Azért is nehéz ajánlani kezdőknek modot és tankot is, mert ami nekem fontos, lehet neki nem, ami nekem tetszik, az neki nem stb. Amit lehet az ember leírja a tapasztalatait és onnantól kezdve mindenki tapossa ki magának a megfelelőt.
Én nagyon szeretem a Bishop-omat. Tény, hogy nem a legmasszívabb konstrukció, és agyhalál kerülget, ha le kell fogatni a huzalt, de jó ízű, és valamiért ebben bírja a legtovább a huzal. Nekem is kevés a gőz, de már megbarátkoztam vele. Esetleg nagyobb AFC-vel, kicsit magasabb watton jó lehet.
Lehet, de én 10zes leves használok, ha több a levegő és nagyobb a teljesítmény lehet kifekszem tőle én meg nem fogok többféle leves keverni. Mondjuk arra is rájöttem, hogy nekem a fényes tankok nem tetszenek, csak a matt, problem number one.
Nem tudom kinek mennyi gőz elég. Mi a kevés? Egyébként érdekes. Mindig ugyanúgy tekerek. 7 menet 28ga kanthal, most csak 0,91 ohmot mutat a 101 modom. 8 watton nekem ennyi a gőz ha nem tüdőzöm egyátalán. Ez kevésnek számít?
Szerk. Csak példaként raktam fel a videót, ideiglenesen Látta aki látta
Ezzel csak egyetlen baj van. Amit egyetlen YouTube-er illetve influencer sem mond el. Hogy a képeken, videókon többnek látszik a gőz mint a való életben. Én kevésnek látom az enyémet egyébként.
Hát ez a valóságban is így néz ki Kicsit összemosódik és nem ennyire fehér a valóságban, de nagyjából ezt látni. Könnyen össze tudod hasonlítani, csinálj magadról videót, és úgy hasonlísd össze a kettő videót, hogy több, kevesebb vagy hasonló.