Sziasztok,adott egy smok t200 As hozzá pedig egy smoke tfv9 es tank… És sikeresen rá tekertem először nem érzékelte ,utána leszedtem vissza raktam… kiderült hogy a porlasztó nincs rendesen a helyén,de mikor le akartam tekerni csak el forog… Ezzel mit lehet kezdeni a kalapácson kívül?
Szia Richárd!
Tudnál egy kèpet feltölteni a tankról?
Hátha,nem kellene mèg egyből kalapácsot ragadnod.
Egyik irányba megfeszíteném a helyedben és úgy próbálnám tekerni a levegőzőnél. Hátha engedne annyit, hogy kitekerd az 510-ből. Ha úgyse…akkor még mindig ott van a kalapács.
Próba cseresznye,köszönöm
Gumiszalag.
Ki fejtenéd bővebben?
Mindennemű le-és széttekerésekhez gumiszalag, gumigyűrűk, akár tömítő gyűrű, kvfőző gumi, gumikesztyű. Ne fogóval, kalapáccsal.
Tégy a levegőzőlyukba egy vékony csavarhúzót erőkar gyanánt és azzal lejön, ha még nem verted agyon kalapáccsal. Azért kár lenne ennyire vadulni.
Az a baj hogy el forog… Próbáltam… a porlasztó úgy tudtam csak ki venni belőle…
Még próbálok valami vékony gumit alá varázsolni,köszönöm a tanácsot
Működik még egyáltalán? Nem lehet, hogy az 510 menete megszakadt?
Szia Lapaj,működik,így használom,nem tudom le venni a tankot,el forog… de amúgy jó,porlasztót tudok így is cserélni,meg minden,de a jó istenért se jön le… próbáltam feszíteni egy irányba de semmi…
Akkor én nem bántanám. Ha majd nem müxik én egy hústűt keresztül dugnék a levegő likakon és szétfelé húzva a modot és tankot próbálnám széttekerni. Valószínűsítem a menetszakadást.
Nemtudom èn ezt igy nem hasznàlnàm @Richard_Haga
Nem vagyok expert de ha vèletlenül kap egy zàrlatot vagy mitudomèn ès elpukkanhat akkor azt ne a kezedben csinàlja.
Remélem az óra járásával ellentétes irányba próbálod
Egy gumikesztyűvel le kell annak lazulnia
Érdekes jelenség. Próbáltad felfelé is húzni? Lehet a deck alja vált le és azért forog.
Szia, bár nincs se Smok modom, se Smok tankom, kíváncsiságból rákerestem, és úgy tűnik nem te vagy az egyetlen, aki így járt. Alább linkelt fórum bejegyzésben u.ezt írják, a tank működik de forog a modon, a mod 510 csatlakozójának rögzítése tört el (vagy lazult ki).
Ha jól értem, úgy szedte le, hogy egy pengét beszorított a mod és a deck alja közé óvatosan nehogy eltörjön bármi is, így az 510 csatlakozás eléggé megszorult a modban, hogy le tudja tekerni a decket fogóval. És utána valami pasztával orvosolta a modban az kilazult 510 csatlakozást.
Nyilván ez csak valaki leírása egy megoldással, szóval csak óvatosan, nem azt mondom ez megoldja a te esetedet, de jó kiindulási alap lehet.
Ha ez igaz akkor dobnám minél messzebb azt a kacatot úgy ahogy van
Nekem nagyon úgy tűnik,hogy ez lesz a problèma.
Ès persze megint a spórolás,vagy figyelmetlensèg,netán tervezèsi hiba.Elèg lett volna egyetlen csepp rögzítő anyag (valamilyen ragasztó,vagy festék) az alátèt ès az 510-es csatlakozóra.