Alaplétől a végkifejletekig

Nem mértél rá? Tuti belevert a 41-be is :grin::wink:

7 kedvelés

Vágom, hideg szendvics vs. meleg :wink:

6 kedvelés

Az íz selymesebb az biztos így akár jó is lehet de lusta vagyok össze öntöm az üvegbe és kész.

8 kedvelés

Lehet még az olcsóbb CD fóliázás volt akkor,pedig az enyém is szinte az elsők között volt még nem szineződött el

9 kedvelés

Nem tudom a hőmérőm is még kábeles mind kettő ílyen belógatós

6 kedvelés

Én stabil távfűtésen, zárt üvegben, 30-35 fokon temperálgattam a vackaimat, de már azt se csinálom.
Egy citromos latakia igenis b@xxon oda!!! :rofl:

8 kedvelés

A 40 fok gyári előírás, a keverés lefedett keverőpohárban történik és a th-t adja a valós nikotintartalom, de kinek a papp kinek a pappné, én speckó erre eküszök.

8 kedvelés

Nekem az a teóriám, illetve saját tapasztalatom, hogy a th 30-40 százalékát adott esetben az ízanyag is adja…mondjuk én majdnem full pg-vel dolgozom.

4 kedvelés

Dj pult :joy:

6 kedvelés

Szerettem volna egy keverő gépet venni … aztán rá jöttem ,hogy teljesen felesleges nekem … Lehet 1-2 X használtam volna … Aztán a porosodas mezejére lépett volna …
Nekem túl sok macera és plusz idő energia ráfordítás stb …
Értem én ,hogy egy évben csak 1 X , de ez csak akkor járható, ha már pontosan tudod melyik aromákat szeretnéd elszivni, pl ez nálam változó és kísérletező :joy:

Lehet erre vissza terek 15 év múlva …

7 kedvelés

Technikailag nekem is tetszett (pláne a Reugeot kivitel), de aztán a sima melegítgetések is meggyőztek arról, hogy nekem is csak porosodna

(Làngossütéshez meg kicsi a Powa) :grin:

7 kedvelés

20 év távlatából még én is kísérletezek. Persze vannak, amik állandó ízek, de évente a piaci kínálat alapján némiképp változik a felhozatal. Keverőgéppel pont, hogy csak könnyítesz magadon, hisz nincs macera és ez nem az aromákon múlik. 24 óra alatt kész levest kapsz, így míg mások 1-2 hónapig rázzák, én már javában szívom a kész levest.

7 kedvelés

Nem szeretnéd eladni?? :thinking:

7 kedvelés

Vagy csere egy Dwarvra? :grin:

7 kedvelés

Olyan július dereka… :rofl:

4 kedvelés

Minek adnám el hátha még kell.Istvántól tudsz venni annyi van neki,hogy el is ad. :grin:

7 kedvelés

Milyen Istvántól??

7 kedvelés

Már nem rázom :joy: annyi van bekeverve ,hogy rá ér be érni …

5 kedvelés

Csak egy szerény lábjegyzet, No offense, Mea Culpa meg minden: Egy színezett folyadék tűnhet sötétebbnek egy átlátszó műanyag palackban mint egy átlátszó üvegben a különböző optikai és törésmutató tulajdonságaik miatt. Egy tárgylemezre cseppentve hitelesebb képet kapunk. Az alap PET palack nem lép reakcióba PG+VG+Nic oldattal ha hűvös, sötét helyen van tárolva. Azonban ha aroma is van benne akkor idővel van rá esély, főleg ha savasabb kémhatású.

10 kedvelés

Most eszembe jutott: az ultrahangos mosó is jelentősen meggyorsíthatja a leves keverést :slightly_smiling_face:
Nem viccből írtam :wink:

5 kedvelés