Akkumlátor töltő

Engem nem izgat, ezért van 8 darab mindig váltva, 4 szettet használok max, szóval ezzel elvagyok, egy akksi 2 napig elég.

Én meg több töltőt használok kell a fiam játékaihoz is…

Nekem 2 akksi 1 napig sem. ! akksival húzok ki egy napot és a másnap délelőttjét. Addig fel kellene töltődnie az előző kettőnek, de ez gyakran nem jön össze.

Ott akkor nagy beruházásnak kell lennie :smiling_face: a mod,az akkuk,a töltő……

Sajnos úgy néz ki. A kollégám ugyanilyen Geeket használ, ugyanolyan akksival és neki is csak reggeltől estig bírja a Geekben lévő 2 akksi. Éjjel tölti.

Mindenképpen kell a két akkus mod neked ? Csak mtl felhasználás gondolom,és a napi ml miatt kérdezem :smiling_face:

3 kedvelés

Nem. Kinga már írta, hogy nekem elegendő az egy akkus mod, szerintem is így van. Olyat tervezek. Szerintem elegendő a 2500 mAh-s akksi is. A Geekre meg ráteszek egy ritkábban használt RTA-t és az lesz a tartalék. A javasoltak közül tetszik az OXVA, de azt nem egyszerű beszerezni. Lehet, hogy INNOKIN lesz. Gondolnom kell arra is, hogy a 24 mm-es cuccnak rá kell tudnia férnie rendesen.

2 kedvelés

Hirtelen ezt találtam itthon,ezeket is ajánlom,mert nekem beváltak.
Igaz kettő db kell egy napra :grin:
De mióta “felfejlődtem” egy 21700 elég napi szinten melóban,és aki ismer tudja hogy nem létezem a készülékem nélkül :joy:

5 kedvelés

Nem vagyok típusfüggő, inkább a megbízható helyről…
Samsung/Molicell akkukat használok+ ProCell 21700 van 1-2.
Venni nkon.nl vagy sportlampa.hu, ami bevált.
A 25R-ek nkonról vannak, 2.35€-ért ár-értékben nehezen verhető csomag volt.
Honnan vetted ezeket a vackokat(negatív reklám helye)??

4 kedvelés

Ha jól emlékszem, a 18650.hu-ról.

Modhiba lesz az pedig…nekem is van L200, és kiváló.

Nekem is volt nem volt vele gond bár 2hetesen eladtam… :no_good_man:

2 kedvelés

Meg van mindkettő,és nincs bajuk egyik akkuval sem,egy régi geek,és a 21700 single,bár az L 200 nál láttam pár embernél hibákat.

2 kedvelés

Az akkufedél stabilitása…

Az 510-nél valami műanyag akármi,és “kitört”a teteje,de az lehet a nem megfelelő használat miatt is :joy:szimplán csak olvasgattam :joy:

Sajnos nem, az a szar anyag minőség javítottam egy párat nem mind sikerült…

Eddig 2-3 modot dobtam ki,mert valami nem smakkolt vele :joy:
Van másik alapon,de ha az az egy lenne,lehet elgondolkodnék én is egy másik márkán .

Baja az L200-nak biztos, hogy van. Ha nem használom pl. 15 percig, vagy fél óráig, az első puffnál extra teljesítményt nyom egy pillanatra. Ezt nem tudtam kiiartani belőle, csak teljesítmény üzemmódban használom. Ez az extra puff elég ahhoz, hogy pillanatok alatt megégesse a vékony szálhuzalon lévő levest. A vattát már nem, de jól hallható sercenés kíséretében jön az égett íz. Emiatt csak fuzed huzalokat tudok használni, ahol nagyobb a tehetetlenség.

Csak egy 5let van a modban valami VPC funkció ez valami előfűtés szerű az nincs nagyon felnyomva mert azt rá küldi a power modra is…?

2 kedvelés

Köszi János, én is gondoltam rá, mert korábban a B3-hoz beállítottam. A max. 21 W volt. Ezeket kinulláztam már régen. De szerintem még a 21 W sem égethet így. Ez olyan, mintha fél másodpercre ráküldene 200 W-ot, vagy még többet. Amikor a sercenést hallom, néha még köp is egyet, ami nem egyszer megégette a nyelvem. Olyan nagyon azért nem, hogy behajítottam volna a dunába, de azért az “anyád” nevű bűvös kifejezés néhányszor már elhagyta a számat. :grin: