Sziasztok! Nagyon régóta keresem szeretett white king aromámnak legalább az egyik testvérét, sajnos kevés sikerrel. Sokféle gyártó cuccait próbáltam már de semmi. Azt veszem észre, hogy a legtöbb ilyen jellegű aroma általában inkább édes, minimális vagy semennyi frissítő/fanyar hatással, míg a király olyan mintha arcon locsolnának egy jéghideg kézzel facsart gyümölcslével. A fent említetett dolgok végett kérlek benneteket, hogy javasoljatok hasonlóan összerakott aromát. Előre is köszi!
Szia,A&L aromák egész hűsek.
Oni,Ragnarok,vagy Drifter ice mango ami longfill.
Szia, köszi! Driftereket próbáltam, nekem mű ízűek voltak. A&L-re lehet ránézek.
A&L-ben nem fogsz csalódni…
Melyeket ajánlanád leginkább?
Két fajtát használtam. Fury és Oni. Mindkettő hűsítő hatással…
Fury, mangós.
Oni, citrus félék.
Ha már szóba kerültek,hány %-ban ajánlott keverni?
én pl az onit 10 ben kevertem de még nem kóstoltam meg milyen isérik kicsit.
Úgy emlékszem rá, hogy 20%-ot írt a gyártó. Én viszont csak 15%-ban kevertem, nekem úgy is nagyon izletes volt.
TJ Red Astaire?Az engem pèldául,garantáltan arcon csapott.
Főleg,akkor mikor 20%-ban kevertem.
Mostmár 10-ben bőven elèg nekem.
Hát nekem az egyenesen szörnyű volt.
Kinek mi,a redet 15 ben kevertem,az onit 8-ban.
Hűsítős liquideket hány watton éremes DL-ben használni 0.2ohm 0.3ohm porlasztós subohm tankokkal, hogy ne fagyjon?
Akkor hűsítőmenteset keress
0.4 ohm 50 watt nekem
Ha nagyon hűsít akkor hígíts picit rajta.
Milyen márkáról ízről van szó? Mert nem mindnek egyforma a hűsítés .
Lehet, hogy higítanom kell. Vagy hozzászokok. 2 órája töltöttem be a tankba, 4x5 slukkot szívtam eddig belőle. 4. Alkalommal már nem volt annyira jeges. 1 hetet érleltem a Phoenix-et.
Pár nap és “megnyugszik” .
Frissen elég hűsek az A&L aromák,és a gyári ajánlás más mint a Magyar oldalakon
Ok. Kösz!
Az https://www.aromes-et-liquides.fr/en/al-ultimate-concentrates/9531-ultimate-phoenix-concentrate-by-al-10-or-30ml.html oldalon olvastam a leírást. Legalább 48 óra pihentetést, érlelést ír, de én vártam még.
Szóval majd alakul még ez kis pihenés után.
Pl.Ragnarok,gyárilag 5,nekem 15 % neked kell érezned mit akarsz belőle kihozni
De nekem más a szájízem
Természetesen Úgy lesz!
A Valkyrie-t ugyanakkor kevertem ugyanabban az arányban, de az közelsem annyira hűs. Igaz ezt meg a másik subohm tankba töltöttem 0.2ohm 40w.