Bizony,így indulunk útnak
Nekem a mindenreisjó megoldás a 28ga Ni80, 5-6 tekerés, 2,4 mag. (A 2,4 onnan jön, hogy egy régi órás-műszerész csavarhúzókészletből használom tekerésre azt, ami mellé az van írva, hogy 2,4 ) De van itthon ss huzal is, csak azzal valamiért mindig dry hit lesz a vége, és kanthal is, mert van egy spéci valamim, amit csak azzal tudok megcsinálni megbolondulás nélkül. A vatta meg jelenleg Cotton Cloud, az is működik mindenbe. (Kizoku Limit, Galaxies, Expromizer v4.) De én igénytelen vagyok.
Szóval a lényeg az, hogy szerintem vegyél mindhárom típusú (anyagú) huzalból, összegileg nem vág földhöz, és ha valamelyik nem jön be, rögtön tudsz váltani.
Ugyanez a gondom nekem is. 3 féle vattát használok, és mikor a Sorb van soron egyszerűen alig hozza az ízeket. Az első 1 méterig oda voltam, aztán elvesztette a minőséget.
Ez gyors volt
Bizony, most már csak 2-3 hét és ki is próbálom Nem kell sietni, most már nem megy sehova. Ez az első, hogy a LC-ről rendeltem, nem szaroznak ők sem, azt hiszem bővült a boltok száma, ahol vásárolni fogok.
Szépséges!!! Most próbáld ki!!! Légyszi! Tudnom kell, hogy milyen!
Türelem Kat, türelem…
Hétvégén kapok mindenféle lét Ivettől, majd azokkal tesztelem neked, ha addig kibírod még.
Nem. Nem bírom ki… Csajból vagyok, na.
Nálam a tank építés egy rituálé, kinézem, gyorsan megveszem, lerakom az asztalra, pár hétig csak nézegetem és egyszercsak, hoppá, már meg is építettem.
Lusta vagyok na, férfi, de lehet erőt veszek magamon a kedvedért, de nem igérek semmit.
Recept: Délután kettő körül írd, hogy kipróbáltad és nagyon szuper! Már meg is szabadultál!
Jó ötlet, biztos nem fog rájönni a cselre ezek után. Különben is a nők már akkor tudják, hogy kamuzol, amikor még te sem.
Semmi baj, a jövőre nézve még jól jöhet!
én meg tudlak érteni @Ispy nekem pl itt van kb 1 hónapja vásárolt tripodom vagy 1,5 hónapja vettem de még csak meg sem tekertemitt áll szét szedve a tankompedig már lassan lassan meg kéne azt is tekernem.De eljön mindennek az ideje majd.
Na azért ez nem minden esetben van így, hála isten!
ha nem jön be szólj majd lehet át veszema tankot.
Húzzál sorszámot, ott a távolban van a sor vége…
vaaaagy
fasttech 14k és a tied lehet azonnal. Én nem gondolkodnék, aki gondolkodik lemarad.
Kell fotós bizonyíték, hogy van benne liquid… Akkor már biztos, hogy bele is szippantott.
Sőt küldök egy röntgent, ahogy a gőz elárasztja a tüdömet
Először azt akartam írni, hogy lefényképezem, hogy bekapom, de khmmm, ilyet férfi le nem ír.
Nem minden esetben tud az ember gyereke fotót készíteni, nem nők vagyunk!