Ilyen ez az élet. Valaki mindig kell h hibás legyen…
ezért kérdeztem a Dram 3 …a múltkor…bezzeg olcsóbb jóval nálatok
vegyél már valamit @Zolika régen vettél uj cuccost nem
ezen ne aggódj rajta vagyok a projekten
Veheted nekem is, csak vegyél valamit.
Mindig is gyanítottam Szabi, hogy te vagy itt a felbújtó a háttérben nyomod az akna munkát.
Umbrella,Tokamak,Dramok ez kánaán
És jóval olcsóbb vesztemre…
Írtam nekik,ha tudnak kuldeni csomagot Magyarországra is…várom a válaszukat jelenleg…
persze én csinálom a háttérben maradvameg sem szólalok csak ritkán
Kaptam választ. Tudnak kuldeni Magyarországra is… Így hát rendelésre fel!!!
Megnéztem az oldalt nincs olyan ami kéne és még nincs meg
Én csak jót akartam, árról nem tehetek ,h mi van nekik raktáron…
1 bejegyzés egyesült egy létező témába: Ohm, tekerés és levegőzés összehangolása mechán
Sziasztok! V9 klón palástszorulás. mélyhűtő, gumikesztyű megvolt (nem a prosztatámat masszíroztam ezzel ne gyertek ) tekerő szerszámom nincs. van valami konstruktív ötlet?
Ideje bekeményíteni: rongy és csőfogó
De ne mint egy állat, csak finoman, hogy meginduljon…egyébként ja, a klónnak ez az egyik gyenge pontja, az eredetin is tud szorulni, de ott még kézzel megindul, de emlékszem ezzel én is szoptam mindig.
hát oké, de itt az irodában nincs csőfogóm csak otthon
nem mondtam, hogy az irodában csináld
egy: csak itt van időm
kettő: otthon nincs rá időm
Akkor csomagolj otthon magadnak csőfogot a munkába
Ha össze van rohadva akkor sajnos mással nem nagyon tudod megfogni azt az alsó vékony peremet rendesen, ha asztalos markod lenne, akkor más a szitu, de te is olyan puhány irodista vagy, mint én, akkor mással nem fog menni. Illetve javaslom, hogy rakd össze a felső részt, a topcappel együtt és úgy dolgozzál rajta, mert nincs rajta rendesen fogás, meg ne ferdüljön el semmi. Ha összerakva gumikesztyűben sem megy, akkor nálam ez szokott lenni a next level.