Igen semmi köze ízre egymáshoz.
Köszönöm a válaszod,akkor ez a sztori nem arról szól,hogy hány bőrt tudnak még lehúzni egy bizonyos termékről.
Ripley-t én is alá tudom támasztani. Az egyik legjobb ízű tankom.
Építeni annyira nem szeretem, állandóan parázok, hogy az utántöltő pöcköt egyszer elgörbítem, meg a tekerés berakásával is szoktam szenvedni. De ha csak vatta kell bele akkor minden oké
Szerintem nem…
Szervusz @Elek_Segíts !
Pontosan ezért írtam a ripley RDTA. t. Igaz dohányost még nem szívtam belőle, de az ajánlott 10% os keverés ebben a tankban 1% ban keverve is intenzív ízeket hoz. Akik próbálták mindkét kazánt ugyan azzal a levessel azok azt mondják a ripley ízesebb a bishopnál. Nem csodálom mivel RDTA.
Szervusz @Deepfreeze !
Sajnos mindkét tanknál úgy lett megoldva a deck, hogy pontosan fordítva kell tekerni nem a megszokott módon. Tehát hátulról indítod és magad felé tekersz akkor probléma mentes a huzalbefogatás. Nem olyan nagy probléma ez, együtt lehet vele élni, de gondolom nem véletlen gyártották így.
Ja persze, az megvan, csak valahogy úgy érzem, hogy túl távol vannak egymástól a csavarok és elférne még 1-2 tekerés, hogy jó legyen
De már vettem 26-os huzalt, szerintem pont jó lesz.
Én mindenbe is a 0.25 kanthalt használok, de nincs problémám a befogatással 4 menet és kész !
Ui.: Ez sem igaz a bishophoz kell az 5 menet, mert az azt szereti.
Szia @Atis
Ismerős ez a fordított irányba tekerés,a steam crave aromamizer rta-nál is így kell tekerni.
A kezdeti időkben, egy facsavarra tekertem a huzalt,mostmár megy simán csavarhúzóra is.
Akkor biztos széthúzod a tekerést, mert nekem a 4 az nem kényelmes.
Mondjuk én is széthúzhatnám, ez kézenfekvő
Én már nagyon régen nem tekerek microcoilt ! Csakis hézagos. Nekem valahogy ez vált be. Ízben is jó, meg van gőz is gazdagon, plusz a th. is meg van. Nem egy ökör ára , ha bevásárol az ember belőle.
Szervusz @Elek_Segits !
Üdv mindenkinek ! Tegnapi nap folyamán megérkezett a Bi2hop 2. Megépítettem hát nagyon parádés lett, az egyes és kettes ég és föld. Nagyon adja a dohányosnak. Friss tekerésnél is azonnal jön első slukkra a remek íz. Kíváncsi vagyok pár tank után csak javulni szokott. Nagyon tudom ajánlani a dohányos ízek kedvelőinek. Sajnos a vape 42 - nél pont elfogyott a rendelésem után, remélem lesz még belőle…
További szép napot mindenkinek !
Most felcsigáztál
Gyümölcsöshöz is jó???
Almáskert, szőlőlugas, eperágyás, ezekhez tuti
Szervusz Árpád !
Ahhoz inkább az egyes , de én az ambition mod ripleyt javaslom a gyümölcsösöknek.
A ripleyt viszont csakis a hozzáadott fémhálóval javaslom a csövek nemigazán jöttek be.
Én csővel használom és nincs gondom vele, viszont a hálóról meg is feledkeztem. Tán ki kéne próbálnom
Szervusz !
Nekem a csővel adott párszor dryhit-et, de a fémszövet még egyszer sem. Ha kevés van a tankban döntögetni kell, de az csak egy mozdulat.
Viszont ha üresen hagyod le a vatta a lyukba az is tökéletes szintén döntögetős módszer.
Sejtettem,hogy itt konkrét kérdéseket kell feltennem
Erre szokták azt mondani,hülye kérdés,hülye válasz