A tank rászorult a modra

Nem néha… Én sosem tudom merre kell tekerni … :joy:

5 kedvelés

Minden létező és nem létező irányába próbáltam de meg se mozdult. A férjem is próbálta hátha csak én vagyok gyenge, de neki se jött össze. Vagy akkor ő is gyenge. :joy:

6 kedvelés

Itt azért elég nagy a levegő nyilas :joy: valszeg a csavarhúzó vesztett

6 kedvelés

Akkor itt már csak a Píócás ember segíthet… :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

Szervusz János ! Szervusztok ! Kéz csók !

A levegőző sajnos olyan kicsi átmérő. hogy inkább elhajlik ami bele van dugva.
Ha van esztergályos ismerős, akkor tokmányba meg kell fogni a tankot és letekerni a modot róla… Ha nincs akkor nem tudom… Egy menetes célszerszámot lehet azért készíteni végső esetben… De azt lehet csak a mod éli túl.

6 kedvelés

Én be áldoznám az rta-át

6 kedvelés

Próbáljátok ketten … Egy a modot tartja a másikotok meg valamit a tank levegő nyilásába dugva feszítse … Lesz mit az unokáknak mesélni …

9 kedvelés

Én sem gatyáznák levágnám lánggal… :grin:

7 kedvelés

Ha valaki megkérdezi mit csináltam a hétvégén, és rávágom hogy tankot fagyasztottam… :joy:

10 kedvelés

Mert gumival sem ment… :roll_eyes::rofl:

8 kedvelés

Nálam is tört volna már palást … Hátha könnyebben meg lehet fogni magát a tankot

4 kedvelés

Egyébként ha nincs sajnálva a tank akkor a vízpumpafogó leszedi… :wink: :innocent: :hugs:

5 kedvelés

Gumiszalag vastag+csőfogót (vízpumpa) esetleg megpróbálnám még :slightly_smiling_face: (a jó irányba :point_up::grin::wink:)
Rongy nem jó. Csak gumi. Szilikon, kv-főző gumi, kesztyű több rétegben, biciklibelső, NSzK gumicsizma szára, stb.

Ui: érdemes alátétet használni a tank és mod közé :wink:

5 kedvelés

Persze hozzáteszem, hogy a tankot le kell szedni a deckről. A tankrész így megmenthető… :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Bocsánat az előbb nem köszöntem.
Szia Atis!!

6 kedvelés

Semmi probléma János ! :hugs: :wink:

6 kedvelés

Hálistennek a munkahelyen ez mind adott, mókolós autóipar előnyei :grinning: Ha a megszorult önindítókat szét tudjuk szedni, akkor ezt is muszáj lesz… :joy:

6 kedvelés

Még egy dolog a fejembe jutott. :rofl: Egy kis WD40 a mod és a tank közé fújva lehet megoldja a szorulást … :grin: :grin: :grin:

5 kedvelés

Ezt én nem mertem írni így tuti kuka…

5 kedvelés

Okés nem kell oda fújni egy palackkal… :wink: Csak két oldalról egy egy szisszentést… :grin:

6 kedvelés