Akku töltő

Sziasztok!
Vettem egy új módot. Drag X Plust és egy 21700-es akkut adtak hozzá. De töltöm nincs. Mivel sokat vásároltam ebben a hónapban :grin: így ezt néztem ki.
Erről mi a véleményetek?
Pár napig jó lehet?
https://vape42.hu/termek/xtar_mc1.html

6 kedvelés

Szia Zsolt! Teljesen megfelel a célra!

5 kedvelés

Szia! Lassan 6 éve nyúzok egyet és nem tudok rosszat mondani róla. tökéletesen teszi a dolgát.

8 kedvelés

És semmi esetre se töltsem gondolom a mod-ban?!
Még addig se amíg még jön a tölt?!

3 kedvelés

Bocsi,nincs szándékom belekontárkodni​:slightly_smiling_face:Nekem azt mondták a srácok,hogy addig tölhetem a modban.Sajnos nekem nem ért még ide a töltő az Aliról​:cry:

6 kedvelés

Igazából csak egyszer kell tölteni mert így is kibírt 2 napot. Péntekre meg itt a töltő.

5 kedvelés

Zsolt nyugodtan töltsd a készülékben addig amíg meg nem jön a töltőd! Talán egy kis jótanács ebben a nagy melegben inkább az esti órákban töltsd a készülékben!

6 kedvelés

Köszönöm a segítségeket :grin:

3 kedvelés

Gondolom a par nap par honapot akart jelenteni :wink:
Annyi idore (es meg tovabb) tokeletesen meg fog felelni. Egy akksi hasznalatban egy a tolton. mondjuk ha 60W+ hasznalod a cuccot akkor kicsit razos lesz a toltes ido/lecsapolas ido :smiley: Lenyeg, ki fogsz vele jonni par honapig amig lesz penzed 2/4 agyas es kicsit magasabb toltoaramu (1A/2A) toltore.
Mod uUSB tolteshez nem tudok erdemben/tapasztalatbol hozzaszolni. En vartam par napot a mod hasznalataval (3-at h pontos legyek) amig megjott minden akksi+tartozek. De hatalmas problemat nem hinnem h okozhatsz 2-3 nap sajat toltessel.

1 kedvelés

Regebbi a tema, de en ezt nem vennem mert csak 0.5 amperrel tud tolteni. Jobb valasztas az xtar ant mc1 plus mert az mar tud 1 amperes toltest, ami toltesi idoben nem mindegy, foleg egy nagyobb telep eseteben, arban meg nem sokkal dragabb

3 kedvelés

Teljesen jó. Ha megjön a másik akkor ez jó lesz hordozhatónak.

3 kedvelés

Sziasztok! XTAR MC2 Plus töltőt használok. Tölthetek e benne egyszerre két különböző akkut? (18650 ill. 21700) Külön kezeli a két slotot? Tölthetem-e 2 amperes töltővel? Nem árt neki illetve az akksiknak? Gyorsabban tölt? Előre is köszi!

1 kedvelés

Szia!
Az elemek “szeretnek” lassan merülni és lassan töltődni. Nekem egy két ágyas Efest Luc töltőm van ami 0,5-1,0 Ampert tud és kb. négy mod-ot használok vele folyamatos rotációban.
Szükség szerint használom a töltőm különböző akkukkal is (18650-21700as) és helyzettől függően 1-0,5 Amperrel töltve:

• Hiszen az élet rövid, az idő telik és lehet, hogy az akkumlátoraim sem lesznek fiatalabbak a használatban, de Ők vannak értem és nem fordítva. :wink: Egyszerűen csak használom.

Nekem még nem volt problémám velük, pedig van akkum, aminek még a korát sem tudom, mert ajándék volt.

6 kedvelés

Köszi szépen!

3 kedvelés