Bezárt webshopok, bennragadt rendelések

Rendben, köszönöm!!

6 kedvelés

Mijé? Mijabaj a AlCarlo liquidekkel?
Ezek pl. nekem jók voltak.:

De ízlésen-ízlelésen nem vitázunk. Legalábbis én.
:face_savoring_food: :wink: :grin:

7 kedvelés

Nem a kedvenceim. Nem tudom megmondani, miért, nem ízlettek. De ugye kinek a pap, kinek a papné, kinek a pap lánya. :rofl:

6 kedvelés

@Paska-t, mióta rákóstolt az almásra, a világból ki lehetne vele kergetni szvsz.
:grimacing:

4 kedvelés

Az alma nekem is bejövős volt főleg a 2. Üveg amibe csak 80ml alaplevet tettem … :heart:

4 kedvelés

Igen, én sem szoktam úgymond teleönteni.
:wink:

4 kedvelés

Na és ez? Már majdnem gyümi, csonthéjas vonalon elindulsz a húsos gyümik felé vezető hosszú úton :grinning_face_with_smiling_eyes:

Latakia, Black Cavendish és dió. Egy hónapja kevertem be, ma rákóstoltam, fincsi, jó karakteres dohány háttérben pici dióval, semmi édeskés vanília vagy mogyoró és egyéb rá nem írt összetevő :slight_smile: Még hagyom érni, hátha még jobban előjön a dió

6 kedvelés

Ez biztosan finom!! A diós, mogyorós, pisztáciás dolgokkal nincs bajom!!

6 kedvelés

Mostanában próbálom kerülni a mogyorós-vanilíás ízeket, kicsit megcsömörlöttem tőle mert majdnem minden mesterséges dohányaromában éreztem valamennyit amiket rendeltem (és némelyikre rá sem volt írva), ezért volt kellemes meglepetés ez a mai diós

4 kedvelés

Legtöbbel nekem se… :roll_eyes:

4 kedvelés

A vaníliás sem tartozik a kedvenceim közé , ha lehet kerülőm!!

4 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Ez nem diós, hanem paradicsomos… :thinking: :shushing_face:

4 kedvelés

Szevasz Atis!! De még annak is egy kicsit éretlen, nem? :grin:

4 kedvelés

Szervusz Tibor !

Spanyol paradicsom… :shushing_face:

4 kedvelés

Akkor értem! :rofl:

4 kedvelés

Ja, hogy azok a napok vannak..aha :open_mouth::joy:

3 kedvelés

Volt eza, miafene reklám, hogy azokon a napokon Judit haja nem korpásodik, mert tixbióval mossa… :wink: :blush: Enézést kérek minden Judittól… :innocent:

5 kedvelés

Megérkezett? Előre kellett fizetni?

1 kedvelés

Magyarországi sajátosság az utánvéttel történő rendelés. A legtöbb EU webshopban mindig előre kell fizetni.

A csomagok természetesen megérkeznek.

Szerkesztés:

Szia! :grin:

7 kedvelés

El felejtettél köszönni neki :rofl:

Ja az ide tévedt bárány is :rofl: csak a szoki

5 kedvelés