Alaplétől a végkifejletekig

Ezt a keverőgépet viszont Istvántól vetted ? ha jól látom hasonló mint az enyém

9 kedvelés

Az a gond, hogy a leveseknél valahogy nekem fontos a változatosság. Ha bekeverek előre 3 hónapra, azoknak a nagy része valahol majd avasodásnak indul. Épp a napokban dobtam ki a kocsim csomagtartójából egy fél szatyornyi valamikor bekevert, aztán hőkezelődött (+60-10 c fokon érlelt), részben már a fáradtolajhoz hasonlító levest.

5 kedvelés

Nemszeretnélek megbántani, de ez egy elég igénytelen megoldás! Én 1db speckó palackért többet fizettem mint Te a 6-ért, hisz nem mindegy milyen kémiai lebomlást visz végbe a levesedben.

5 kedvelés

Kis adagokat keverek be. Igazad nem vitatható. Ezek PE palackok, amik nem nagyon reaktívak kémiailag. Az üveg pl. lúgosít. Nem könnyő ebben okosnak lenni. Ha nem sokáig áll a palackban, kisebb a reakció idő, így kevésbé fontos a kémiai állékonyság.

6 kedvelés

Szia! Igen tőle vettem és anno még ez volt a prototipus. Ay ellenáramlot is akkor találtuk ki, amit 3db vékony üveglapbol szerkesztettünk meg.

8 kedvelés

Az ellenáramlót azt kicsit később találtátok ki ahoz képest amikor én ezt csínáltattam vele…de mindegy is megy vissza a dobozba most nincs használatban.

7 kedvelés

Nálam felül van, és sajt, szeletelt bacon, darált hús…ezek mindegyikét felismerem, ha rosszat vennék ki. Hevítéskor pláne :joy:

9 kedvelés

Boldog szeletnapot Zoli!

6 kedvelés

Én is szeretem a változatosságot így akár most is 12 ízt kevertem be. Van pl. 2022-ben kevert levesem ami máig, mondhatni egyre csak tökéletesebb, ízesebb. Az általam alkalmazott módszerrel soha semmilyen minőségi romlást nem tapasztaltam!

7 kedvelés

Úgy látom,mostanába nem volt használva (bocs). :sweat_smile:

6 kedvelés

Pedig papírdobozban volt és igen poros az biztos… :grin:

6 kedvelés

Ha a kivonatosokból valami lassabban fogy, pár hónap után azt is be szoktam tenni a hűtőbe :slightly_smiling_face:mert fél évesen azért már befejezett érésűnek mondható

4 kedvelés

Az a hozzáadott szódabika, az mehetett mellé :thinking::joy:

5 kedvelés

Én erre simán ráraktam volna a kispörköltet piros zománcosba, várva a fogyasztható hőmérsékletet…

8 kedvelés

Látod az a fehér elszíneződés az nem por és le sem jönn az első hevítéskor olyan lett nem is használtam a fűtést többet

5 kedvelés

Amúgy ha már fűtés: többen írtátok, hogy selymesebb, lágyabb.
Nekem az a teóriám, hogy 30-40 fok felett, tartósabban kevergetve azért illannak el aroma-összetevők. Nálam káromra lágyulna, th vesztés nekem nem játszik, ha megoldható :slightly_smiling_face:( h)idegen rázogazok.

8 kedvelés

Első ránézésre olyan, mint egy rezsó. :sweat_smile:

7 kedvelés

Egereknek :joy::wink:

6 kedvelés

Nem azért lágyabb mert kevesebb a th,hanem másabb,de ezt nem tudom leírni :rofl:

8 kedvelés

Én is ezt gondolom így aztán fűtés nélkül kevertem(ráadásul elszíneződőtt a füttőlap igy gyanus volt az a 40 fok)

6 kedvelés