Halihó! Hamarosan be kell fektetnem egy új töltőre, eddig Xtar-t használtam. Most egy négy ágyason gondolkozom, ki mit ajánlana. Előre is köszönöm.
ezt használom (is) kiváló
+1 amit Jani ajánlott. Nekem is ez van…nincs hiszti, teszi a dolgát.
Lii-500 Engineer
ebből a 600-as a tuti…szerintem
Nekem is xtar vc4s van, kb 3 éve.
…Banggoodról ,kuponnal,akcióban 4 eft volt…2-3 hét alatt itt volt…majdnem ugyanilyen Pujimax néven 3 éve nyúzom napi használatban az Alis 3eft sem volt…számomra megfelel…
Azért most nem szaladok újat venni majd ha kijön belőle a füst
A 600as nagyjából ugyanezt tudja használati értékben, csak szebb-fényesebb-színesebb-újabb. Meg drágább is
Nem kell szaladni…házhoz hozzák.
Mostanában néztem a 600-ast tetszik de 2db xtar kijön az árából…
Esetleg…van FREE SHIPPING???
Na de hogy a legegyszerűbb témákat is szét tudjuk spammelni 3 perc alatt.
Szóval ezek is eléggé azonos tudású, egy ársávban mozgó ketyerék. Két szempontot tudok javasolni: mit tudjon, kell az akkutesztelés funkció is, vagy elég a sima töltő, ill. melyik tetszik közülük.
Innentől amelyiket épp olcsóbban-akciósan-ingyen szállítás mellett be tudod húzni
A Lii-600 pl. nekem is baromi szimpatikus jószág volt, mikor kijött, de nem érte meg a 2x felárat az új külső/minimális tudásbeli különbség.
ezért választom az xtart tudás ugyan az fél árban…bár a minőség beli különbséget nem tudom meg érné a 600-as van-e különbség.
Nem hiszem. Új játék, szebb, színes, de ennyi. A Lii-402 pl. pont ugyanúgy tölti az akkukat mint a nagyok, ha nem kell tesztelés, 4-5e körül az ember után dobják.
Ha sok pénzt akarok költeni töltőre, akkor meg ott az Opus
Meg nyugodtam erre jutottam én is…Köszi!
Nálam már a vc4 is biztos kell-e kategória volt. Mondjuk van rajta szép kijelző, szóval megérte.
A vc4sl és az x4 között van valami számottevő különbség?
Én azért vettem ezt mert ha minden aksim életét 1hónappal meghoszabítja akkor 2évig nem kell akkut vennem…
persze egyik csak tölt a másik tesztel is…és éleszt…
Ha teszteres töltőt szeretnél, a linkelt VC4SL tuti vétel, jó árban is van.
Az élesztést csak módjával használva javaslom
A Lii500 ‘legnagyobb’ hibája, hogy a 21700 elvileg nem támogatott. Gyakorlatilag belefér, még gyakorlatiasabban minimális melóval átalakítható 21700 töltővé(10percet vitt el az életemből). De ha újat veszel, ne bontással kezdd! Anno 18650-ekhez vettem, csak idővel megnőttek az akkuk is
Mi a gond az élesztés funkcióval?Mondd már ha te tudod mert én annyira már nem értek hozzá…Köszi!