Rendben, köszönöm!!
Mijé? Mijabaj a AlCarlo liquidekkel?
Ezek pl. nekem jók voltak.:
De ízlésen-ízlelésen nem vitázunk. Legalábbis én.

Nem a kedvenceim. Nem tudom megmondani, miért, nem ízlettek. De ugye kinek a pap, kinek a papné, kinek a pap lánya.
@Paska-t, mióta rákóstolt az almásra, a világból ki lehetne vele kergetni szvsz.
Az alma nekem is bejövős volt főleg a 2. Üveg amibe csak 80ml alaplevet tettem …
Igen, én sem szoktam úgymond teleönteni.
Na és ez? Már majdnem gyümi, csonthéjas vonalon elindulsz a húsos gyümik felé vezető hosszú úton
Latakia, Black Cavendish és dió. Egy hónapja kevertem be, ma rákóstoltam, fincsi, jó karakteres dohány háttérben pici dióval, semmi édeskés vanília vagy mogyoró és egyéb rá nem írt összetevő Még hagyom érni, hátha még jobban előjön a dió
Ez biztosan finom!! A diós, mogyorós, pisztáciás dolgokkal nincs bajom!!
Mostanában próbálom kerülni a mogyorós-vanilíás ízeket, kicsit megcsömörlöttem tőle mert majdnem minden mesterséges dohányaromában éreztem valamennyit amiket rendeltem (és némelyikre rá sem volt írva), ezért volt kellemes meglepetés ez a mai diós
Legtöbbel nekem se…
A vaníliás sem tartozik a kedvenceim közé , ha lehet kerülőm!!
Szervusz Zoli76 !
Ez nem diós, hanem paradicsomos…
Szevasz Atis!! De még annak is egy kicsit éretlen, nem?
Szervusz Tibor !
Spanyol paradicsom…
Akkor értem!
Ja, hogy azok a napok vannak..aha
Volt eza, miafene reklám, hogy azokon a napokon Judit haja nem korpásodik, mert tixbióval mossa…
Enézést kérek minden Judittól…
Megérkezett? Előre kellett fizetni?
Magyarországi sajátosság az utánvéttel történő rendelés. A legtöbb EU webshopban mindig előre kell fizetni.
A csomagok természetesen megérkeznek.
Szerkesztés:
Szia!
El felejtettél köszönni neki …
Ja az ide tévedt bárány is csak a szoki