Áldásotokat kérném első mtl rta-m vásárlásához…

Amúgy szerintem könnyű építeni.Annyi,hogy vékonyan kell vattázni.Három féle drip-tip,csomó AFC van a dobozban.Lehet variálni bőven​:grin:

5 kedvelés

Persze, azért mondtam! És tényleg vedd meg ami tetszik elsőre, utána jön úgyis a többi :laughing: a vattazasnal meg segítünk, nagyon meg kell szálazni! Jah és ha ezt választod mindenképp cotton cloud vatta!!!

5 kedvelés

Szia Kat! Végre valaki aki utána nézett a kiválasztott felhasználási módozatnak megfelelő eszközöknek. Egyik móddal sem lősz mellé. Anyaghasználatban, kinézetre mindenképp Akira. Pico chipp megbizható! V2 mini teljesen tudja azt amit szeretnél. Neko is bár nem szépségdíjas ! Levegősebb kazán még a Bishop megépíteni meg gyerekjáték! Nem ajánlás, csak érdemes megszakérteni!

5 kedvelés

Nekem van egy neekom, csak elkevertem az insulatort belőle, most van gyártás alatt, ha megjön szívesen elküldöm neked, és akkor legalább ki tudod próbálni ingyért (felőlem meg is tarthatod…).

5 kedvelés

@Elek_Segits ! Köszönöm! :heart: A Bishop-ot is néztem, már nem is tudom, miért esett ki a kosárból… A Neeko nekem olyan egyszerűen szép, elegáns, a Mini meg a nagyon szimpi a fém afc-k miatt, és, hogy cserélhető könnyedén, anélkül, hogy újra kellene építeni. Nyilván lesz több szettem is, mint itt mindenkinek (legalább is remélem, hogy nem leszek annyira balf…, hogy elmenjen a kedvem), csak az elsőt nehéz megugrani.

7 kedvelés

Szia​:blush:ha szabad írni ,igen mi már mind megugrottuk​:rofl:
Már látom menni fog az ,csak vedd már meg és naaaaaa​:grin::grin::grin:igen a bishop,még nekem is sikerült elsőre jól megtekerinteni :crazy_face::crazy_face::crazy_face:könnyebb mint a bskrt​:stuck_out_tongue_winking_eye:

6 kedvelés

@Ispy ! :flushed: Nagyon aranyos vagy, ha eladod, akkor vevő leszek rá. Így, ebben a formában! Az a bizgerátor meg nem tudom micsoda, amit elhagytál belőle…?:rofl: De a nélkül nem kell ám! :rofl:

1 kedvelés

Látod azt a lyukat? Na onnan hiányzik, azt tartja a helyén a csavart, ami az 510-es pinnel érintkezik…

Szóval neekot ne vegyél, a másik 10-ből válassz. :grin:

Egyébként szerintem is szép a neeko, én is azért vettem meg. :rofl:

1 kedvelés

Neeko és akira…

5 kedvelés

Igen. Látom a lyukat… Meg értem, hogy csavar… Meg, hogy szerinted is szép!!! A lényeg átjött! :rofl:

1 kedvelés

Na ugye, hogy ugye? :heart:

Byka v9 és akira…

6 kedvelés

Itt már van egy kis gondom a méretekkel… :flushed:

3 kedvelés

Ha csak ez a 2 választás lehet akkor dohany eseten az aspire.
En pl a bererker v2 nek se minit se a nem minit nem szerettem, dohany izhez telejesen izetlen volt szamomra.
Ami meg jo lehet ares 2, vaplefly alberich ebbem az ár kategoriaban.

Vigyázz ez a nagyobbik ml​:smile:

1 kedvelés

Ha első lesz akkor én a bishopra szavaznék ,utána jöhet az összes többi :grin::grin::grin::grin:

Ez ugyan nem pico, de a forma és méret stimmel, rajta a neeko…

5 kedvelés

Naná, hogy nagyobbik, így lesz zsebrakéta. :rofl: Van kisebb is? :thinking: Mondjuk az kit érdekel… :grin:

Itt egy pico bykaval :sweat_smile:

@Kat ez a kisebbik

4 kedvelés

Hát ez szebb :rofl::rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés