Sziasztok!
Néhány hónapja álltam át analógról, jelenleg van két modom és három porlasztós tankom. Két tank esetén tapasztalható folyás, míg a harmadikból semmi. 50/50 és 70% VG többletes alapokat használok, de ebbe a nagy melegbe tök mindegy mit csinálok. Szeretném kicsit tovább gondolni a vapelést és belekezdenék az építésbe. Ennek az egyik oka az, amit már fentébb is írtam. Szeretnék olyan tankot, amiből nem folyik ki még az 50/50-es sem (pl.: Innokin Zlide). Illetve az ízek miatt megpróbálkoznék az építéssel. Nyilván a porlasztókat valamennyivel egyszerűbb cserélgetni és gyorsabb, mint építeni, de a többség általában az építésre esküszik. Az, hogy melyik módszer olcsóbb a másiktól, annyira nem foglalkoztat se most, se korábban. Azt szeretném, hogy ne szivárogjon a leves a tankból, legyen kellő gőz és íz élmény, de MTL-ben. Létezik ilyen egyátalán?! Biztosan!
Nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren, úgyhogy próbáltam néhány videóra támaszkodni, hogy legyen valami kiindulás alap amerre elindulhatok. Azt szeretném kérni kedves tapasztalt vaper társak, hogy segítsetek nekem, lássatok el némi tanáccsal az alábbi összeválogatott dolgokkal kapcsolatosan, hogy jó lesz-e, vagy nem, de ha nem, akkor miért nem.
Két MTL RTA közt gondolkodok, melyik lenne jobb választás az igényeimnek megfelelően (folyásbiztos, intenzív ízélmény, könnyű építés). Fontos szempont, hogy 4-5ml levest fogadjon, egyszerű legyen építeni és ha egy mód van rá, akkor folyásbiztos legyen. Az Innokin Zlide tankom, nagyon szeretem, semmi nem folyik ki belőle. Ebből kifolyólag gondolom én, az Innokin gyártók az Ares 2-őt is jól összerakták. A Zlide tankolása, lenyűgözött az egyszerűségével, ez hál’istennek megmaradt az Ares 2-nél is. Nem kell tekergetni! Szuper!
Innokin Ares 2 MTL RTA
A másik opció, Geekvape Ammint MTL RTA ami elvileg folyásbiztos, de gyakorlatban nem tudom. Mivel felső levegőzésű ez a tank, én is arra gondolnék, hogy ebből nem folyhat ki a leves.
Akkor most jön, amivel már nem vagyok egészen tisztában, hogy mi micsoda. Nem szeretnék hülyeséget venni. Az biztos, hogy előretekert tekeréseket szeretnék használni, így jött a VandyVape / Prebuilt Ni80 Superfine MTL Fused Clapton Coil 0,7 Ohm
Vatta, amit talán láttam már néhányszor különbözős csoportokba. Cotton Bacon V2
És hát valamivel meg is kell építeni a tankot, Coil Master DIY Kit Mini V2
Összességében ezekre gondoltam, amivel elkezdeném az RTA vonalat. A két tank kivételével, minden mást az aromaparadise-ról szeretném rendelni, egy helyről (az aromákat is onnan szoktam rendelni).