Szia @Ivett
Látom Picoval tolod,tegnap diskuráltunk eggyet @Janos_Groszeibl kolégával az Arctic Fox softwareről az Eleafokra és ma fel is toltam az eggyik Istick Poweremre,na de 10perc használlat után ment is fel a másikra is,akkora a különbség vape élményben,lehet érdemes lenne elgondolkodnod egy software cserén rajta,ha van kedved és affinításod,gondolom @Janos_Groszeibl szívesen segít benne
Naa örülök,hogy tetszik… Persze segítek bárkinek
Szia Szilárd!
Hát biztos kéne rá valami, amikor csere-bereltem akkor éreztem, hogy az sbs erősebben hajtja! Most meg meghulyult a pico és azt irja ki, hogy nincs atomizer most már fáradt vagyok, nem harcolok vele
János! Ez megy a régebbi picokal is ez a szoftver?
Eddig is jóbban voltam a modjaimal,de most mintha egy teljesen más modok lennének vape élményben nagyon meggyőzött,igazi mtl funoknak kihagyhatatlan software,márha van hozzá passzoló modNa meg ezek a plusz funkciók deszka hőfok stb parádés
Az valami zárlatos téma lessz
Ha eredeti akkor ígen…
Ah már nem tudom, lehet kiment a láb
Igen, mindegyik eredeti. Van egy újabb fajta, és 2 régit örököltem öcsémtől (ő full leszokott) azok a fehérek, még rendes usb bemenetes, nem c-s
Az mid 1 mindegyiket fel lehet javítani…
Te még örökölsz is meg ilynek igy könnyű
Oh az szuper, akkor majd megkérlek, hogy magyarázd el, hogyan kell
Hát figyi, kapni szoktam ilyen jó emberektől, mert nehéz nekem… Na mindegy
Sajnos több mint 1éve nem frissült…
Igen pont azt néztem!
De nekem is van Eleaf pico-m, nekem is kel majd @Jani
A linkelt oldalon ott van minden is a forumon ott a firmware…de ha kell természetesen segítek…
Hát én pont kiestem mindenből csak dovpo ,lost vape , vandy vape módjaim vannak bár nekem jók ezek igy is
Ha a LostVape Dna akkor nincs gond a deszkával a mod elöbb szétesik…legalábbis amik nekem voltak LV-ből.
Nem az lost vape thelema quest … de nincs vele bajom …dovpo odin 250 c ém van . csak ö dna