Tegnap néztem a neten az eleaf istick power 2 frissítést de nem engedi. Ez az artic fox valami más??
Ha meg lehetne oldani akkor en is fel turbóznám… Ha lehet…
Igen ez nem gyári ez custom…nézd meg az nfe.honlapot link fent.
Az eleaf istick power 2 esetében nem működik. A modot számítógépre csatlakoztatva, csupán tölt. A számítógépen nem jelenik meg semmi. De azért köszönöm a segítséget…
Hát sajnálom venned kell egy régi Picot
Csak 2017 előtti gépekre van ez. Az ujabbakra RedPanda van, de az is csak színes kijelzősre. Asszem a Fuchai-kon volt tesztelve.
Valakinek van tapasztalata, esetleg RedPandával és Wismec Ravage230 moddal kapcsolatban?
Nekem nem sikerült a ravage230-hoz .bin filet találni
De már annyira fel baszta reggelre az agyam, hogy inkább hagyom is!
Majd ha lesz pénz DNA-ra, addig hanyagolom a lelki nyugalmam érdekében.
Forumon kell keresni… Én a modokat vettem az articfixhoz tehát előszőr megnéztem míre megy fel és aszt vettem:Pico régi és vaponaute…
Szia @Robertino_daf
Úgy tudom Pico 2 és Power 2-re még nincs gyári frissítés sem és én úgy vettem észre amely mod nem enged frissítést arra a Fox sem tud működni,egyébként nem lehetséges,hogy csak egy kis előfűtést kellene neked állítanod,elvileg a mododhoz kaptál kezelésit ott le van írva,hogy hogy kell,régebbi Eleafoknál kikapcsolt állapotban a tűzgomb és a + gomb egyidejű nyomásával érhető el ez a menű,de lehet az újakon már maga a menüben is benne van
Ha találsz ravage230-hoz nem dobod át?
Szia @Mcvape
Elvileg arrra a Redpanda menne fel
[P1] RedPanda 180510 | NFE Team
https://nfeteam.org/forum/threads/p1-redpanda-180510.2169/
https://nfeteam.org/forum/threads/p1-redpanda-180905.2566/
Köszönöm szépen valamiért pc-n nem tudtam letölteni most telórol sikerült és pikk-pakk frissült is!
Volt, csak el ajándékoztam, amit azóta is bánok…
Én is elajándékoztam…
Az eleaf istick pico x - re jó lenne ez a szoftver? Segítene rajta valamit?
Igen jó és segit…nekem is volt ílyen modom…
Meglehet már nem emlékszek a számára de nem tudod elrontani maximum nem megy fel rá…
Köszönöm szépen
Lassacskán meg kell néznem van-e frissítés, mert a Joyetech Evic Primo SE-n 18.09. havi van fent.