Istick Pico

Az egyik munkatársam évek óta dobálja a fiókban, ma volt utolsó munkanapja és behozta nekem… Elkezdtem takarítani stb … Lehet ehez venni valami jó tankot amibe lehet gyakorolni hogy milyen tekerni meg vattázni? De azért jó íze is legyen.

10 kedvelés

Olyan útra lépsz ahonan már nincs visszaút! :smile:

Tanácsot nem tudok adni DL felhasználóként de örülök, hogy jó alapot kaptál a munkatársadtól :slight_smile:

9 kedvelés

Nekem podom van, ahol még csak tűzgombot sem kell használnom úgyhogy ez nagyon más. De ha már lúd akkor legyen kövér ha már csak úgy kaptam egy ilyet, ha működik és ha megszeretem akkor beruházok egy komolyabbacska gépecskére. Elég ramaty állapotban van de ajándék lónak nem nézzük a fogát.

8 kedvelés

Szerintem a többiek egy Dvarw MTL klón fognak bedobni kezdésként :slight_smile:

@Paska na még a nevét se tudom leírni. Köszönöm, hogy leírtad :smiley:

7 kedvelés

Dvarw minden kép!! Talán még Valor Mtl rta!!

6 kedvelés

Nagyon szívesen!! :grin: :rofl: :rofl:

6 kedvelés

Kezdésnek szerintem teljesen korrekt kis masina … a kérdés hogy mire szeretnéd használni … Mtl vonal érdekel … Szűk kevés gőz vagy esetleg a nagyobb gőz és az RDL -Dl

Lehet érdemes lenne valami hibrid tankot választani ,hogy akár mind két vonalra rá tudj kóstolni… Elsőre próbáld a költségeket lent tartani … aztán úgy is vinni fog az áradat …:joy:

4 kedvelés

Ami ráfér a méretek-akksi kupak miatt mindent “meghajt”. :wink: Nekem egy Hellvape Destiny volt elég sokat rajta. Van a bazárban felújítható RTA-RDTA, költségkímélés szempontja végett. :saluting_face:

6 kedvelés

Legendás masina, vape-történelem fontos része, vigyázz rá főleg ha tényleg több éve van tologatva a fiókban, mert akkor ez a régi chipset :grin:
Érdemlegbe semmit nem tudok adni a témához…

Dvarw mtl fl 22mm, aliról olcsón

6 kedvelés

Az első szettem nekem is egy Pico volt. Igaz, nem ez a fajta, hanem talán még régebbi. Jó kis masina. 0,1 watt állítási lehetőség. Ahogy javasolták, Dvarw kezdésnek tökéletes. Az enyémre ráfért simán a 24 mm-es Dvarw DL. Faék egyszerű tank. Ízben nekem nem a legerősebb, cserébe 3 perc alatt lehet újra tekerni. Ha épp nem felejtem ki a chimneyt​:rofl:

8 kedvelés

Úgy látom a bersi mèg megvan.Kezdèsnek ez is jó lehet.:slightly_smiling_face:
https://vaperina.cc/t/vaperina-bazar/18096?u=john

Én V2 klónnal indultam ez erdőbe. :sweat_smile:

8 kedvelés

Ha a régi csatlakozós, az arcticfox szoftver sokat dob rajta.

9 kedvelés

Este megsasolom mikor a gyerekek lefekszenek

5 kedvelés

Egyébként kipróbáltam a gépet! Működik! Nagyon más mint a kis podom…ugyanazzal a liquiddel nincs olyan édes de mégis selymesebb, sokkal másabb és több rétegű ízek jönnek, a hűsétés itt olyan brutális hogy megőrülök ( értem amiket olvastam töletek eddig a hűsítőről), illetve mintha a nikotin is másképp dolgozna benne mert szinte megszédültem…

10 kedvelés

Így legalább saját magadon érezted hogy nem a levegőbe beszélünk :grin:
És ahogy szoktuk mondani ez az íz még fokozható egy vagy több rta-val :smiling_face:

10 kedvelés

A végén nem kell kidobjam a rossznak hitt liquid kísérleteimet sem :rofl:

8 kedvelés

Kritikus időket élünk! Inkább szívjunk el mindent! :sweat_smile:

9 kedvelés

Hát mindenesetre köszönöm mindenkinek! Most viszont borul a tegnapi írásom…muszáj lessz rendelnem egy építhető tankot, vattát és huzalt…

9 kedvelés

Ez ilyen buli :joy:

6 kedvelés

És a bulinak nehezen van vége :rofl:

7 kedvelés