling_face: Pedig nem klón, elvileg

1 kedvelés

Megnyugtattál kicsit hogy nem csak a klónok tudják így megtréfálni az embert

Silvia mint papirtörlő igen…de ha van bőr öved azzal is lehet

1 kedvelés

Ahogy @Ispy mondja, plusz csurgass bele egy kicsi hideg vizet aztán hűtőbe vele 1.percre, le fog ez jönni! :wink:

1 kedvelés

Erősebb szilikonlap, gumilap se rossz
Ill. enyhén nedves bőröv. :slightly_smiling_face:
Vagy mangánzsíros flex.

na ez jó ötlet! a megzsírzott flex szinte mindenre is jó :smiley:

Tudna segíteni valaki, hogy ezt a műanyag palástot hogy tudnám letekerni, a v9-ről?

Vissza rakod a fémet kicsit ráhúz mjd lazít be kellett volna levesezni…

Tisztítani szeretném

Gondoltam…