Akksi töltők

Sziasztok. Mivel Ti, jóval nagyobb tapasztalattal rendelkeztek, mint én, ezért szeretném megkérdezni Tőletek, hogy van-e értelme olyan akksi töltő után kutatnom, ami képes visszaállítani a túlmerített (vagy valami ilyesmi) akksikat? Ti milyen töltőt használtok?

3 kedvelés

Nem. A túlmerített és újta életre keltett akku nem életbiztosítás. Főleg, ha a szádba dugod. Kuka.

6 kedvelés

Köszönöm szépen a válaszod, akkor nem is nézelődök tovább ilyenek után.

4 kedvelés

Mivel töltöd most?
Hogy a 2.sz. kérdésre is válaszlojak, Lii-500 Engineer, futkosósnak Xtar PB2S van befogva

6 kedvelés

A 2. kérdésre, nálam most van itthon LiitoKala Lii-500 Engineer (régebbi verzió, 2018-ból), Nitecore UMS4, mindkettőt szeretem, jól működnek. És van egy Xtar MC1 is (ez is a régebbi verzió), futkosósnak vettem bár soha nem használtam eddig.

5 kedvelés

Én olyan töltőt használok ami feltölti a lemerült akkumulátort :heart::joy: Nekem ennyi számít semmi más :hugs:

7 kedvelés

Köszönöm szépen mindenkinek. Én jelenleg egy xtar vc2sl töltőt használok.

5 kedvelés

Több mint tökéletes ..

Nekem sokáig egy sima xtar töltöm volt .. semmi flanc csak két vissza jelző LED és pont ugyan olyan vép élményt nyújtott mint egy kijelzős csili Vili :joy:

Lehet velem van a baj , de engem nem érdekel mennyi A val tölt sem az hogy mit lehet rajta nyomkodni :hugs: csak a
funkciója lássa el .. bele teszem a lemerült akkumulátort és kiveszem ,ha feltölt :heart:

6 kedvelés