MTL RTA Tank

Sziasztok. Tudtok ajánlani MTL RTA tankot? Mogyorós diós dohány liquidet szívok. Egy Ares 2 tankom volt eddig. Egy Lost Vape Centaurus m200-asra lenne.

3 Likes

Szia Róbert! Első kérdés: mennyi pénzt szánsz rá? Európai szállítási idő, maximum egy hét, cserébe többe kerül, mintha Kínából rendelnéd. Onnan nagyjából három hét. Például Dvarw-ból egészen jó minőségű klónt lehet venni, amolyan mindenes rta.

6 Likes

20 ezret szánnék rá és ha lehet Európai szállítás de ha tényleg olyan nagy a különbség akkor szóba jöhet Kína is.

5 Likes

+1 A Dvarwra

7 Likes

Nos,a helyzet úgy néz ki,hogy egy bizonyos Olasz oldalról a Dvarw klón rta szállítással 50 €
Míg Kínából 48 $,ami nagyjából 3500 forint árkülönbség.Ebben az estben várni kell néhány héttel többet.

4 Likes

Természetesen nem akarnám a kört egyből leszűkíteni a Dvarw-ra, egy Skyline rta klón is jó választás lehet, és azért várnám, hogy a többiek is ajánljanak más rta-kat.

4 Likes

Amennyiben felkelti az érdeklődésedet a Dvarw klón, épp most láttam a Vásárlásfüggők topikjában egy bejegyzést @TheSoftParade1968 Zolee által, ahol megtalálod a beszerzési forrást is. Nagyon jó áron van. :+1:

De én sem szűkíteném le a kört, hátha jönnek még javaslatok.

6 Likes

… vagy egy Byka v9 - v10, expro v4, Tripod 2, Ataman v3… Taifun GTR… Cthulhu Valor…

7 Likes

Az Expromizer V4 és a Valor kivételével a többit nem ismerem,azért sem ajánlottam,de jól tetted,hogy bővítetted a szóba jöhető rta-k számát.

5 Likes

A Valor kivételével mind van a dobozomban… Jók.

6 Likes

mondjuk az sem hátrány ha olyan tank kerül ajánlásra amit árulnak is még…pl Expromizer V4 biztos klassz tank viszont égen földön nincs már shopokban…csak nagyritkán használtan, mint itt az oldalon nemrég.

6 Likes

Új 25 euro,most 4 db-ot tudok kosárba tenni.

7 Likes

Na @Armanko, megtaláltuk az új tankod! :slightly_smiling_face:
A srácok majd megírják a lelőhelyet

7 Likes

Szia Zolika :slightly_smiling_face:
Nekem csak hármat engedett.:thinking:

4 Likes

Vegyek még?…. :open_mouth::roll_eyes::thinking:

.

.

:grin:

6 Likes

Nem veszek,ne beszéljetek rá,nekem megvan a favorit :rofl:

4 Likes

vödör vizet a tengerbe?! :grin:

Na ezt meg @Zoli76 -nak szántam :grin:

5 Likes

Felső levegőzésű, könnyű megépíteni, és nagyon jó az íz visszaadása. Ilyen :

És még kapható is. :slightly_smiling_face:

9 Likes

Jó,de tudod engem már másképp kezelnek :grin:

6 Likes

Meglátják az emil címemet :thinking:na akkor még 10%-al olcsóbban adjuk neki :joy::joy::joy:

9 Likes