Áldásotokat kérném első mtl rta-m vásárlásához…

@Somaba70 ! És Neked melyik vattával a legjobb a Bishop?

3 kedvelés

Bishopba meg mindenbe is Super Sorb vagy Titánium. Nincs pelenka meg mellékíz. A nagy csomag elég 1évig!

5 kedvelés

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönöm az infokat, segítséget! Szuper jó fejek vagytok! :heart:

4 kedvelés

Én is szeretném megköszönni mindenkinek, hogy vehettem egy bishopot, amit nem is terveztem és ráadásul megvettem szegény Kat elől. Köszi, köszi, imádom ezt a helyet! :rofl:

Kat majd jöhet a beszámoló… :+1:

Egyébként ez a 4ml-s változat, azaz a nagyobb fajta, mert külön lehet venni a 2ml-set és a 4ml-set, erre ugye figyeltél? :grin:

2 kedvelés

Dehogy figyeltem! :see_no_evil: Mondjuk az furi volt, hogy a youtube-on 2 ml-ről beszéltek, a shopban meg 4 ml-s… :rofl::rofl::rofl: Azt gondoltam, a másik palást miatt…. Mégsem lettem profi a tegnap este folyamán. :rofl:
Akkor ez égi jel volt. Használd egészséggel! Majd írj róla, hogy milyen. Addig én keresek másikat. 2 ml-st.

2 kedvelés

fasttechen van

https://www.fasttech.com/products/3042/10077403/9747271

3 kedvelés

Köszi @Ispy ! Otthonról megnézem majd, megpróbálom megrendelni. Kicsit beszélni csak nem magyar…. :see_no_evil::rofl:

2 kedvelés

Sajna csak 2ml ez a Bishop…
Azt 10 percenként alulról töltögetni… hááát…

2 kedvelés

Nope, lehet venni 4ml-s kiszerelést is. Épp most néztem meg mit is vettem. :rofl: Jó lesz ez…

Tudod, mi a különbség a krumpli és a zsiráf között? :grin:

1 kedvelés

Szerintem inkább a 4ml-st vedd, a cseheknél van! :wink:

3 kedvelés

Van nano tank.
Rovidebb a kémény erősebb az íz.
En is a kissebbel használom.
Csak is dohány ízekre.
Azok a legfinomabbak a by ka-ból.

3 kedvelés

Hát a 4ml verziót javaslom!

3 kedvelés

Az is csak 20 perc. :rofl:

Egyébként már nagyon várom, minél több felültöltős tankom volt, annál inkább vágyom vissza az alultöltősre.

4 kedvelés

Az alsó töltésű tankok a tutik! Felűl töltőst egyedül a Primebba tudták megoldani bolondbiztosra! Azok is beáldoztak 2-3 évet! :grin:

3 kedvelés

Kezdek kiborulni saját magamtól… Oké, a tegnapot kihevertem, hogy elindultam balra, jöttetek, és irányba raktatok jobbra… Elhatározás megvan, + egy kis időm, már a vaporism-on vagyok. Gondoltam, csak megnézem már a kínálatot…
És mi jött szembe velem, ami azonnal levett a lábamról???
Kayfun lite plus (2021) 22mm :see_no_evil::flushed:

5 kedvelés

Piff anyukám , tudsz élni!:grin::grin::grin: Még csapass a kosàrba egy Danit és megjöttél!:smiley:

most akkor 2 tankot is veszel bishop meg a kayfun?:sweat_smile::grinning:

1 kedvelés

Egyelőre csak 1db-ot kellene… :see_no_evil:
Nem! Határozottan egyelőre csak 1db-ot fogok vásárolni!!!

Minek Szabi! Kikupálódott! Nem akar havonta több tízezret kidobni meg mérgelôdni! Hosszabb távon gondolkodik! :smiley:

2 kedvelés