így már jó szelel rendesen mind a 2 levegőző nyílás arra leszek majd kiváncsi ha öntöm majd fel mit fog produkálni
Ennyi. A lényeg, hogy a levegőzöhöz ha belegondolsz nem tud bepréselődni a lötty ha körülötte van némi vatta, azért ilyen legyező formàjú nekem is. Ami oldalról menne azt felszívja
Ha tekered rà a tetejét majd próbàld lassan és szívj pàrat bele. Remélem összejön
Hálám ültözzön! Jövök egy sörrel
ahogy rá tekertem lassan utánna szívjak bele párat vagy miközben tekerem akkor?
Utàna egyből vagy közbe, picit tekered beleszívsz tekered tovàbb beleszívsz. Csak ne legyen ideje préselődni annyira
na majd megrobálom remélem nem cseszem el akkor vattázhatom újra
Tudnàd én hànyszor vattàztam újra első héten…
Màr ki akartam b…zni az ablakon
hát én is tegnap egész nap… vákumot kapott…
mármint most pedig mi közben tekertem szívtam végig és nagyon lassan tekertem rá
Vattàval kell pedig még jàtszani akkor. Nemsokàra vattàzni kéne nekem is, gondolod lefotózom majd.
oksi az jó lesz
2-es magon próbáltad már amúgy?
Próbàltam még mikor ugyanezzel a folyàssal küzdöttem, nem jött be. 2.5 -el jó nekem. Így elég a vatta is pont. Megcsinàltam közben. Szóval :
Nem is szívtam bele egyből csak feltöltöttem , ràtekertem és most percekkel késöbb kóstoltam. Egy csepp nem jött ki sehol. 28 ga ni80 huzal amúgy 2.5 magon. Vattàt làtod remélem mennyi, próbàltam több oldalról fotózni. Tankot viszont sose töltöm csurdig, ha reàlis a 6ml kapacitàs akkor 5 ml -ig töltöm kb.
Amikor helyezed el a vattàt alul van egy kis àrok oda óvatosan a csipesz egyik oldalàval csak nyomkodd le finoman oldalról, valahogy a vatta és a lébeömlő közé tedd, nyúlj be és úgy. Aztàn csak a tetejét az egész vattànak nyomkodd, amíg jónak nem làtod.
Sehogy màshogy nem volt jó nekem sem, màr nem is hittem el, hogy van akinek nem folyik orrba szàjba
huu de szépen megcsináltad hát én most próbáltam 2-es magon de nem adja nem folyt akkor most újra 2,5 most sem folyt de viszont felülről nem töltöttem inkább alul
Elment vagy fél méter vatta mire rájöttem mi a trükk.
Az már haladás ha egyből nem folyik, de legyél óvatos, volt, hogy örültem aztán mikor rendesen szívtam elkezdte Úgy berágtam, hogy 3-4 napra bevágtam a szekrényembe és vettem egy Ripley RDTA-t inkább… most az pihen a szekrényben
Nem folyik már csak ha kb. sietek valahova és össze vissza rázkódik a zsebemben, egy nagyon picit olyan lesz a levegőzőnél. Menni fog, én sem hittem már benne aztán csak sikerült. Türelmet és kitartást hozzá.
Nekem is van a szekrénybe egy alberich meg jön majd egy draw klón Kínából hát én is már jo sok vattát el pazaroltam
Nálam az van hogy mikor fújom be felé akkor a levegőztetonèl folyik ki a likvid meg szurcsog
Így tudom még mutatni, csak hasznàltam màr, de képzeld oda, hogy épp most van vattàzva, és még nem liquides a vatta. Tehàt be van csak téve a vatta aztàn valahogy így nyomkodom le a vatta és a lébeömlő között, a csipesznek csak az egyik felét hasznàlom hozzà és még ez is szinte bumszli hozzà.
Ezzel lenyomkodtam a vattát a deck aljàra, ott ahol felszívja a liquidet.
Utàna csak a tetején nyomkodom a vattàt
Úgy ugye, hogy felülről nézve azért oldalra is jusson (legyező forma) vagy minek nevezzem
igen értettem hát most megint megprobáltam úgy néz ki jó csak ez a felül tőltés a cinkes