Bezárt webshopok, bennragadt rendelések

Persze, a múlt héten rendeltem tőlük, 2-3 nap volt a postázás.
:saluting_face:

7 kedvelés

Sajnos nem szállítanak már Magyarországra :frowning:

3 kedvelés

Most rendelek tőlük, szállítanak.
Magyar a bolt.
:saluting_face:

3 kedvelés

A Juicyvapour.com sajnos már nem szállít Magyarországra én ezt ez email-t kaptam tőlük tegnap.

3 kedvelés

Az aromacenter-re gondoltam. Bocsesz. :saluting_face: :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Jajj bocsánat Te az AromaCenterre írtad.

4 kedvelés

Igen igen látom már. Bocsánat.

4 kedvelés

Igen köszönöm a választ helyettem is. Illetve angol oldal.

3 kedvelés

R.I.P. :frowning:

4 kedvelés

Pár hét és új néven érkezik valami.:sweat_smile:

6 kedvelés

Szeretnék Én is egy webshop elérhetőséget kérni, eléggé fogyóban van a levesünk. Juicyvapor is elérhetetlenné vált közben, liquid-aroma- val egyetemben. Köszi!

1 kedvelés

az akciók kategóriában található posztok felé irányítanálak elsőkörben, nem feltétlenül az akciók miatt, hanem mint potenciális források.

6 kedvelés

Szia! Megkérdezhetem, hogy te melyik e-mail címen érted el őket? Én a support@-ra írtam a visszatérítés igényével kapcsolatban, sajnos ma már azt is “nem található cím” alatt dobja vissza a g-mail. :confused: Köszönöm!

3 kedvelés

Szia!
Ha másképp nem éred el őket, próbálj írni a face csoportba. Ott majd csak válaszolnak valamit.
A nevüket nemrég változtatták ott meg,úgyhogy valaki biztos figyeli a csoport tevékenységet

9 kedvelés

Gondolom amit leadtam még rendelést nekik 21-én azt b*szhatom is a pénzzel együtt :DDD

2 kedvelés

Nekem még működött a support email cím. De én még akkor a hétvégén írtam nekik. Ha pénzről van szó, akkor elvileg elindították a visszafizetéseket (nekem már még is jött…)

5 kedvelés

Azt tudod esetleg hogy mi lett a nevük? Én is pórul jártam sajnos aztán nem találom a nyomukat :confused:

1 kedvelés

6 kedvelés

Csak én vagyok mindenféle portálra regisztrálva ? :thinking:hihetetlen …

6 kedvelés

Én franciából rendeltem, ma fel is adták az árut! La petit vapoteur a bolt és nincs blokkolva​:joy::joy:

6 kedvelés