Amúgy szerintem könnyű építeni.Annyi,hogy vékonyan kell vattázni.Három féle drip-tip,csomó AFC van a dobozban.Lehet variálni bőven
Persze, azért mondtam! És tényleg vedd meg ami tetszik elsőre, utána jön úgyis a többi a vattazasnal meg segítünk, nagyon meg kell szálazni! Jah és ha ezt választod mindenképp cotton cloud vatta!!!
Szia Kat! Végre valaki aki utána nézett a kiválasztott felhasználási módozatnak megfelelő eszközöknek. Egyik móddal sem lősz mellé. Anyaghasználatban, kinézetre mindenképp Akira. Pico chipp megbizható! V2 mini teljesen tudja azt amit szeretnél. Neko is bár nem szépségdíjas ! Levegősebb kazán még a Bishop megépíteni meg gyerekjáték! Nem ajánlás, csak érdemes megszakérteni!
Nekem van egy neekom, csak elkevertem az insulatort belőle, most van gyártás alatt, ha megjön szívesen elküldöm neked, és akkor legalább ki tudod próbálni ingyért (felőlem meg is tarthatod…).
@Elek_Segits ! Köszönöm! A Bishop-ot is néztem, már nem is tudom, miért esett ki a kosárból… A Neeko nekem olyan egyszerűen szép, elegáns, a Mini meg a nagyon szimpi a fém afc-k miatt, és, hogy cserélhető könnyedén, anélkül, hogy újra kellene építeni. Nyilván lesz több szettem is, mint itt mindenkinek (legalább is remélem, hogy nem leszek annyira balf…, hogy elmenjen a kedvem), csak az elsőt nehéz megugrani.
Sziaha szabad írni ,igen mi már mind megugrottuk
Már látom menni fog az ,csak vedd már meg és naaaaaaigen a bishop,még nekem is sikerült elsőre jól megtekerinteni könnyebb mint a bskrt
@Ispy ! Nagyon aranyos vagy, ha eladod, akkor vevő leszek rá. Így, ebben a formában! Az a bizgerátor meg nem tudom micsoda, amit elhagytál belőle…? De a nélkül nem kell ám!
Látod azt a lyukat? Na onnan hiányzik, azt tartja a helyén a csavart, ami az 510-es pinnel érintkezik…
Szóval neekot ne vegyél, a másik 10-ből válassz.
Egyébként szerintem is szép a neeko, én is azért vettem meg.
Igen. Látom a lyukat… Meg értem, hogy csavar… Meg, hogy szerinted is szép!!! A lényeg átjött!
Na ugye, hogy ugye?
Itt már van egy kis gondom a méretekkel…
Ha csak ez a 2 választás lehet akkor dohany eseten az aspire.
En pl a bererker v2 nek se minit se a nem minit nem szerettem, dohany izhez telejesen izetlen volt szamomra.
Ami meg jo lehet ares 2, vaplefly alberich ebbem az ár kategoriaban.
Vigyázz ez a nagyobbik ml
Ha első lesz akkor én a bishopra szavaznék ,utána jöhet az összes többi
Naná, hogy nagyobbik, így lesz zsebrakéta. Van kisebb is? Mondjuk az kit érdekel…
Hát ez szebb