Ha MTL a cél akkor leírtam részletesen mit és hogyan…az RDL/DL pedig nem lehet kérdés. HC-n 1hónap pontgyűjtéssel olcsón megvan…ha ráér addig és kitart a kíváncsiság is.
Már úton van. Nekem csak a tank kellett, aio-m van. Egy kék és egy fekete facelift utáni vandy vape.
Reméljük a Vandy AIO chip-je is adja úgy ahogy a B80, kompatibilis lesz a tank és megfelelően lehet szűkíteni a levegőt az AIOn (ha MTL a cél) Gondolom te teszteled majd az 1es afc-t is…nálam az elmaradt egyelőre mert szinte kizárt, hogy frankóbb lehetne számomra.
Sok sikert hozzá!
A chippel nem lesz gond, a levegőzés meg… szívástechnika (ezt a szót egybe kell írni? ) kérdése.
- Hova mész?
- Veszek szemüveget.
- És utána?
- Utána meglátom.
Arra készülj, hogy legyen tűhegyű feltöltőflakonod. Én bojkottálom éppen a chubby gorilla flakonokat ezért ez a vastagabb “lefűrészelt csövü fecskendőtű” lett egyelőre az élhető megoldás. Ezen így még a 96%os VG is viszonylag könnyen átmegy… a 38mm-es gyári hosszán melós volt áttolni
Szia! Utána néztél jó lesz a Vandybe?
Max a HC-s ár korrekt%-áért átveszem tőle (ha mégsem) de kívánom, hogy passzoljon hozzá.
Tesztek alapján más Boroba nem igazán passzol.
én nem teszteltem máshol…esetleg @TheSoftParade1968 bedobhatná a másik AIO-jába
Attól függ milyen szituációban lesz leírva.
Mindjárt megnézem. Csak most értem ide.
Milyen vastag a tű! Mert én is vettem anno a patikában amilyen vastag csak volt náluk, de fel sem bírom vele szívni sem az aromát, sem a 30/70 alaplevet. Igaz én nem vágtam le.
Tuti 1 mm felett van a belső átmérő…
Ami nekem van tű, az rózsaszín.
Passz, régen vettem, de jah kb 1mm…és tényleg csak ennyire lefűrészelve megy ezzel is
18G az enyém és 21G a tiéd. Talán.
A fehéret nem szívesen érezném magamban, de az lehet a leghasználhatóbb
Mondjuk akkor is lefűrészelném…jobb az úgy
A Gorilla jellegű üvegekben azt nem szeretem, hogy dögkemény