Balázsék témája a vaperől

Gondolom nálad az ízek keresése közrejátszik. Mert finom, így nem eszel, hanem szívod. Egészségedre. :hugs:

6 kedvelés

Nem tudom miért nem hízom, de az étvágyam a régi!! A nővérem ,most költözött haza, édesanyám mellé ápolásira, egyedül már nekem nem ment,. De mindig azt mondja, engem inkább ruházna mint etetne!! :joy:

8 kedvelés

Én még dolgoztam az erdőn, az utólsó 2 évben mentem fel 87-ről 101-3-ra!! Ez 2017-19 közt volt!! 2023 február 24 óta vape , de a sulyom nem váltózott!!

7 kedvelés

“A használata nem tiltott” - írod.
Még…
De már eljutottunk oda, hogy csak ott használhatjuk, ahol dohányozni is lehet. Tehát pl. munkahelyen mehetünk a büdösbagósok közé passzív dohányozni. Ez, hogy bekényszerítenek a füstbe, a szememben bűncselekmény. Persze erre kézenfekvő a cinikus válasz: ne vapelj!
Már merült fel olyan ötlet, hogy szabad téren, pl. utcán se lehessen dohányozni; ha ezt egyszer tényleg meglépik, akkor nyilvánvalóan vapelni se lehet majd ott. Remélem, idáig nem jutunk, de pàr éve még azt se gondoltuk, hogy kvàzi illegálisan tudjuk csak beszerezni a folyadékokat, aromákat.
Mert ez a másik: nem tiltott, csak fokozatosan ellehetetlenítik a hozzájutást. :thinking:

10 kedvelés

Nekem is! Világ életemben girnyó voltam, aztán amint letettem a büdösbagót, és áttértem az e-re, elkezdtek alattomosan kúszni fel a kilócskák. :hugs: Pedig eskü, nem zabálok, és elég sokat gözölök, szóval a nikotinbevitel megvan.

8 kedvelés

Nem nyitok új topicot, de baxxus…

8 kedvelés

Hehe, pont most akartam hozni ezt a hírt, amit feldobott a közösségi…
Eszem megáll… mintha minimum heroint találtak volna a diáknál. :face_with_raised_eyebrow:

7 kedvelés

A manórúdhoz képest az embercsempészek, pedofilok, gazdasági bűnözők csak ipari tanulók, úgy látszik… :roll_eyes::nauseated_face::enraged_face:

6 kedvelés

A lányom osztálytársai a szünetekben (is) bagóznak, azzal nincs ekkora baj…

8 kedvelés

Annak van társadalmi elfogadottsága.

9 kedvelés

Ha a narancsTek a társadalom :thinking: mert az ecigivel szembeni ellenérzéseket is ezek a k5sögök ott fenn generálják(ták).

7 kedvelés

Nem csak nálunk. Lásd pl. úniós direktívák. Legfeljebb nálunk buzgóbban védik a profitot.

7 kedvelés

Még tovább bővíthetjük a kört és nagyon fent (WHO) is nagy káosz van.
Régi cikk, de szerintem azóta sem változott semmi…

Delon Human a WHO-t (Egészségügyi Világszervezet), illetve az ENSZ-t (Egyesült Nemzetek Szervezete) is kritizálta a nikotin körüli félreértések miatt. „Ha elolvassuk a WHO vonatkozó dokumentumait, azt látjuk, hogy a szervezet skizofrén kapcsolatot ápol a nikotinnal.”

• Egyfelől helyet kap az alapvető gyógyszerek listáján, elég, ha csak arra gondolunk, hogy az orvosok számos esetben nikotinpótló terápiát javasolnak a dohányzásról leszokni vágyó páciensnek.
  • A másik oldalról viszont közellenség a nikotin. Alapvető probléma, hogy nem tesznek különbséget a dohány, a nikotin, az éghető és nem éghető anyagok, valamint az új hullámos, füstmentes termékek között.
6 kedvelés

Egy hirtelen kitekintés újra a bulvárra, az sem mindegy ki ír a témáról (Indexen belül sem), kb fél év különbség van az alábbi két cikk között

6 kedvelés

Talán Szingapúrban van az egyik legszigorúbb szabályozás, közterületen, szabadtéren is csak kijelölt helyen (vagy egyáltalán nem) lehet cigizni, vape-t meg tűzzel-vassal üldözik, be van tiltva (más kérdés mennyire hatásos a tiltás, még a durván nagyösszegű bírságok mellett is…). Csodás az a légkondicionált kabin is az utcán ahol lehet cigizni (alábbi cikkben).

Szóval szerintem (jelenleg) azért nem olyan rossz az itthoni helyzet :slightly_smiling_face: és remélhetőleg az EU nem a szingapúri vonalat erősíti majd

6 kedvelés

Én 2020 januárjában töltöttem 1 napot Szingapúrban. Gyakorlatilag végig vépeltem, többször zárt környezetben is. Semmilyen jelét nem láttam annak, hogy ugyan miért ne tegyem. Ami viszont zavart az az, hogy kb az emberek fele maszkot hordott. Ott hallottam először a covidról. Így utólag nem csodálkozom, hogy a legkisebb gondjuk is nagyobb volt akkor a vépelésnél.

7 kedvelés