A tank rászorult a modra

A jó régifajta csavarlazító, az még egész jól dolgozott :+1:

(Már, amit nem szívtak el… :roll_eyes::joy:)
Ui: eskü, csak olvastam hogy hm… :roll_eyes:

5 kedvelés

Szervusz Zoli76 !

Szerintem ami fontos lenne az a menetek kenése, valamilyen szinten… :slightly_smiling_face: És ha horizontális a mod és a tank helyzete, akkor olyan sok wd40 nemigen mehet be a modba, szinte 0% az esély… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Az se lehet hülyeség. :+1::slightly_smiling_face: Az alátét meg tényleg jó, bármilyen műanyag vékonyka, vagy gyári.

(Amúgy a csavarlazító szerintem jobb, mint a WD. Ha nincs WD, szilikon is jó egy csepp…a flexkoromg élére :grin:)

5 kedvelés

Hmmm csak az élére kell ? :joy:

5 kedvelés

Szervusz Tibor !

Nem nem félórára bele kell áztatni a korongot, akkor lesz nagyon fain… :point_up: :grin: Barbárok vagytok… :rofl: :rofl: :rofl:

4 kedvelés

Konkrétan nem tudom ennek a mod-tank kombónak a menetei milyen anyagból vannak, de ha rozsdamentes és jó minőség, akkor komoly esély van rá, hogy csak roncsolással lehet szétszedni. Ez a rozsdamentes átka. Ha egy pici sérülés van bármelyik meneten, vagy esetlegesen közé megy valami apró fémreszelék, mondjuk épp mikor sérül a menet és bentmarad a darabka. Akkor a két menet olyan szinten össze tud rágni, hogy azon nyomban kuka mindkét oldal. Nagyobb átmérőjű meneteknél, amik jó minőségű anyagból vannak, kézzel lazán erőlködés nélküli tekerésnél úgy össze tudnak rágni, hogy fogóval sem lehet szétszedni.

7 kedvelés

15.000 rpm-nél eloszlatja az :joy:
(Na, a wd40 vérfoltra is jó, írták a Britt tudósok :roll_eyes::joy:)

5 kedvelés

Szia Atis ! … Mindig is mondom …akkor jó,ha jól csúszik … :joy:

5 kedvelés

WD40 mindenre is …

Hill Hank GIF

7 kedvelés

Ha nem csúszik akkor már régen rossz, jön a szorulás … :laughing: :laughing:

4 kedvelés

Jó erőkarral, hirtelen, vagy zene és gyertyafény :thinking::joy: (B, b bb, kikapcsolták az áramot)

4 kedvelés

Amúgy nekem van egy hülye módszerem, minden tankom 510 menetére húzok gumit, :wink: (o ringet) vékonyat. Sosem szorult még össze a tankom a moddal. :wink:

6 kedvelés

Hát ez bizony az. Szerintem megbarátkozom a gondolattal, hogy ott rohad meg rajta. :sweat_smile:

6 kedvelés

Amilyen szerencsés vagyok a gumi fog rászorulni… :joy: :joy:

6 kedvelés

Azért ilyen könnyen ne tessék feladni… Nem a gumi inkább elszakad , nem tud megszorulni… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

A gumi szakadás is okozott már megoldhatatlannak tűnő problémákat az életben. Úgy általánosságban véve. :rofl:

7 kedvelés

Azt gondolom ezt a témát…és problémát is megfelelő szakértelemmel orvosoltuk … Vagy megint szét offoltuk … :thinking:

6 kedvelés

Szervusz @Bishop !

Nőgyógyász azt a szakadást is megtudja oldani, de az sem kell, ma már vannak tabletták is arra a problémára… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Ok, van Xanax is összeszorult szettre :roll_eyes::joy: de én drukkolok, hogy valamelyik ötlet csak beválik jelen problémára.
Gumi és kenés mindig fontos a vape-léthez).

4 kedvelés

Fagyasztás, gumizás, fogózás, csavarhúzózás utáni helyzetjelentés.
A levegőztető itt a decken van, az eddig simán forgott is ahogy kell, de legalább most már az is tökig megszorult. Egyedül a bőr borítás csúszott le, aminek meg ugye kvára nem kellett volna. :joy:
Szerintem elfogadom a tank és a mod házasságát, és szép nyugodtan beletörődök, hogy így rohad meg. :sweat_smile:
De amúgy még mindig működik. :grinning:

9 kedvelés