Hajrá hajrá! És azt vesszük észre, hogy egyre nagyobbakat fogsz ugrani!
Szia! @Zolika @Elek_Segits csatlakozva a srácokhoz én is ajánlom neked jó szívvel a bishopot! Nem tudod elrontani az építést, nem szörcsög, nem folyik, faék egyszerűségű! Kezdőknek tökéletes! Ja és a vattázásra sem kényes!
Neeko szép. Akira szép. Byka túl magas, Pico túl alacsony. Van baj bőven!
Köszi, hogy befotóztátok! Így együtt látva őket teljesen más.
Ajánlom menj fel a lepetitvapoteur oldalra ott lehet párosítani a tankokat a modokkal és megnezheted, hogy néz ki
És valóban! Bishop is szép! Mennyivel másabb így látni, mint a neten vebshopban…
Nem szeretnénk ám összezavarni. Jó szórakozást!
Az, hogy szép az egyéni, de a lényegesebb az szerintem, hogy nagyon jó minőség, ennyi pénzért kapsz egy high-end jellegű kazánt!
Azon már túl vagytok! Rég!
Hallgass ránk,nem fogod megbánni
Hidd el mi is hezitálunk bármit veszünk
105 bejegyzés egyesült egy létező témába: Vásárlásfüggők topikja
És nagyon jó ízeket hoz! Ráadásul 1-2 kategóriával feljebb pozicionáltabb mint a Másik két versenyző.
Te? Ilyenre nem emlékszem.
Tudom, hogy próba, meg tesztelés, meg kísérletezés, de mégis melyik huzal és vatta legyen a Bishop-ba? Mégsem vehetem meg az összeset!!!
Ez sajnos megint egyéni, de ki indulásnak azt tudom ajánlani ami nekem bejött! Ni80 28-as 2,5-ös öt karika! ez kb 0,75-körül lesz!
Ha kicsit nagyobb ellenállást szeretnék, akkor 6 menet, ugye? És talán a gőz is hűvösebb így? Jajj, már annyit olvastam, hogy azt sem tudom merre állok arccal…
Tényleg nem akarlak zaklatni, meg ilyenek, nem itt szoktam csajozni, de tényleg van egy guriga 0.28-as ni80-om, amit nem tudom mikor és miért vettem, mert sosem használok, ha kell a tied lehet ingyért. 10 méter hosszú ám
Fogadd el! Legjobb huzal mindenbe is!
Igen, akkor emelsz menet számot, a gőz hűvösségét a teljesítménnyel tudod variálni, nekem a 0,75-nél sem meleg a gőz! Addig állítom a teljesítményt (watt) amíg nekem jó!
Köszönöm szépen! Ha Neeko meggyógyul, és tényleg meg akarsz válni tőle, akkor megdumáljuk!