ArcticFox szoftver

.exe-kkel vigyázni kell… :joy:

Az utolsó elöttid nyisd meg, ezt kell lásd.

Utána az utolsóra menj, ezt kell lásd.

Amit Slezi az imént linkelt azt töltsd le, és azt válaszd ki miután rámentél az "Upload from file’ gombra.

Ja és úgy ismertesd fel ahogy Jani írta.

6 kedvelés

Meg az ekszekkel :slight_smile:

1 kedvelés

Ammá megvón,de ez akkor is ismeretlen tyúkesbé eszköz​:pensive:marad ez így,inkább
vesz​:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:ja nem :grin::grin:

Ha neked sikerül,akkor is én vagyok a béna :rofl:

Lehet a vezetékkel van baj, vagy… Oké, hogy egyik vége a szg-be, de másik vége a modban van? :joy::slightly_smiling_face:
Na jó, bocsi @Zolika! Minden elismerésem, én már rég nem foglalkoznék vele. Működik? Működik. Ennyi :slightly_smiling_face:

Vatta új ,most bontottam ki tegnap a kábelét :grin:
Itt a központban van a baj nem a moddal :rofl::rofl::rofl:
Van amit az én gyenge agykapacitásom sem tud felfogni,na ez a számítógép hekkelés :rofl::rofl::rofl:

Tökéletesen igazad van :hugs:elengedtem ezt a macsu-picsuzást :rofl:jóvanazúgy​:grin:
Más irányba mozdulok inkább :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 kedvelés

Majd kérjük a fotót, ha megjön :slightly_smiling_face:
Egyébként én még nem foglalkoztam mod frissitesevel, de ahogy nézem 2019 es az utolsó frissítés. Nem ezzel adják alapból a modot? Már 2022 van, vagy nem? :thinking:

Én először bekapcsolva csatlakoztattam a Pico-t, felismerte, utána lehúz kikapcs, program bezár újraindít … majd “upload from file” gomb, miután megjelent a kütyü …

kép

2 kedvelés

Ez nem frissités ez egy custom rom…amit érdemes fel rakni…

3 kedvelés

Ja és úgy “dugtam” ,hogy nyomtam folyamatosan a gépi bimbamig a tűz gombot…

Ezt is ki kell próbálni, bár ez másféle “élvezet” :grin: :sweat_smile: :rofl:

Értem, de azt akkor sem, hogy miért nincs rajta alapból, pláne hogy ingyenes…
Vagy annál régebbi a mod mint ahogy ezt kiadták?

igen régebbi és nem a legjobb rom van rajta a gyár nem fejleszti ezt egy orosz srác fejlesztette aztán sokan mások is …

1 kedvelés

látod @Zolika ennyi… :joy:

Na most kezdtem el szégyellni magam :pensive:könnyű nektek :rofl::rofl::rofl:

Azért szégyenkezni nem kell. :slight_smile: Én meg ablakozni nem tudok… :smiley:

1 kedvelés

csak nyugi ablakot te jobban szerelsz az biztos

1 kedvelés

Ahoz meg van a tudás abban van vagy 25 évem,na de eeeeez bonyolultabb :thinking:feladta a leckét :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés