Nem mértél rá? Tuti belevert a 41-be is
Vágom, hideg szendvics vs. meleg
Az íz selymesebb az biztos így akár jó is lehet de lusta vagyok össze öntöm az üvegbe és kész.
Lehet még az olcsóbb CD fóliázás volt akkor,pedig az enyém is szinte az elsők között volt még nem szineződött el
Nem tudom a hőmérőm is még kábeles mind kettő ílyen belógatós
Én stabil távfűtésen, zárt üvegben, 30-35 fokon temperálgattam a vackaimat, de már azt se csinálom.
Egy citromos latakia igenis b@xxon oda!!!
A 40 fok gyári előírás, a keverés lefedett keverőpohárban történik és a th-t adja a valós nikotintartalom, de kinek a papp kinek a pappné, én speckó erre eküszök.
Nekem az a teóriám, illetve saját tapasztalatom, hogy a th 30-40 százalékát adott esetben az ízanyag is adja…mondjuk én majdnem full pg-vel dolgozom.
Dj pult
Szerettem volna egy keverő gépet venni … aztán rá jöttem ,hogy teljesen felesleges nekem … Lehet 1-2 X használtam volna … Aztán a porosodas mezejére lépett volna …
Nekem túl sok macera és plusz idő energia ráfordítás stb …
Értem én ,hogy egy évben csak 1 X , de ez csak akkor járható, ha már pontosan tudod melyik aromákat szeretnéd elszivni, pl ez nálam változó és kísérletező
Lehet erre vissza terek 15 év múlva …
Technikailag nekem is tetszett (pláne a Reugeot kivitel), de aztán a sima melegítgetések is meggyőztek arról, hogy nekem is csak porosodna
(Làngossütéshez meg kicsi a Powa)
20 év távlatából még én is kísérletezek. Persze vannak, amik állandó ízek, de évente a piaci kínálat alapján némiképp változik a felhozatal. Keverőgéppel pont, hogy csak könnyítesz magadon, hisz nincs macera és ez nem az aromákon múlik. 24 óra alatt kész levest kapsz, így míg mások 1-2 hónapig rázzák, én már javában szívom a kész levest.
Nem szeretnéd eladni??
Vagy csere egy Dwarvra?
Olyan július dereka…
Minek adnám el hátha még kell.Istvántól tudsz venni annyi van neki,hogy el is ad.
Milyen Istvántól??
Már nem rázom annyi van bekeverve ,hogy rá ér be érni …
Csak egy szerény lábjegyzet, No offense, Mea Culpa meg minden: Egy színezett folyadék tűnhet sötétebbnek egy átlátszó műanyag palackban mint egy átlátszó üvegben a különböző optikai és törésmutató tulajdonságaik miatt. Egy tárgylemezre cseppentve hitelesebb képet kapunk. Az alap PET palack nem lép reakcióba PG+VG+Nic oldattal ha hűvös, sötét helyen van tárolva. Azonban ha aroma is van benne akkor idővel van rá esély, főleg ha savasabb kémhatású.
Most eszembe jutott: az ultrahangos mosó is jelentősen meggyorsíthatja a leves keverést
Nem viccből írtam