Aroma iránti érdeklődés

Hát a fönököm más kategoria de még öt is meglepte a darabszám és kb.ra kiszámolt összeg amiben nekem van a hobby…mondjuk engem is meg lepett…

Ja és neki kéthetente 4000/db :smiling_face:
Levezettem az én lötyimet neki,és meg is kóstoltattam vele,azt mondta finom és jó íze is van :smiling_face:majd beszélgessünk :joy:
Mondom tudok én mesélni neked :joy:

Nem szabad már számolni,nézegetni és használni kell a többi múlandó :smiling_face::hugs:

Már nem számolom egy pár éve volt ez.Így is rengeteg cucc maradt pedig egy 8éve szinte mindent eladtam…

1 kedvelés

Mindenki a sajátjáért dolgozott meg úgy gondolom.
És mindenkinek más az erdekeltségi,anyagi lehetőségei.
Nem irígykedtem soha senkire csak annyit magamban hogy b+ez kva jól néz ki :grin:de azt is csak halkan :smiling_face:

4 kedvelés

Olvasok, de nem kéne :joy::blush:

én is így gondolom…sőt sok kínai kütyű tetszík de nem látom értelmét meg venni…pedig szép…

2 kedvelés

Fel vigyázz! itt van Éva… :grin:

Biztos nem szereted az édes kekszes,hasonló az obsi hoz de más :grin:és áhhh….úgysem szereted az ilyet :joy::stuck_out_tongue_winking_eye:

Figyeljetek :flushed:most keresi :smiling_face:

Igen, rákerestem, és legközelebb benne lesz a kosárban :joy::blush:
Sőt, arról a bomboról is csináltam képernyőfotót, tudjam mit kell keresni :blush:

Kész vagyok tőlünk… :joy: megyek iszom egy szörpit…

Tényleg édes :grin:nem olcsó,de nem bírtam kihagyni egy 2022-2023 vapexpos világbajnokot :joy:
Jánosnak ez túl édes lenne :smiling_face:

3 kedvelés

Van itt egy csomó TVGC majd fel ütöm… :joy:

Az édes miatt érdekel :blush: van ry4-em, de magában nem szeretem, keverem mindig valamivel.

1 kedvelés

Van longfillem ry4 nem is kokszol csak 2ml-nként :joy: az aroma az más journey-től az bezzeg nem kokszgyár

2 kedvelés

2 ml? Az DC kategória :joy:
Nekem…mi is van :thinking:
Lustaság fél egészség :joy: felálltam Megnéztem, FA ry 4-em van. Mivel ez annyira nem jött be magában, a másik félét valakinek oda adtam, meg se kóstoltam :joy:

5 kedvelés

Ezek tetszenének nektek is csak úgy mondom

4 kedvelés

60 ml vg-24 pg a keverésem a bombonál plusz nihoshíjják ízlés szerint :smiling_face:120 ml.
Csak szólok 7 nap éréssel :smiling_face:

2 kedvelés

Uhh van egy barellem, vagy 3-4 hónapja vettem, de azóta se kevertem be :roll_eyes:
Na hétvégén keverek :blush::+1:

2 kedvelés