Sziasztok
Régi/új vaperként úgy néz ki hogy túl sokat felejtettem a keverésről ,vagy csak szimplán fogyatékos vagyok.
A lényeg!
Mióta maganak keverem a “levest” azóta folyamatosan 1 hibába esek bele,viszont nem tudom mi lehet az
Szóval,mindegy hogy milyen arányban(1-10% között) rakok aromát az alapléhez,folyamatosan erős lesz a végeredmény,ezek mellett szívhatatlan és ízetlen és reggelente úgy megköhögtet mintha 80 éve dohányoznék.
Tanács,segítség kellene hogy mit változtassak?
Vagy valami útmutatás
DL-ben azért elég izmos a 6%-os keverés
Első körben próbáldd meg azt lejjebb vinni.
Ha így meg nik hiányod lesz,akkor szabad bázisú helyett niksót tudsz használni,az azt mondják selymesebb, nincs annyira erős th.
Szia. Nekem melo 3-as volt, amit ugye, az eleaf istick pico-val adnak kit-ben. Az kérem, dl cuccos. Mint ahogy azt @Janos_Groszeibl is írta, a 6-os nikotin nagyon nem dl. Az már sok dl-ben. (Nekem biztos sok lenne). A kevert levesed ne nagyon legyen 70vg/ 30pg-nél hígabb, mert folyni fog a kazán. Az említett keverési arány esetében, 2-3%-kal több aroma javasolt. (Hogy ne csak a puszta vg ízt érezd benne). De ez szubjektív… kinek mi jön be…
Én pl 1.5 esetleg 2-nél feljebb nem megyek soha a nikotinnal, dl-ben. Ha több akkor én már kezdek szédelegni… (mondom szubjektív)…
Ha már gyári porlasztós kazánt használsz, akkor vegyél egy jobb kazánt. Mondjuk olyat, amibe illik a jól ismert pnp porlasztó, azzal ízben nem lesz gondod… de ez a te életed, a te döntésed…
Köszönöm a segítséget
Kipróbálom akkor gyengébb alaplével,illetve keresek majd akkor egy másik kazánt.Mondjuk ez már hamarabb is eszembe jutott,csak nem tudom/tudtam merre induljak el.
De elkezdek utána olvasni.
Akkor itt jó helyen keresel… nem dicsérni akarom a vaperinát, de nagyon figyelmesek mindennel is kapcsolatban… és részletesebb leírást mint itt van, nem sokat fog találni…
50-50 alapot használok minden kazánomban.
Felezd meg a nikotintartalmat működni fog vele és nem lesz olyan erős kaparós.
Öntsd fel ugyan annyi alappal amennyi most van benne és annyi aromát amennyit bele tettél.
Jah,ha régi vaper vagy akkor ezt te is tudtad gondolom
Foszlányokban 1-1 infó meg van,de 5-6 év kihagyás után elég nehéz az infókat “előhívni”
A jegyzeteim meg az vek alatt elkallódtak
Ezért is fordultam hozzátok,mert most jobban szeretnék belemélyülni az egész témába