HC a legkorrektebb kínai shop. Apró hibákra is teljes visszatérítést ad.
Pulse V3-ból kb. 4db már ingyen volt nálam.
Mostanában 3-4 hét a minimum. Ha közben jött valami ázsiai ünnep akkor 4 hét felett egy kicsivel.
HC a legkorrektebb kínai shop. Apró hibákra is teljes visszatérítést ad.
Pulse V3-ból kb. 4db már ingyen volt nálam.
Mostanában 3-4 hét a minimum. Ha közben jött valami ázsiai ünnep akkor 4 hét felett egy kicsivel.
Franciák gyorsabbak. Én HC-ra írtam.
Igen, láttam, lehet rossz hozzászólásra reagáltam.
Ma ezeknek van a világnapja
Nekem valamiért a HC mindig kimaradt, a másikról rendeltem csak eddig. De legközelebb rendelek a HC-ról.
Érdemes mindennap belépni az oldalra,és gyűjteni a pontokat.Ezekkel rendeléskor még lehet lefaragni az árból.
Mert kényelmes és ha nem vagyok otthon megkérem hagyja az ajtó előtt.
Te tudod.
Aztán vagy kapsz csomagot, vagy nem.
Jó környéken laksz akkor.
Nálunk tuti megennék a csomagot a gyerekek vagy a pitbull kutyák!
Szeresse a bitbull a hűsítős nikkes mangót?
(Csomifüggö gizsgugya)
Mindent megesznek!!!
Láttad volna mit műveltek múltkor a Ni80 huzzalal. Fogorvos nem csinál olyan szép fogszabályozást mint ezek a fenevadak!
Nem látni oda az utcáról. Még sosem tűnt el. De gondolom nem én vagyok az egyetlen ahol ott tudja hagyni a csomagot a futár valami “titkos helyen”.
Én az utánvétes rendelésről beszéltem ember.
Vape vonalon, sajnos már utánvétről majdnem nincs mit beszélni!
Ezt csak alátámasztani tudom. Múltkor nyertem a giveaway játékon. Természetesen elcsesztem az adatok meg adásánál amit csak lehetett,de írtam e-mailt nekik. Még aznap válaszoltak,hogy ne aggódjak minden adatomat a helyére rakták és minden rendben van. Meg is érkezett a cucc cirka 3 hét alatt. A SM-ról május 8.-án rendelt mod meg még csak hollandiában kering.Jövőhéten talán megkapom.
Sajnos.
Én is elég sokat rendeltem LA, JV oldalról.
Francia vonal semmivel nem rosszabb … sőt … árban sokkal jobbak … és 3-4 alatt megérkezik. Ha limit felett rendelsz, akkor még pk. sincs.
Én azért a szomszéd Gizi nénitől is félteném
Legalábbis női ruhában van bong, sose volt, de tetszik
Nagyot néznél ha így tűdőre venné a “bongodat”.
Csak a proteszt hagyja a bögrében .. mert amúgy félek tőle