@Somaba70 ! És Neked melyik vattával a legjobb a Bishop?
Bishopba meg mindenbe is Super Sorb vagy Titánium. Nincs pelenka meg mellékíz. A nagy csomag elég 1évig!
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm az infokat, segítséget! Szuper jó fejek vagytok!
Én is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy vehettem egy bishopot, amit nem is terveztem és ráadásul megvettem szegény Kat elől. Köszi, köszi, imádom ezt a helyet!
Kat majd jöhet a beszámoló…
Egyébként ez a 4ml-s változat, azaz a nagyobb fajta, mert külön lehet venni a 2ml-set és a 4ml-set, erre ugye figyeltél?
Dehogy figyeltem! Mondjuk az furi volt, hogy a youtube-on 2 ml-ről beszéltek, a shopban meg 4 ml-s… Azt gondoltam, a másik palást miatt…. Mégsem lettem profi a tegnap este folyamán.
Akkor ez égi jel volt. Használd egészséggel! Majd írj róla, hogy milyen. Addig én keresek másikat. 2 ml-st.
fasttechen van
Köszi @Ispy ! Otthonról megnézem majd, megpróbálom megrendelni. Kicsit beszélni csak nem magyar….
Sajna csak 2ml ez a Bishop…
Azt 10 percenként alulról töltögetni… hááát…
Tudod, mi a különbség a krumpli és a zsiráf között?
Szerintem inkább a 4ml-st vedd, a cseheknél van!
Van nano tank.
Rovidebb a kémény erősebb az íz.
En is a kissebbel használom.
Csak is dohány ízekre.
Azok a legfinomabbak a by ka-ból.
Hát a 4ml verziót javaslom!
Az is csak 20 perc.
Egyébként már nagyon várom, minél több felültöltős tankom volt, annál inkább vágyom vissza az alultöltősre.
Az alsó töltésű tankok a tutik! Felűl töltőst egyedül a Primebba tudták megoldani bolondbiztosra! Azok is beáldoztak 2-3 évet!
Kezdek kiborulni saját magamtól… Oké, a tegnapot kihevertem, hogy elindultam balra, jöttetek, és irányba raktatok jobbra… Elhatározás megvan, + egy kis időm, már a vaporism-on vagyok. Gondoltam, csak megnézem már a kínálatot…
És mi jött szembe velem, ami azonnal levett a lábamról???
Kayfun lite plus (2021) 22mm
Piff anyukám , tudsz élni! Még csapass a kosàrba egy Danit és megjöttél!
most akkor 2 tankot is veszel bishop meg a kayfun?
Egyelőre csak 1db-ot kellene…
Nem! Határozottan egyelőre csak 1db-ot fogok vásárolni!!!
Minek Szabi! Kikupálódott! Nem akar havonta több tízezret kidobni meg mérgelôdni! Hosszabb távon gondolkodik!