Az,az 1 vigasztal ilyenkor hogy főzni legalább tudok
Elég vastagokat is lefogatnak…videóba néztem az írányt nézd…
Aranyos vagy köszönöm…de mid is van?Nem mindent értekPiszkál a gyerek,rá is figyelnem kell
El nem tudjátok képzelni mennyire utálom azt amikor valaki ok nélkül hibáztat másokat! Ez egy használt tank! Úgy volt eltéve, hogy Beatrix öntötte ki belőle a liquidet és dobta ki a tekerést! @anon88785338 cáfolj meg kérlek, ha nem így volt, mert nem találom a témát… A lényeg az, hogy egy eleve használt tankról van szó amit a gazdája félretett nagyon hosszú időre. Ki tudja mit művelt a tankkal az, hogy olyan hosszú ideig ellent tartott a csavarnak a huzal! Beatrix, nem basztál el semmit, ilyen lett, mert rosszul bánt vele a gazdája! Az agyamat eldobom bakker!
Na, kimérgelődetem magam, bocsánat.
Egy próbát tehetsz új csavarokkal, de ha a menet sérült (kikopott, kitágult) a deck-ben is akkor nem lesz jó később sem. Csavarbolt van a közeledben? Pár forint egy csavar.
Ezt most nem igazán értemAmikor csak lehet,nekem mindig a segéden van a tekerés,amíg csak lehet.
A huzalt beteszed a helyére, a lábát visszahúzod a tekerősegédre ráhurkolod kicsit húzol rajta és úgy szorítod le a csavart?
Megnézegettem mindent. Nem laksz messze, csak 71 kilométerre tőlem. A család autója, (A feleségemé) a gyereknél van, ők használják. Kerékpárral 64 évesen nem vállalnám már ezt a távot. A Magyar Postának 3 napba telik, mire odaviszi levélborítékban, bármerre is laksz. Megmértem a By-ka kazánom tartalék csavarjai 2 mm-esek, és 5 mm hosszúak. A csavarfej átmérője 4 mm. Ha érdekel, írj rám privátban. ui: Csavarbolt Szegeden tőlünk pár saroknyira van. Orosházán nem tudom, van -e ilyen?
Am lenne egy Berserker v2 ami otthon csak áll mivel a cup sajnos nincs meg mert anno melo közben leejtettem és nem vettem észre igy rámentwm ki 12 tonnás targival nah de nem is ez a lényeg hanem hogy a build deck az sértetlen maradt tehát azt esetleg tudod használni ha kompatibilis a v1-el de az összes 0 gyűrű ,afc ,űvegpalást stb…ha kell szivesen odaadom amugy Gunmetál szín. Fotot tudok küldeni max melo uttán mivel perr pill dolgozom
Ha pént mer érte kérni, akkor egy tarkonvágást megérdemelne…100 éves tank, ezek nem az örökkévalóságnak készülnek.
Micsoda memóriád van
Olyan bolt van itt,ahol mindent IS árulnak…csavarokat is…de ilyen iciripicirit is?Vigyem el magammal a boltba,hátha?
Húhh…a tekerősegéden van aminek lenni kell.Beigazítom,lábakat a csavarok mellé…és csavarok…semmit nem húzok vissza.Ezt a részt nem értettem az előbb sem.Miért,hogy húzzam vissza a lábat a segédre?Én még olyat nem láttam…úgy csinálom ahogy rengeteg videóban is csinálják…akár itt a Vaperinás videókban is.Bocsi,hogy értetlen vagyok
Szegedi vagy?Most is voltam ott szerdán
De aranyos vagyA build deck az ugye az,amibe teszem a tekerést?Nem vagyok mindig tisztában a nevekkel
Azt ugye én nem tudom,hogy kompatibilis-e.Mindkettő 24mm,azt látom.A V1-nél szemben vannak a csavarok,a V2-nél egymás mellett.Ennyit látok.
Nem mondtam,hogy kérne,csak én ajánlanám fel,hogy kifizetem,ha tönkretettem
Vegyük a bal oldalt! Tekerést berakod középre bal végét a csavar mellé be rakod jobbról elhúzod a lábat vissza középre és ráhúzod a tekerősegédre! Majd megfeszíted és közben lehúzod a csavart!
Igen csak az a kérdés hogy a cup egyezik e a build deckkelde szerintem igen
2 dolgot nem próbáltam még ki.
Az 1ik ugye amit írtam is,hogy emerre tekernék és akkor a csavar másik oldalára kerülne a láb.
És azt,hogy van ugye oldalt az a vájat,amibe el lehet oldalra vezetni a lábakat,hogy ne zárlatoljon vagy mi a neve.
Még azt majd kipróbálom,1xrre a 2 dolgot.
De,ha el tudom esetleg oda oldalt vezetni a lábát,fogóval vágjam le nyugodtan és tuti nem lesz zárlat(mert egy picike darab ugye vágásnál marad)vagy ugyan úgy inkább tekergessem le a végeit,ahogy szoktam,mert úgy nem marad ott semmi?
@Vaperina_Kinga nem csinálnál erről egy videjót?Annyira béna vagyok
Igen, mert a boltban, ha felkészült az eladó akkor le tudja mérni és pont olyan méretűt ad helyette. A csavar fejének körmérete is fontos. Majd arról se feledkezz meg.
Az csak arra jó hogy rendesen beilleszkedjen a csavar tövéhez és ne mocorogjon a csavar alatt! miután végeztél visszahajlítod a huzalt és kb a csavar közepénél le tudod vágni a felesleget!