Talán még ezt is ismerem
Sőt,még jópár oldalt ahonnan lehet tündi-bündi hazánkba
De ha nem,akkor sem leszek elveszve
Azt hiszem erre nem is gondoltunk!!
Én is ettől tartok, szintén 21-ei rendelés. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy csak úgy visszautalják a pénzünket.
JuicyVapour-ról rendeltem Május 22.én este. Természetesen se híre se hamva a rendelésemnek. Nem igazán zavarna ha nem közel 50 ezres rendelés lenne. Én el kezdtem már a Revolutnál a vita rendezést mert se email se telefonon nem reagáltak vissza. Jobb inkább most mint később. Ilyen téren szomorú sajnos, hogy a vaperek így jártak. Minden ami jó elveszik tőlünk de sajnos semmi sem tart örökké.
Tudom, hogy könnyű utólag okosnak lenni … de áruljátok már el, hogy ahonnan van (volt) lehetőség utánvéttel is rendelni, miért fizetitek ki előre ?
Én soha nem fizettem ki előre és nem csak vape rendelésekre gondolok.
Mert mondjuk hiába nem kene előre fizetni, de csak futár általi szállítási lehetőség van és nem tudsz otthon ülni és várni a futárt. Én csak ilyen esetekben fizetek előre.
Na ezt nem értem.
A futár leteszi a ház elé a csomagot ?
Amúgy munkából kifolyólag én sem tudok házhozszállítással rendelni … de a szóban forgó boltoknál van (volt) lehetőség csomagpontra, csomagautomatába kérni a rendelést.
Szóval ennyi.
Ez sajnos már nem változtat a történteken. Nem az a lényeg, ki milyen fizetési/szállítási módot választott és ezt nem is lehet senkin számonkérni. Egyik sem tekinthető feltétlenül jobbnak a másiknál és az is lehet, hogy csomagpontos átvétel nem minden településen megoldott.
Nem szó szerint, de igen. A futár leteszi a csomagot egy “biztonságos” helyre. De ezt csak akkor tudom kérni, ha ki van fizetve. Es nem mindegyik futarszolgalatnal lehet átkérni csomagpontra. Ez még a csomag feladojatol illetve feladási módjától is függ.
Szinte mindig előreutalok - de megnézem, hogy kinek. Nem volt megjósolható, ami történt. (Egyszer csaptak be 22 év alatt, feljelentették, én is, mert kiderült hogy csoportos volt ellene, már ül, pénzem visszakaptam). Reméljük, hamar orvosolják.
Persze, így van.
Értem a helyzetet, ami nem jó.
Ritkán fordul ilyen elő szerencsére.
Aki ugye utánvét rendelt, ő is csalódott, mert nem fogja megkapni a rendelését … viszont nem kell a pénze után futni.
Én erre próbáltam rávilágítani.
Igen, de itt sajnos utólagosan lehetünk okosabban, ez sem mindegy. Ha beüt valami, ami azelőtt hibátlanul működött, az “így vagy úgy kellett volna” nem mindig vigasz. Reméljük rendeződik megnyugtatóan mindenkinek.
Én a rossmann-nál elrontottam egy rendelést, persze kifizettem előre, de rájöttem a hibára és töröltem. Kedden jött az email, hogy visszatérítették a rendelés árát. Persze azóta se jött semmi. Én már felgyújtottam a legközelebbi boltot. Na jó, nem, de engem pl. nagyon zavar és idegesít, és most nem konkrétan a boltokra gondolok, mert ott csak opció az előre fizetés, hogy az ember fizessen be mindent, azonnal kell, de ha pénzt kéne visszakapjon, az meg ki tudja mennyi idő.
Ezért mondom én, hogy ahol LEHET utánvét kérni, akkor úgy rendeljetek.
Legyen ez vape cucc, kozmetika, elektronika …
Én ezt alkalmazom régóta és ezt is fogom.
Teljesen logikus … ahol nem muszáj, nem fizetünk előre.
Engem szimplán csak az bosszant, amit leírtam a végèn. Csak én tudom, hogy visszajön a pénzem. Kukivapour és társaitól, én is mindig utánvéttel rendeltem.
Egyébként egyetértek, mégha nem is tűnt úgy ha lehet, én is az utánvétet választom
Sajnos LA,JV kilőve, szóval én is franciáktól fogok rendelni, na meg HC van tervben. Itt viszont előre kell fizetni.
Vállalva a kockázatot …
A HC-el semmi gond előreutalva, csak a száll. idő hosszadalmas mostanában.
Többiek szerintem egyáltalán nem vészes … 2 hetet mondtak.
Nekem most a legutóbbi csomagom a francia pandától jött. Hétfőn feladták, csütörtökön hozta is a futár.