Nem néha… Én sosem tudom merre kell tekerni …
Minden létező és nem létező irányába próbáltam de meg se mozdult. A férjem is próbálta hátha csak én vagyok gyenge, de neki se jött össze. Vagy akkor ő is gyenge.
Akkor itt már csak a Píócás ember segíthet…
Szervusz János ! Szervusztok ! Kéz csók !
A levegőző sajnos olyan kicsi átmérő. hogy inkább elhajlik ami bele van dugva.
Ha van esztergályos ismerős, akkor tokmányba meg kell fogni a tankot és letekerni a modot róla… Ha nincs akkor nem tudom… Egy menetes célszerszámot lehet azért készíteni végső esetben… De azt lehet csak a mod éli túl.
Én be áldoznám az rta-át
Próbáljátok ketten … Egy a modot tartja a másikotok meg valamit a tank levegő nyilásába dugva feszítse … Lesz mit az unokáknak mesélni …
Én sem gatyáznák levágnám lánggal…
Ha valaki megkérdezi mit csináltam a hétvégén, és rávágom hogy tankot fagyasztottam…
Mert gumival sem ment…
Nálam is tört volna már palást … Hátha könnyebben meg lehet fogni magát a tankot
Egyébként ha nincs sajnálva a tank akkor a vízpumpafogó leszedi…
Gumiszalag vastag+csőfogót (vízpumpa) esetleg megpróbálnám még (a jó irányba )
Rongy nem jó. Csak gumi. Szilikon, kv-főző gumi, kesztyű több rétegben, biciklibelső, NSzK gumicsizma szára, stb.
Ui: érdemes alátétet használni a tank és mod közé
Persze hozzáteszem, hogy a tankot le kell szedni a deckről. A tankrész így megmenthető…
Bocsánat az előbb nem köszöntem.
Szia Atis!!
Semmi probléma János !
Hálistennek a munkahelyen ez mind adott, mókolós autóipar előnyei Ha a megszorult önindítókat szét tudjuk szedni, akkor ezt is muszáj lesz…
Még egy dolog a fejembe jutott. Egy kis WD40 a mod és a tank közé fújva lehet megoldja a szorulást …
Ezt én nem mertem írni így tuti kuka…
Okés nem kell oda fújni egy palackkal… Csak két oldalról egy egy szisszentést…