Sziasztok 😑

Sziasztok ez egy nagyon hĂŒlye kĂ©rdĂ©s
meg mĂ©g kezdƑ vagyok az e-cigizĂ©sben Ă©s a keverĂ©sben
De hogy ålitsåtok be a nikotin mennyiséget hogy 6 vagy 3 legyen
KĂ©sz alaplevet veszek de mintha gyenge lenne
Valamit nagyon roszul csinĂĄlok :disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

1 kedvelés

Szia Laura. :slight_smile:
ElƑször is ĂŒdv nĂĄlunk! Érezd jĂłl magad! :smiling_face_with_three_hearts:

Ha nikotinos alapod van, Ă©s gyengĂ©nek Ă©rzed akkor magasabb nikotintartalmĂș alappal tudod feljebb vinni az erƑssĂ©get. Most hĂĄny mg-osod van? És azt mennyire szeretnĂ©d felhĂșzni?

4 kedvelés

Szia most 6 mg erƑssĂ©gĂŒt rendeltem a liquidhell oldalrol de mĂ©g a keverĂ©si arĂĄnyokat se tudom kiszĂĄmolni mert mindenhol angolul van meg az izeket is amit bekevertem azok se izlenek anyira
Mert azt montĂĄk 90/10 be keverjem
50/50 alapot hasznålok evapor az alaplé neve

3 kedvelés

HĂșĂș! Most Ă©jjel 1-kor elmagyarĂĄzni ezt nem egy egyszerƱ dolog.De vannak itt profi keverƑ srĂĄcok Ă©s lĂĄnyok akik szivesen segĂ­tenek ebben a dologban,csak most alszanak.De holnap minden bizonnyal rengeteg kĂ©rdĂ©st fogsz kapni tƑlĂŒk.Itt mĂ©g nem lĂĄttam olyat hogy egy problĂ©ma ne lett volna megolva.

6 kedvelés

Szia.
Ahhoz, hogy növelni tudd a nikotint, szĂŒksĂ©ged lesz nikotin shotra ( ahonnan rendeltĂ©l ott booster nĂ©ven van ). Ha szeretnĂ©l 100ml 12-es erƑssĂ©gƱt , akkor a mostani 6-os alaplevedbƑl kell 55ml Ă©s a boosterbƑl (ami 20mg/ml) kell 45ml Ă­gy egĂ©szen pontosan 12.3 lesz.
A 90/10 az ha jĂłl sejtem akkor 10%-os keverĂ©s lenne. Ez teljesen egyĂ©n fĂŒggƑ, hogy ki hĂĄny szĂĄzalĂ©kban szereti.Van olyan aromĂĄm ami 5%-ban finom, 10%-ban mĂĄr szĂĄmomra Ă©melyĂ­tƑ , de olyan is ami 15%-ban jĂł Nekem.Ha bekeverted a cuccodat naponta többször jĂłl rĂĄzd fel Ă©s mivel nikotin is van benne Ă©rdemes nĂ©ha lecsavarni a kupakot, hogy szellƑzni tudjon.Én minden keverĂ©st egy hĂ©tig legalĂĄbb szoktam Ă©rlelni.
Na de majd jönnek NĂĄlam jobban hozzĂĄĂ©rtƑk Ă©s segĂ­tenek mindenben.
MĂ©g annyi, hogy szerintem jobban jĂĄrsz ha magadnak veszed Ă©s kevered a pg-vg-nikotin-t mert ez az elƑre kevert folyadĂ©k horror ĂĄron van.

( mĂĄr kĂ©sƑ van, ha esetleg nem jĂłl szĂĄmoltam a nikotin erƑssĂ©get akkor javĂ­tsatok )

7 kedvelés

Szia,pl ha 6mg alapod van Ă©s avval kevered az aromĂĄt akkor az mĂĄr nem 6mg erƑssĂ©gƱ lesz a kĂ©sz liqvided hanem gyengĂ©bb de ahogy Ă­rtĂĄk boosterrel meg lehet oldani.Én hasznĂĄltam 6mg kĂ©sz alapot nekem is gyenge volt Ă­gy felmentem 9mg erƑssĂ©gre vagy sima vg hasznĂĄlok vagy 70vg/30pg arĂĄnyĂș alapot.AromĂĄkbĂłl is sok fĂ©le fajta van egyĂ©bkĂ©nt longfill abban benne van az aroma Ă©s csak fel kell önteni nikotinos alappal vagy10ml/20mg boosterrel plussz 0 mg ugyan olyan arĂĄnyĂș pg/vg vel amilyen a booster ugye.Vannak a kimĂ©rƑs 10ml aromĂĄk amik alapbĂłl pg ben vannak hĂ­gĂ­tva azokat % ban kell ki keverni a gyĂĄrtĂł le is Ă­rja azt,hogy kb mennyi % ban ajĂĄnlja.Nem biztos,hogy jĂłl tudom ezeket de majd a többiek mĂ©g segĂ­tenek biztosan.:slightly_smiling_face:

5 kedvelés

JĂł reggelt Laura !

Javaslom a keverde hasznĂĄlatĂĄt : https://diy.vaperina.cc/keverde/index.html
Magyarul van , Ă©s minden Ă©rthetƑ ! TalĂĄn Ă­gy lesz a legegyszerƱbb !

9 kedvelés

Ahogy @anon10070209 is Ă­rta, pluszban booster-el mĂ©g lehet növelni a nikotin erƑssĂ©get. Én azĂ©rt Ă­rtam nikkes alapot, mert fĂ©lreĂ©rtettem, Ă©s gondoltam, ha ugyanonnan rendelsz akkor ugyanolyan kiszerelĂ©sben is kapod majd. De akkor tĂ©vedtem, elnĂ©zĂ©st. :slight_smile: A booster-ek a Liquidhallon 20mg-osak Ășgy tudom. A keverdĂ©vel pedig ki is tudod szĂĄmolni hĂĄny booster kell, hogy 9mg-ig felhĂșzd. :slight_smile: Ha Ășgy Ă­rod a keverdĂ©be, hogy 20ml vagy 30ml 20mg-os, az 2 vagy 3db booster-t jelent.

6 kedvelés

Ez a tĂ©ma automatikusan lezĂĄrult (az utolsĂł vĂĄlasztĂłl szĂĄmĂ­tott) 30 nap utĂĄn. Nincs lehetƑsĂ©g Ășj hozzĂĄszĂłlĂĄs kĂŒldĂ©sĂ©re.