Boncasztalon a By-ka V9 klón

Ilyen ez az élet. Valaki mindig kell h hibás legyen…:rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

ezért kérdeztem a Dram 3 …a múltkor…bezzeg olcsóbb jóval nálatok

2 kedvelés

vegyél már valamit @Zolika régen vettél uj cuccost nem​:sweat_smile::joy::wink::blush:

6 kedvelés

ezen ne aggódj rajta vagyok a projekten :joy:

7 kedvelés

Throwing Leonardo Dicaprio GIF
:rofl:

6 kedvelés

Veheted nekem is, csak vegyél valamit. :sweat_smile:

6 kedvelés

Mindig is gyanítottam Szabi, hogy te vagy itt a felbújtó a háttérben nyomod az akna munkát. :joy:

5 kedvelés

Umbrella,Tokamak,Dramok ez kánaán :grin:
És jóval olcsóbb vesztemre…

3 kedvelés

Írtam nekik,ha tudnak kuldeni csomagot Magyarországra is…várom a válaszukat jelenleg…

4 kedvelés

persze én csinálom a háttérben maradva​:sweat_smile::wink:meg sem szólalok csak ritkán​:grin:

6 kedvelés

Kaptam választ. Tudnak kuldeni Magyarországra is… Így hát rendelésre fel!!!

6 kedvelés

Megnéztem az oldalt nincs olyan ami kéne és még nincs meg :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Én csak jót akartam, árról nem tehetek ,h mi van nekik raktáron..:upside_down_face:

6 kedvelés

1 bejegyzés egyesült egy létező témába: Ohm, tekerés és levegőzés összehangolása mechán

Sziasztok! V9 klón palástszorulás. :frowning: mélyhűtő, gumikesztyű megvolt (nem a prosztatámat masszíroztam ezzel ne gyertek :smiley: ) tekerő szerszámom nincs. van valami konstruktív ötlet?

2 kedvelés

Ideje bekeményíteni: rongy és csőfogó :grin:

De ne mint egy állat, csak finoman, hogy meginduljon…egyébként ja, a klónnak ez az egyik gyenge pontja, az eredetin is tud szorulni, de ott még kézzel megindul, de emlékszem ezzel én is szoptam mindig.

3 kedvelés

hát oké, de itt az irodában nincs csőfogóm csak otthon

2 kedvelés

nem mondtam, hogy az irodában csináld :rofl:

3 kedvelés

egy: csak itt van időm
kettő: otthon nincs rá időm
:smiley:

2 kedvelés

Akkor csomagolj otthon magadnak csőfogot a munkába :rofl:

Ha össze van rohadva akkor sajnos mással nem nagyon tudod megfogni azt az alsó vékony peremet rendesen, ha asztalos markod lenne, akkor más a szitu, de te is olyan puhány irodista vagy, mint én, akkor mással nem fog menni. Illetve javaslom, hogy rakd össze a felső részt, a topcappel együtt és úgy dolgozzál rajta, mert nincs rajta rendesen fogás, meg ne ferdüljön el semmi. Ha összerakva gumikesztyűben sem megy, akkor nálam ez szokott lenni a next level.

4 kedvelés