Én a LH-ról sokat rendeltem, a JV-sól soha, ugyan úgy valószínűnek tartom az A&L ről sem fogok!
Szervusz !
Olaszoknál, vagy más eu-s országokban csak előre utalás, vagy bankkártya van, nincs utánvét. Örülök , hogy ennyivel is segíthettem.
Én ha lehetett sem választottam az utánvéttel lehetőséget.. sosem volt gondom az előre fizetéssel,és szerencsére probléma és visszaélés sem volt soha . Lehet csak szerencsém volt
Most aki pl panelban van ott nincs olyan lehetőség hogy rakja be a kerítésen de ha fizetni is kéne számomra praktikus az automatás szállítás ugye ott meg csak előrefizetés van nálunk mert nincs rajta terminál. De lényeg a lényegében: Bármit mondunk bármit csinálunk ez így alakult vagy elfogadjuk vagy nem. Akiket megbüntettek azokat én sajnálom mert igazából értünk voltak. Sokáig Szlovákiába jártam ki csak hát horribilisan emeltek az árakon (adó előtt is), hogy 2 hónap alatt kétszeresére nőtt a számlám összege ugyan azokra a termékekre. Juicy meg hát olcsó is volt meg ami nekem kellett az ott fent volt. Van rajtam olyan aki kifizette a rendelését és sehol semmi válasz? Ha van tudna nekem írni hogy mit tett vagy bármilyen előrelépésre jutott pl válaszoltak vagy valami hasonló.
Mint panellakó, ugyanez a gondolatom.
Szia.
Szerinted én nem tudom ?
Olvassátok már el, mit írtam emberek.
Rendben van ! Elnézést kérek !
“Tudom, hogy könnyű utólag okosnak lenni … de áruljátok már el, hogy ahonnan van (volt) lehetőség utánvéttel is rendelni, miért fizetitek ki előre ?
Én soha nem fizettem ki előre és nem csak vape rendelésekre gondolok.”
Mivel csak nem sikerül megérteni amit írtam, akkor elmondom, hogy ignoráltam a fiókodat véglegesen. Nem vagyok kíváncsi a közzétett tartalmaidra, sem a múltban és a jövőben sem. Remélem ez érthető és világos. Kiabálhatsz kedvedre, nem vagyok vevő rá.
Azért írtam, hogy AHONNAN VAN LEHETŐSÉG.
Természetesen ahonnan nincs, ott benne van a kockázat.
Ezt mondtad: “Tudom, hogy könnyű utólag okosnak lenni … de áruljátok már el, hogy ahonnan van (volt) lehetőség utánvéttel is rendelni, miért fizetitek ki előre ?”
Erre mondtam, hogy azért fizetem ki előre, hogy akkor is megkapjam a csomagom ha nem vagyok otthon.
Oké.
Most komolyan összevesztek egy bezárt shopon? Min változtat az? Múlt idő jele, egy T, két T. Értünk voltak, minket szolgáltak, de sajnos lehúzták a rolót. Aki utánvéttel rendelt, vissza fogják utalni a pénzét. De ha nem is esetleg, akkor le kell írni veszteségként. 15 vapeléssel töltött évem alatt megtanultam, hogy ez a hobby sajnos ilyen, és elfogadtam. És amit le kellett, azt leírtam. Sztem sokkal többet, mint amiért egyes csoportokban (nem itt hála az égnek, Facebookon) egyes vaperek fogyasztóvédelemmel fenyegetőznek… De vaper társammal egyszer nem mentem ölre. Közös hobby, közös szenvedély, közös(ség). Béke Tesvéreim!
Akkor sem szeretem a gyümiset!!
Nagyon szomorú vagyok … Vagy is nem több marad nekem
Nem véletlen nem nézek én semmi vape FB csoportra … Ami ott megy az emberi butaság legalja …
Amúgy a szívemből szóltál…
Al Carlo után én sem szeretném… de majd írok tesztet a TVGC aromákról, ha megérkeztek, aztán talán megszereted.
Nekem abból is volt ami ízlett
Szerintem én reménytelen eset vagyok!!
Tudjuk amúgy … De sosem adjuk fel
Majd jó soká, ha el fogy itthon minden, rendelek belőle dohányost!!
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen. A Dharma is keverék dohány, mégis ahogy meg kóstoltam, tudtam, hogy Néked izleni fog. Ha a TVGC-között lesz olyan, amiről ezt fogom gondolni, név szerint foglak említeni…