Alaplével kapcsolatos kérdések, spekulációk

Hat azt fontos. Pedig eddig azt hittem otthon nehez vapernek lenni. Es itt mashogy gondolkodnak. Az evek alatt ezt tapasztaltam. De valami itt is valtozoban van.

1 kedvelés

Nem tudom vagy huszon éve mennyi egy sampon,igaz most sem :joy:de a süteménydrágulásért megyek tüntetni egyedül is :rofl:

1 kedvelés

Kicsit mas tema. Igy ket nap utan kezdem szokni a dani menujet. :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Akkor már ketten tüntetünk. :slightly_smiling_face:
Sütit imádom,samponra már èn sem költök. :grinning:

Ahogy elnézem a németeket sem kell félteni, az ebay.de-n 2l 20euro. Olyat nézzetek, ami gyógyszertári és alkalmas Lippenstifte-nek, az fogyasztható, vagy szerepel rajta az E422 jelzés :slight_smile:

2 kedvelés

Mondjuk ez itt?

Elképzelem hogy szaladgálnak a Németek 5 literes kannákkal a kezükben :grin:

igen az e422-es jelzés élelmiszeripari, azaz fogyasztható, ill a rúzsnak is fogyaszthatónak kell lenni, mert ugye bejut a szervezetbe :slight_smile:

2 kedvelés

ekkora difinél fognak, azért a spúrságukból csak maradt valami, mondom ezt rendes sváb jányként :rofl: :rofl: :rofl:

2 kedvelés

Maradt elhiheted. Nemet barataim akik ugyan ugy vapelnek nagyban keresik az alternativakat. :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

8 kedvelés

Igy van. Ebayen meg talalni.

3 kedvelés

Sampon…a gyengéknek való!

7 kedvelés

Sajna nem csak az alapleveket érinti. Az összes D, ill. D-ből érkező aroma már a webáruházak nagy részében átmenetileg nincs vagy nem is lesz elérhető!

7 kedvelés

Nem mondom,hogy örülök neki,sőt szomorú vagyok.Ez az egész a vaper-vaperina társadalom ellehetetlenítéséről is kezd szólni.
Majd, rá lesznek Ők is kényszerülve,mint ahogy mi is,hogy különböző helyekről,sokszor határon túliakról szerezzék be az alapanyagokat,ha továbbra is vapelni szeretnének.

5 kedvelés

Nyilván ez a Német bélyeg majd hatással lesz gondolom más országokra is, de ne legyen igazam

8 kedvelés

Nagy vicc ami most itt megy. Es azert itt tenyleg sok a vaper es vaperina.

6 kedvelés

Rheinland? Igy akartad irni? En ott megyek el szinte naponta a kamionnal.

4 kedvelés

Egy kerek hete böngészem naponta a német online shoppokat, intaste, dampfstore, dampf company, stb, de sehol sincs alaplé. Őszintén…nm tudom mi lesz…de gond lesz náluk es nem is kicsi…

3 kedvelés

Az sem megoldás, mert ezek mindenre is gondoltak, azt mondta meg tavaly novemberben az egyik vape shop eladoja , hogy most februártól akit elkapnak h nikotinos alaplevet rendel külföldről, az 5000 euro bírságot kap literenként. Szóval mindenképpen csapda…nekik…

3 kedvelés

Errol beszéltem en is régebben h kiskapuk mindig is lesznek…

2 kedvelés