Ezt a keverőgépet viszont Istvántól vetted ? ha jól látom hasonló mint az enyém
Az a gond, hogy a leveseknél valahogy nekem fontos a változatosság. Ha bekeverek előre 3 hónapra, azoknak a nagy része valahol majd avasodásnak indul. Épp a napokban dobtam ki a kocsim csomagtartójából egy fél szatyornyi valamikor bekevert, aztán hőkezelődött (+60-10 c fokon érlelt), részben már a fáradtolajhoz hasonlító levest.
Nemszeretnélek megbántani, de ez egy elég igénytelen megoldás! Én 1db speckó palackért többet fizettem mint Te a 6-ért, hisz nem mindegy milyen kémiai lebomlást visz végbe a levesedben.
Kis adagokat keverek be. Igazad nem vitatható. Ezek PE palackok, amik nem nagyon reaktívak kémiailag. Az üveg pl. lúgosít. Nem könnyő ebben okosnak lenni. Ha nem sokáig áll a palackban, kisebb a reakció idő, így kevésbé fontos a kémiai állékonyság.
Szia! Igen tőle vettem és anno még ez volt a prototipus. Ay ellenáramlot is akkor találtuk ki, amit 3db vékony üveglapbol szerkesztettünk meg.
Az ellenáramlót azt kicsit később találtátok ki ahoz képest amikor én ezt csínáltattam vele…de mindegy is megy vissza a dobozba most nincs használatban.
Nálam felül van, és sajt, szeletelt bacon, darált hús…ezek mindegyikét felismerem, ha rosszat vennék ki. Hevítéskor pláne
Boldog szeletnapot Zoli!
Én is szeretem a változatosságot így akár most is 12 ízt kevertem be. Van pl. 2022-ben kevert levesem ami máig, mondhatni egyre csak tökéletesebb, ízesebb. Az általam alkalmazott módszerrel soha semmilyen minőségi romlást nem tapasztaltam!
Úgy látom,mostanába nem volt használva (bocs).
Pedig papírdobozban volt és igen poros az biztos…
Ha a kivonatosokból valami lassabban fogy, pár hónap után azt is be szoktam tenni a hűtőbe mert fél évesen azért már befejezett érésűnek mondható
Az a hozzáadott szódabika, az mehetett mellé
Én erre simán ráraktam volna a kispörköltet piros zománcosba, várva a fogyasztható hőmérsékletet…
Látod az a fehér elszíneződés az nem por és le sem jönn az első hevítéskor olyan lett nem is használtam a fűtést többet
Amúgy ha már fűtés: többen írtátok, hogy selymesebb, lágyabb.
Nekem az a teóriám, hogy 30-40 fok felett, tartósabban kevergetve azért illannak el aroma-összetevők. Nálam káromra lágyulna, th vesztés nekem nem játszik, ha megoldható ( h)idegen rázogazok.
Első ránézésre olyan, mint egy rezsó.
Egereknek
Nem azért lágyabb mert kevesebb a th,hanem másabb,de ezt nem tudom leírni
Én is ezt gondolom így aztán fűtés nélkül kevertem(ráadásul elszíneződőtt a füttőlap igy gyanus volt az a 40 fok)