Sziasztok Kedves vaper társak!
Olyan kérdésem lenne, ami valószínűleg már biztos volt téma de én sajnos nem jártam utána mert itt úgy is vannak kedves és jártas emberkék akik segítenek ebben nekem. Szóval a kérdésem az lenne, hogy tudtok-e nekem ajánlani valami finom jeges liquidet vagy aromát és itt tényleg arra gondolok minél hűvösebb torokhatás legyen. Ízekben a gyümölcsös dolgok jönnek be vagy akár cola íz ilyesmi és mivel kezdő vagyok keverési tippeket is elfogadnék. Előre is köszönöm a segítséget. Szép estét és jó gőzölést mindenkinek!
Szia!
Habár nem az az igazán hűs, de azért érezni rajta, hogy ilyen vonalon mozog: Dinner Lady Strawberry Bikini ICE, van belőle aroma és Shake and Vape opció is, nekem egyik kedvenc / állandó ízem. Az aromát 15-20%-ban ajánlja a gyártó, én 15%-ban szoktam keverni és abszolút ízletes.
Csak ajánlani tudom.
Vampire Vape - Heisenberg + egy leheletnyi tömény mentol. (mondjuk a Heisenberg elég megosztó, nekem mindennapos használatban van, a kékszőlő dominál mostmár, régen mentolosabb volt)
Most van még számomra új, a Cuckoo - Chernobyl Lemon. Ez citrom-menta enyhén hűs longfill. De nekem nagyon bejövős, mert imádom a citromos és a mentás dolgokat, szóval már olvasáskor tudtam, hogy mellélőni nem fogok. Ugyanitt citromos aromákkal kapcsolatban ha valakinek van ajánlása, akkor jöhet.
A Heisenberg éppen ma èrkezett hozzám,már kevertem is belőle.Mi a tapasztalatod,mennyi ideig kell èrlelni?
Saját tapasztalatom: Szinte az egyetlen aroma, ami azonnal is szívható, és nem lesz csalódás. De a 3-5 nap nem fog neki ártani
A legjobbat elfelejtettem:
Mistic Juice - Green Fairy. Na ez a konkrét negrós aroma. Csak idehaza bajos hozzájutni, külföldről kell rendelni. DE ha találsz magyar beszállítót akkor osztd meg, mert még nem találtam
Régebben próbáltam az “Ultimate A&L” aromákat. Ebből a “Fury”. Ez mangó, és az “Oni”, ami citrus, lime, es alighanem kiwi is. Mindkettőben jelen van egy ‘ice effect’, jeges utó hatás, vagy utó íz. 30ml-es kiszerelésben kapható. Ha gondolod… Próbáld ki…
A Fury flaska meg mindig megvan. Már leves van benne, miután ki ürült…
Még nem volt A&L aromához szerencsém, minőségibb vagy inkább a kommersz kategóriába tartozik? Erősen gondolkodom, hogy a következő rendelésnél benevezek 1-2-re közülük.
Ez szubjektív. Nekem bevállt…
A&L vonalon még nem volt mellényúlás, elég jók a tapasztalatok. A Oni viszont igényel kis óvatosságot, brutális hatásfokkal repeszti a PCTG alkatrészeket. Viszont jó
Francia oldalakon rengeteg értékelés van róluk.
Én az Aisu vonalat tudom ajánlani. Torokvágó
Szuper, valószínűleg a következő rendelésnél befigyel belőlük 1-2. Köszönöm a válaszokat: @Robertino_daf és @Gumikacsa !
En csak a Fury és az Oni-t próbáltam. Másról nem tudok véleményt írni…
Nagy kedvencem nekem is az Oni és nem csak finom, hűsítős, de nekem elég 5-6% -ban keverni szóval elég sok kijön belőle
Az igen barátságos százalék! Így méginkább tetszetős lett ez a “család”, egyre biztosabb az érkezésük!
Arra figyel, általában mindenből van sweet/green/zero változat(gyakorlatilag a normál/édesítő mentes/ mindenmentes kivitel). És a higítás is változó, kis segítség- A&L
Hát igen, az első Oni keverésem 8% volt cc.75/25-be, a tüdőmet majd kiköptem tőle, 2x higítottam
A dohányos vonalról nem nyilatkoznék, tegnap érkezett, majd idővel…
Köszönöm, majd erősen figyelek, hogy számomra melyik lenne a megfelelő opció, szerintem a hűsítős változatok közül fogok válogatni, szeressük az olyasmit.
Nekem is hamar elfogyott az Oni. A fury-ból meg van valamennyi, viszont azzal nem tudom h mi lesz végül. Mert már keverve áll több mint egy fél éve…
Ez valahogy ott maradt a szekrényben hátul…
Most látom h tele van vmi apró piros pöttyökkel a leves
Szia Robi
A piros pöttyök,azok valami gyümölcsdarabok is lehetnek benne.
Kiprobalom, köszönöm