Nem tudom, mennyire ismeritek az oldalt. De nekem nagy kedvencem. Szerintem szuper árakkal dolgoznak, így gondoltam megérdemelnek egy saját témát. Remélem még nincs.
Sokszor rendeltem már tőlük, és 1-2 napon belül megszokott jönni a csomag. Sőt, van benne kis ajándék is. Cukorkák.
Most különösen megéri rendelni tőlük pl. Vampire vape aromákat.
A 30ml aromák(vampire vape) jelenleg ~2900ft náluk. Szerintem most akciósak, alapból 3400 szokott lenni (annyiért is nagyon jók).
Cukorkákat mindenhonnan küldenek
A facés hivatkozás miatt felnéztem ma.Végignéztem az összes terméket.Én max.huzalt vennék.Semmi mást nem tartanak(és sztem nagyon kevés a választék)amiket én használok vagy tetszene.
Ne haragudj,ez csak az én véleményem
Örülök neki,hogy neked bevált
Én eddig csak tőlük kaptam cukorkát.
Főleg a vampire vape márka miatt írtam most. 2900ft-ert sehol máshol nem kapsz 30ml-t. Máshol 3600-4000. Ha valaki szereti azt a brandet, akkor megéri onnan. Az alaplé is tök jó árban van sztem.
A tlc,a vape42…stb is küld
Igen…aki szereti annak jó áron van
Az eliquidvg.eu-hoz képest jóval drágább az alaplé,azt néztem
De tényleg örülök neki, hogy neked bejött a bolt
mondjuk én 6mg alapon gondolkodok vagy 9mg osonebből is egy kicsit meg abból is egy kicsit vennimert ugye pl ha 6mg alappal keverek egy aromat az sem lesz 6 os erősségű hanem kevesebb csak nem tudom menniyivel
merem azt mondani,hogy ez az alap jobb mint amit az eliqvidvg ről rendeltem.Ajánlom próbáljátok ki ezeket az alapokat igaz én most 80vg20pg alappal kevertem de amit kóstoltam vele pl a szőlő és az eper,áfonya rágóguminak is jo íze van evvel az alappal csinálva.
Ennek örülök! Eddig LH. oldalról rendeltem, de itt láttam hogy van 9mg is. Így egyszerűbb lesz kevernem. Mindenképp kipróbálom akkor. Köszi az infókat!