Boncasztalon a By-ka V9 klón

Keresd bizalommal Gőzlérforgácsolót @szasza4791 :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

köszi! az eredeti v9 en is ebből az anyagból van?

Azt nem tudom de azért minőségibbnek gondolnám​:wink:
Lehet kapni hozzá ultem palástot is ha az neked megéri a pluszköltséget,vagy Szasza-féle fémpalást :smiling_face:

3 kedvelés

Pont ezen morfondíroztam (többször) hogy jó lenne a fém de akkor bizony állandóan menne a para hogy mikor kapok egy jó kis szárazat. :thinking: :stuck_out_tongue_closed_eyes: Használ valaki itt olyan v9 et ami full-fém?

Szerintem nem, mert nincs hozzá!
Én úgy tudom az eredeti V9/SE, ultem palást, a clone-hoz nem jó!

3 kedvelés

Azon az alacsony 10-15 Watton igazi dry heat-et nem fogsz kapni úgy, hogy az előtte lévő 2-3 slukknál ne érezd, hogy dry heat lesz. Na, ezt jól megfogalmaztam, de remélem érted :grin:

5 kedvelés

Az embernek megvan az a képessége, hogy gyorsan tanul, szóval 1-2 dryhit és már tudni fogod mikor nem szabad többet beleszívni. :rofl:

Nálam 14,5 watton amikor érzem, hogy kezd száradni a vatta még van benne 2 slukk (amit ki is szoktam szívni azért :grin: )

3 kedvelés

na ez nem jó hír, már pont nézegettem az eredeti ultemet (mondjuk szép ára van :smiley: )

abszolút értem :slight_smile:

3 kedvelés

nincs tékozlás pazarlás :smiley: én is mindig végigszívom (ahogy annak idején az analógot :frowning: )

2 kedvelés

v8, v7, v6, ezekhez van gyárilag fém palást, v9-hez és se-hez nincs (azaz én még nem láttam).

4 kedvelés

én csak vatta csere előtt :grin:

1 kedvelés

így van, ez legjobb része, a dekk. :joy:

Amire tényleg figyelni kell a fémpalástnál az a feltöltés…hogy ne töltsd túl

1 kedvelés

Köszönet a részletes (és időtálló) leírásért!
Frissen jött Kínából és YFTK és klón… és jó…

3 kedvelés

Leves is jó…

Karácsony óta érik… legyen is jó! :smile:

Sziasztok! Nézegetem a BY-KA v9 klónt, és arra jutottam, hogy nem is bonyolult ezt a klónt, klónozni.:wink:
Próbálok beszerezni egyet, és legyártani. Kíváncsi leszek hogy milyen lesz a klónok- klónja. :grin: Ha szerzek egyet, és el készül, majd feldobom ide. Tesztelésre is küldök párat a BY-KA fanoknak. (Postaköltség ellenébe… és ha működőképes lesz a klónokKlónja, akkor a vaperina tagokat el árasztom BY-KA-val). :rofl:

11 kedvelés

Utána meg SE (Most megint nyúzom, és legjobb​:+1:).

3 kedvelés

Véletlenül nem tudsz legyártani egy By-Ka v10 1mm air pint?

2 kedvelés

Ha van egy mintadarab, akkor bármit le tudok gyártani. Szerszám üzemünkben minden is van hozzá. Tömb szikra, huzal szikra, eszterga, marógép…stb

5 kedvelés