a dwarv klónom olyan szinten rászorul a modra, h fogóval is alig tudtam leszedni. Ennek az az oka, h utántöltéskor nem tekerem le az egész tankot.
Mit tegyek, azon kívül, h az egészet leszedem töltéskor, hogy ne szoruljon ennyire meg?
Így törtem el két üvegemet, mert ilyenkor elővettem a kombinált fogót. Jegyezd meg: Töltéskor sohasem a modot markold a bal kezeddel, amikor bezárod a töltő nyílást, hanem a kazánt, különben így jársz. Létezik olyan műanyag csipesz, (Amit a fiam adott, ha kéred, lefényképezem.) Kör alakúra kiképzett, recés belsejű nyele van, azzal meg lehet mozdítani a kazánt üvegtörés nélkül (Nálam 22 mm-es átmérőre, nem tudom, a dvarw milyen, az enyém Siren2.) Viszont nálam a modnak válla van, ezért azzal sem férek hozzá. Hegyes végű rádiós fogó és egy miatyánk kellett ahhoz, hogy ne törjem el a harmadik üvegemet, ami tulajdonképpen negyedik, mert egyszer leejtettem a cuccot, és úgy esett. Egyébként elejtettem már sokszor, de máskor megúszta.
En rendszeresen igy jarok,tudom hogy kellene tankot tolteni,de sose ugy csinalom.Ha pedig a gumikesztyus megoldas nem jon ossze,a mellekelt kepeden minden celszerszam ott van.Tehat tekercs ,vatta kiszed.A ket tekercslehuzo csavart egy-ket felfordulatra lazitsd fel,hogy picit fentebb legyenek.Az inbuszkulcs szarat tedd be a ket csavarfej koze es finoman ,de hatarozottan kezd el az egeszet orajarassal ellentetesen tekerni.Taoasztalat,hogy a menetek es a csavar,deck is eros acelbol van,minimalis erovel pillanatok alatt lent van az egesz a modrol.
Mecha miért is nem? Csak azért, mert van egy kiherélt digitális modom, ami ezek után már mechá-nak számít. Csak jobban melegszik a kazántól a mod, ha közvetlenül rá van szorítva. De van egy olyanom is: Ceruza modról leszerelt 510-es, rá van ragasztva egy vezeték nélküli csengő dobozára, abban pont elfér egy 18650.es akku. A kapcsoló kívülről van rá ragasztva. Igaz, ezeket csak vészhelyzetre tartalékolom, (váratlan lemerülés) egyébként a még működőképes egyetlen mindent tudó modomat használom.
Szia, valami kisolló végét dugd be a levegő nyílásba, fogd meg a modot és az ollót forgas el balra. Szerintem úgy simán le kell jönnie. Én zeusokkal jártam így és vízpumpa+kombinált fogó kombóval oldottam meg. De amúgy beledughatod az imbusz szárát is…szerintem az is meglazítja.
Nagyon szívemből szóltál! Mecha mod-nál teljesen kizárva…szóviccel élve mecha nem mahina! Még ott sem ahol állítható az 510 es csatlakozás. Only vaping!
Szia, simán elképzelhető hogy igazad van, de nálam pont van egy ilyen szett és azon szerencsére éppen elérhető a levegő nyílás. De el tudom képzelni, hogyha 20-30°-kal odébb lenne a menetbekezdés az 510 csatlakozón, akkor már nálam sem működne. Nekem csak az az egy modom van ami ilyen ( már ha a Paramour-ról van szó) a többinél mindegy lenne…de nekem is azon van .
Neked szinte a teljes 360 fok ott vanAah en nem aggodok semmin,hosszu eveket voltam tmk-s.Egy darab drot,kalapacs,meg szog es mindent meglehet oldani
Off topic ,de regen ott volt a piros gepzsir,nem tom miert volt piros,de ha regi oregeknel ez volt ,az mindenhez is jatszott.Meg a kuvasz kutya fule is azzal volt bekenve ,ha kikezdtek a legyek