Hamar meg is adta magát…6-8hónap alatt, napi 4-5 használat esetén
Én ilyent vettem elsőre 60ml-est majd most 120ml-est. Nekem tetszik ez a Chubby Másikat nem próbáltam.
Működik benne rendesen.Íz/gőz rendben, az én igényeimhez legalábbis.
1 fordulattal többet kellett tekerni a menetes részen felül, mint a saját tankjánál de passzol, nem lötyög.
Akkor a Vandy-be is esélyesebb, hogy passzolhat.
Amit találtam képeket, az alapján szerintem passzol majd.
Nem. A honlapon szerepel a leírásban a boro kompatibilitás. Ha nem jó, visszaküldöm.
Van az is.
Jól van az úgy!
Íze jó, 2,5 mag 7 menet ss clapton 0,9 ohm. 2-es air pinnel egy kicsit szellős. 1mm-es air pint a jövő héten kipróbálom.
Próbálj meg az AIOn minden légnyílást totál légmentesen elzárni…a B80-on ha nem ezt teszem nekem is kicsit szellősebb mint a tökéletes, a 2es afc-vel.
Persze előtte még az 1es afc-vel is tesztelheted.
Örülök, hogy müxik a Vandy-vel is.
Jah és napi 1x azért csekkold a kondenzt (1perc a kitörlése, ha van)…biztos ami biztos
Ezek a likak fixek. Nem elzárhatóak… Max purhabbal. Vagy leragasztom celluxal. De az nem túl elegáns megoldás.
Kicsit avétos az akksid, vagy ez direkt ilyen?
fekete szigszalag és jólvanazúgy …akár belülre is teheted, akkor nem látszik, ha kívül zavar. …a plusz mtl feeling kárpótol
Vagy az 1es afc-s verzióra kíváncsi leszek…arról majd írsz
Új az még mindig!
Kipróbáltam az 1 mm-es afc-t.
28 ga ss szálhuzal 2,25-ös mag 5 menet.
Homlokom behorpadt. Amúgy izre jó, értelemszerűen kevesebb gőz, th ok.
Ment vissza a 2-es afc claptonnal.
Aki szereti a nagyon szűk mtl-t annak ajánlom, mert amúgy jó kis tankocska ez.
Lehet, hogy fel kéne fúrni 1,5-re… vagy a 2-est szűkíteni picit, és odabaszna!
Vaaaaagy ss28ga 2es mag 7menet, 2es afc és ragszalaggal tömíteni az AIO légnyílásait…ahogy írtam és odab@sz az barkácsolás nélkül is
Na, örülök, hogy tetszik és bíztál bennem!.. gondolom már érted a rajongásom okát
Köszi az 1es afc tesztet…erre a homlokhorpadásra számítottam én is, ezért halogattam
Megfogadtam, hogy nem lesz bankkártyánál nagyobb szettem…nem lóghat túl azon (drip tip nélkül)…se széltében, se hosszában. (vastagabb lehet)
A B80 ilyen méretű…és nagyon kézre áll
Nem ragasztok…
Anno a 17. század derekán még hőálló szilikoncsővel szűkítettem a tankokat, talán maradt belőle valahol… Ha meg nem, akkor jólvanazúgy.
Teljes mértékben.
és még annyi, hogy mint látod én 810es drip-tippel mtl-ezek…ezzel is “szentségtörök” mint több más dologban is a vape terén. Aki mer az nyer(het)…kísérletezni kell.
Ha találsz a neten 3mm külső és 1.5mm belső átmérőjű szilikon tömlőt azt én is letesztelném. Egyelőre én pont ilyet nem találtam 30perc alatt