A tank rászorult a modra

Az a műbőr darab lejön szépen, csak le kell szedni a kávát a modról és nem lesz ennyire szemet szúró a hiba torx csavarhúzó kell hozzá, a méretét most pontosan nem tudom, de nekem az egyiken már le lett bontva a műbőr. És ha van egy darab bőr szépen ki lehet vágni a régi mintájára és pótolni…

4 kedvelés

A leírtak szerint annak már mindegy

5 kedvelés

Öröm az ürömben, hogy hosszú körömmel és szemöldökcsipesszel visszatuszkoltam. :grinning: kicsit laza lett, de legalább nem maradt annyira ronda. :joy:

6 kedvelés

“Háát fiam, ha nincs gumi, majd szedsz gyógyszert!”-Markos-Nádas :grimacing: :rofl:

7 kedvelés

Én simán meg WD40 eztem volna, főleg igy hogy látom aegis mod IPV 68 as besorolású víz, por és ütésálló… Nem árt az olaj neki…

5 kedvelés

Arcfox mod, az tulajdonképpen egy low budget aegis, mindent is bír :laughing:

6 kedvelés

Csúnya modokat is lehet sötétben használni :wink::grin: amúgy gondolatban már én is szétvertem volna :roll_eyes:

7 kedvelés

Ha a csúnyaság annyira érdekelne ki se mennék az utcára :joy::joy: lényegében funkcionális, a többi részlet kérdés :laughing:

6 kedvelés

Na, mától nem.megyek ki :pleading_face:

6 kedvelés

“Sötétben, minden fekete tehén ződ!”-Zolee :grimacing: :wink: :rofl:

7 kedvelés

Mekkora ezen a lyuk? Létezik edzet acél zoknikötőtű, az lehet átfér keresztben és akkor két kézzel lehet tekerni, miközben más fogja alul a modot :slight_smile: (Jó én a varrógépcentrumba járok flakonért is :see_no_evil:)

8 kedvelés

Ezt szépen rendbe lehet hozni, csak egy kis ragasztó meg torx csavarhúzó kell hozzá. Leszeded a keretet a bőrt visszaragasztod, visszateszed a keretet, hogy a helyén tartsa :slight_smile:

9 kedvelés

Nem túl nagy, maximum egy vékonyka kis csavarhúzó fér át de még az se teljesen sajnos. De maga a gép működik még, úgyhogy belenyugszok. :smiley:

5 kedvelés

Akkor ideje nekünk is belenyugodni :slightly_smiling_face:

4 kedvelés

kicsit kocogtassd meg a decket. Pl.egy csavarhuzó végével vagy vagy valamimivel ami nem üti meg a fémet. Aztán gumikesztyű( vizpumpagogó ha nagyon kell) :grin: nekem heti 1 x raszorul.

6 kedvelés

Ez egy áldás szorulás esetén. :slight_smile:

7 kedvelés

Szia! Olvasom a kálváriád, döbbenet. Nem tudom milyen gumikesztyűt használsz de rücsissel próbáld meg. Azzal még nem volt olyan összesszorulás ami nem jött szét. Ha egyszer szét szeded, ezután minden fémes kapcsolat közé tégy alátétet. Nem csak védi a modot+tankot hanem meggátolja az összeszorulást.

9 kedvelés

Jobb, mint a szilvalekvár tejjel :joy::wink:

7 kedvelés

Vagy a madártej fokhagymás uborkasalátával. :stuck_out_tongue_winking_eye: :grimacing: :saluting_face:

5 kedvelés

Gondolatolvasó-e vagy :pleading_face::joy: ok, vakmerő teszt volt dec. végén. :roll_eyes:

TFV9-nél nem tudom, beválna-e? :thinking:

(Összetekeréskor egy vékony szelet ubi :thinking:)

4 kedvelés