Hát a fönököm más kategoria de még öt is meglepte a darabszám és kb.ra kiszámolt összeg amiben nekem van a hobby…mondjuk engem is meg lepett…
Ja és neki kéthetente 4000/db
Levezettem az én lötyimet neki,és meg is kóstoltattam vele,azt mondta finom és jó íze is van majd beszélgessünk
Mondom tudok én mesélni neked
Nem szabad már számolni,nézegetni és használni kell a többi múlandó
Már nem számolom egy pár éve volt ez.Így is rengeteg cucc maradt pedig egy 8éve szinte mindent eladtam…
Mindenki a sajátjáért dolgozott meg úgy gondolom.
És mindenkinek más az erdekeltségi,anyagi lehetőségei.
Nem irígykedtem soha senkire csak annyit magamban hogy b+ez kva jól néz ki de azt is csak halkan
Olvasok, de nem kéne
én is így gondolom…sőt sok kínai kütyű tetszík de nem látom értelmét meg venni…pedig szép…
Fel vigyázz! itt van Éva…
Biztos nem szereted az édes kekszes,hasonló az obsi hoz de más és áhhh….úgysem szereted az ilyet
Figyeljetek most keresi
Igen, rákerestem, és legközelebb benne lesz a kosárban
Sőt, arról a bomboról is csináltam képernyőfotót, tudjam mit kell keresni
Kész vagyok tőlünk… megyek iszom egy szörpit…
Tényleg édes nem olcsó,de nem bírtam kihagyni egy 2022-2023 vapexpos világbajnokot
Jánosnak ez túl édes lenne
Van itt egy csomó TVGC majd fel ütöm…
Az édes miatt érdekel van ry4-em, de magában nem szeretem, keverem mindig valamivel.
Van longfillem ry4 nem is kokszol csak 2ml-nként az aroma az más journey-től az bezzeg nem kokszgyár
2 ml? Az DC kategória
Nekem…mi is van
Lustaság fél egészség felálltam Megnéztem, FA ry 4-em van. Mivel ez annyira nem jött be magában, a másik félét valakinek oda adtam, meg se kóstoltam
60 ml vg-24 pg a keverésem a bombonál plusz nihoshíjják ízlés szerint 120 ml.
Csak szólok 7 nap éréssel
Uhh van egy barellem, vagy 3-4 hónapja vettem, de azóta se kevertem be
Na hétvégén keverek