A nagy magyar e-cigi helyzet 2012-től napjainkig

La tabaccheria, Bendfeel!! Azhads!! Szerintem ezek mennek a legjobban itt!! Ha lesz nagyon köszönjük!!

8 kedvelés

Sok saját márkás koncink kivonatos aroma, főleg gyümölcsösek, amik már 10+ éve kedvenceitek.
A Mystic Juice brandben is sok ilyen van, remélem hamarosan elérhető lesz újra, az engedélyeztetés után.

11 kedvelés

Én csak kettőt tudok ami tetszett,Azhad black cherry,és persian apricot.
Sokan keresték már de szinte mindenhol kifogyott vagy már nem elérhető.
A legtöbb shopban a dl az irány az aromákban,gondolom a fiatalok végett,de az ‘öregebb’ vaperek a kivonatokat keresik.
Ti vagytok elérhetőek közelben,pontos szállítással,jó kollégákkal mert ha valami probléma van még telefonon is hívnak és Magyarul ! Ez plusz pont nálam :stuck_out_tongue_winking_eye:

11 kedvelés

Mindenképpen jelzem a beszerzőink felé!

12 kedvelés

Nagyon szépen köszönjük!! Akár, hogy is lesz!!

8 kedvelés

Nagy hangsúlyt fektetünk a supportra, bármi kérdés van, keressétek a magyarul is beszélő horvát kollégákat munkanapokon 7-15h között

14 kedvelés

Ha ezekre gondolsz, vasárnapig 20%-os kedvezmény ráadásul.

https://www.tisvapo.it/prodotto/black-cherry-distillati-puri-liquido-scomposto-20ml-azhad/
https://www.tisvapo.it/prodotto/persian-apricot-distillati-puri-liquido-scomposto-20ml-azhad/

7 kedvelés

“Ne gondolja senki, hogy majd kikerülve a magyar hatóságokat, bárhonnan, bármikor tud majd rendelni! A hatóságok tisztában vannk azzal, hogy a magyar felhasználók többsége francia, spanyol, olasz cégektől rendel, ezeket is blokkolni fogják napokon belül!”

Na pont ez a bajom. Mert egészen az elmúlt időszakig csak üres fenyegetésnek tűnt, de most sorra szállnak el az oldalak. Félek, hogy feleslegesen feccölök pénzt az egészbe ha lassan nem lesz honnan rendelni és ha rendelek, akkor engem is büntetni fognak.
Persze értem, hogy senki sem jós, de amit leírtál az alapján nem vagyok épp derűlátó. Jobban járok ha szépen lassan leszokok az ecigit használva és limitálva. Akkor nem kell shopokat vadászni, hogy épp melyik jó még és meddig és mikor fognak engem is megbüntetni. :frowning:

5 kedvelés

Olvasataimban legalább 10 éve is ez volt és még mindíg itt vagyunk.
Ne temessük még !
Persze a döntés a tiéd.

8 kedvelés

Pontosan :heart:

Sajnos ez tipik … Fél ülni a negatív oldalra és temetni mindent ! Néha úgy tudja bántani a szemem pl az ,hogy akkor nem "ölöm bele a pénzt " stb

Ne feledjük el ,hogy analóg cigaretta esetén 0 Ft a vissza pénz !

… E ciginél még mindig eladható a gép park , ha a teljes leszokás melett döntünk…!

6 kedvelés

Nem, 2 éve is még csak duma volt az egész. Most meg pár hónapon belül sorra dőlnek be az oldalak felénk. Egész sokáig csak találgatni lehetett, hogy lesz-e bármi, hiába ígérik. Most beérett, tiltják le sorra. Elég egyértelműen változott valami és a rossz végén vagyunk. Kétlem, hogy akkor ez hirtelen megfordul, hogy bocsi tévedtünk vehettek újra.

5 kedvelés

Ha el kell adjam, mert nem tudom használni, akkor kinek adom el? :thinking::grinning:
Amúgy sem beszéltem arról, hogy vissza pénz, nem tudom mire gondolsz? De igen, döglött lovat nem fogok nyergelni. Minek vegyek bármit, ha nem fogom tudni használni?

3 kedvelés

Jópár éve még 20 centi kanthal is nehezen volt beszerezhető mégis megoldották az öregek.
Megint példálózok az ukrán cigivel,az se legális de még mindíg lehet kapni.
Valahogy mindíg lesz kiskapu a nagykapu mellett !
Ne add fel :wink:

5 kedvelés

Ukrán cigi… Hát elenyésző akinél láttam olyat, másrészt nem vágyok arra az útra, mint írtam is. Nem azon akarok görcsölni, hogy melyik rendelést fogják meg.
Értem én, hogy csempészet működni fog. De nem ez a része érdekel.

4 kedvelés

Én nem nézek hátra csak előre és amíg lehet addig veszek.
Nem két forintot költöttem el vape dolgokra,többet ér minthogy abbahagyjam.
Van még sok shop ahonnan tudsz rendelni még mindíg,igaz nem hazai de legalább van

6 kedvelés

De írhatom a pesti boltot is,ott műkodik az aroma dolog is,a longfill is .
Besétálsz megveszed kijössz,senki nem szól hozzád.

6 kedvelés

Nem csak Magyarországon élnek véperek :sweat_smile: szinte minden eladható egy kis időt ráfordítással …

Erre reagáltam … Gondolom itt az eszközökre gondolsz és nem az amúgy is elszívott Liquidre … :thinking:

Mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy vépel e tovább vagy abba hagyja azért ,mert egyre nehezebb a források megtalálása stb … Én nem meggyőzni szerettelek volna bármirő is ,csak jeleztem ,ha eszközbe feccölöd a pénzt akkor azt vissza is tudod kapni , ha úgy van

5 kedvelés

Még. De meddig?
Plusz oda el kell menni, ugyanúgy a határontúli sem opció nekem, messzire van. Csak rendelni tudok. Ameddig tudok és ameddig nem kapok rá bírságot, hogy egy életre elmenjen a kedvem az egésztől. :frowning:

4 kedvelés

Amíg lehet élvezni kell és nem aggódni mit hoz a holnap.

Flying I Believe I Can Fly GIF

7 kedvelés

Igazából, mindenki be tud tárazni, 2-5 évre!! Akkor miért kell már most azon filózni, mi lesz akkor!! Az még sok idő!! Hátha!!

7 kedvelés