Itten Amperek folynak ám!
(Más topicokban meg tankok…)
Itten Amperek folynak ám!
(Más topicokban meg tankok…)
Nekem Fox volt a Joyetech eVic Primo SE-n.
Elég sok beállítás van tényleg benne, jó cucc.
Ugye mivel az elektronika maga nem egy nagy eresztés így a fox hiába tudja a TC-t, szerintem élvezhetetlen lesz(bár a TC-t nem próbáltam vele).
Ezt már akartam is mondani.
Egy dolog, hogy szoftver jól fut, ha a körülépítés csak “látszólag” követi.
(Vacakabb a kimeneti Mosfet fokozat, vagy silányabb a panel, a modul).
Olvastam már olyat, hogy egy XY modot tizedvattonként állítani lehetett. A kijelzőn. A valóságban viszont csak 0.5 wattonként lépett feljebb.
Mondjuk az szép, ha így ment a watt állítás.
Rusnya kamu de ha belegondolsz, simán… Talán észre se veszik, ha nem mérik ki.
StartPlat és dicodes elektronikáról láttam ílyen mérést mind kettő tuti.
Igen, én is láttam, szkópábrás elemzést is
A gagyikat is mérik. Kilóra. 5000 darabtól félár
Én DarthVapernél láttam sok méricskélést, akksiterhelést, stb.
Értett hozzá, sok érdekességet megmutatott.
A régi szép időkben nem is ártott, a legelső variwattos modok kevesebbet tudtak sokszor, mint a mai vw podok. Előre megyünk, nem hát jah…
Kár,hogy Dávid abba hagyta…
Ha találsz sima Pico-t, arra simán. Bár ma már az is ritka szerintem. “Tisztult” a piac ilyen téren. Rég volt…
Ha 21700as Pico-t találsz akkor tudd, hogy arra sem megy fel…bármit is állít most az a kompatibilis készülékek lista
Én azért 21700-al tennék próbát ha a fejlesztő azt írja ,hogy rá megy akkor az rá is megy az,hogy nekem nem sikerül az az én hibám…
Sajnos a 21700 eléggé zsákbamacska, van amelyiket a telepítés után Wismec Reuleaux Gen 3 -nak érzékeli. @Zsolt68 is így járt vele, illetve a fórumukon még páran jelezték, hogy nem igazán kompatibilis. Ezután csak a gyári firmware visszaállitás segít, hogy egyáltalán be lehessen kapcsolni. Ami eléggé macerás, ha nincsenek meg a pontos lépések, de itt van korábbról ez a bejegyzés…a problémáról és a visszaállitásról.
Igen olvastam…ettöl még én próbálkoznék de nincs picom.
Persze meg lehet próbálni mert ha a fejlesztő azt írja akkor biztos van olyan amelyikre rámegy. Csak sajnos elég sokra nem, de ha tudja az ember, hogy kell a gyárit visszaállítani akkor nem nagy probléma.
Lehet,hogy csak az a baj mint a régi piconál,hogy van ami klón…
Kicsit jobban utánaolvasva, a minta (sample) verzióval van a probléma. Pl.: ha valaki ingyen jutott hozzá egy mintához vagy olyantól vette akinek közvetlenül megtiltották az árusítását. Azt nem tudom, hogy hány ilyen van/volt forgalomban vagy, hogy esetleg a webshopok kiszórták e a fennmaradt darabokat.
Ezek a sample modok hibás bootloaderrel jöttek ki ezért az ArticFox rosszul olvassa le a készülékazonosítót bootolásnál. Ez okozza a hibát.
Ezért létrehozták a Force PID nevű technológiát, hogy ezeken a hibás eszközökön is lehessen használni. Ezzel tulajdonképpen felül lehet írni azt amit a rendszer érzékel. Tehát ki lehet választani manuálisan a készüléknek megfelelő PID -t.
Bővebben itt a téma erről: https://nfeteam.org/forum/threads/af-11-rp-1-nfe-tools-v181005.2659/
Már nem próbálkozom vele,meg kell elégedni azzal ami van
Én megpróbáltam többször is…konyítok a telepítéshez, de végül itt is kértem tanácsot…a végeredmény ugyanaz lett: Wismac-ként azonosította a Pico-t felrakva és ezért meg sem nyikkant a róka.
Szerk…most látom, hogy Donát le is írta a szitut és te is emlékszel rá. Nem klón mert azzal kezdtem a storit, hogy megnéztem…kisérleti szériának szánták gondolom. Kár mert amúgy volt létjogosultsága…szerintem.
Mivel beszart a swag2-m most ezt a pico-t is használom.