A nagy magyar e-cigi helyzet 2012-től napjainkig

Igen, a Vivo már így is az övék, nagyon mást kapni nem is lehet. A liquidet egyébként is könnyebb előállítani. Úgy értem, hogy egy nagyobb laboron kívül más nem is kell.

6 kedvelés

Nem tudom más hogy van vele, de nekem nagyon rossz tapasztalatom van a Vivo termékekkel, gyakorlatilag ipari hulladék sajnos…

Úgy gondolom ez is tudatos üzletpolitika része, használjon inkább a nép hevítős vagy analóg termékeket…

7 kedvelés

Jól gondolod szerintem. Nem is értenek hozzá… :sweat_smile:

7 kedvelés

Szervusz @muzzy !

“Naív elmélet, de simán működhetne a dolog úgy is, hogy felnőtt fogyasztók orvosi receptre be tudják szerezni a liquideket. De ez azért erős utópia…”

Úgy tudom Angliában így működik, aki hajlandó leszokni az analógról, az orvos felírja neki. De az Anglia… Teljesen másképp látnak mindent is.

6 kedvelés

Wow, én valamelyik skandináv államra gondoltam volna. Ők nagyon elől járnak a füstmentes életre való motiválásban (és nem törvényi korlátozásokkal teszik mindezt)

Gondolom a legnagyobb gátja ennek az, hogy továbbra sincsenek évekre visszamenő kutatási adatok arról, hogy mekkora egészségügyi kockázata van a vapelésnek. Ami mégis van, azokat pedig a hivatalos szervek gondolom nem fogadják még el, a fent taglalt okok miatt…

5 kedvelés

Az ezzel kapcsolatos kutatásban az Angolok elől járnak, tudják mit miért tesznek. És nem dezinformálnak. :wink:

6 kedvelés

"brit tudósok megállapították, hogy … " :stuck_out_tongue_winking_eye:

5 kedvelés

Amúgy aki kiváncsi az USA-beli jogi szabályozás aktualitásaira, annak nagyon ajánlom GrimmGreen-t: https://www.youtube.com/@GrimmGreen

Rendszeresen oszt meg híreket és információt az ottani helyzetről.

8 kedvelés

Kedves Kinga!

Én már kb. 17 éve benn vagyok ebben az iparágban. Nagyon szépen összeszedett és tényszerű írás, amit itt ennek a kis közösségnek leírtál, köszönöm, köszönjük! A háttérben azonban nagyon nagy harcok folynak, amiről senki nem tud. Milliós-sőt milliárdos büntetések vannak kiszabva. Az a pár cég, aki maradt az is pereskedik jelenleg, és a magyar hatóságok kezében van. Ne gondolja senki, hogy majd kikerülve a magyar hatóságokat , bárhonnan , bármikor tud majd rendelni! A hatóságok tisztában vannk azzal, hogy a magyar felhasználók többsége francia, spanyol, olasz cégektől rendel, ezeket is blokkolni fogják napokon belül! Természetesen mi is megtettük a jogi lépéseket a tiltások miatt, de ezek hónapokig, akár évekig is eltarthatnak.Mindenképpen rendelésetek előtt, ha még nem vagytok regisztrálva az adott cégnél, ahonnan rendelni szeretnétek, érdeklődjetek, a rendelés menetéről!
Mi 15 éve szolgálunk ki benneteket, és ezt szeretnénk továbbra is megtenni!

Túl vagyunk már sok ilyen megpróbáltatáson, ha kell kimegyünk újra az utcákra!!

18 kedvelés

Köszönjük szépen!!

8 kedvelés

Pár hete voltam kint az angol cégünknél…Az egyik multi bevásárlóközpontban fotóztam ezt arothadó angol kapitalizmusban, ahol már szinte nem látni dohányzó embert…

13 kedvelés

Járt már úgy valaki hogy nem jött meg a rendelése mert a nav úgy döntött hogy hoppá ez tiltott?

2 kedvelés

Ezt szeretném én Magyarországon is látni!!

6 kedvelés

Szia Zsolt!

Igen, úgy ahogy írod. Sok céget büntettek meg, de mivel konkrét infó nem volt és jelenleg sincs a birtokokban, így azt őszintén szólva nem akartam leírni. De tény, hogy nem csak a cég mehet teljesen csődbe egy ilyen huza-vona után, hanem sajnos az a személy is aki a cég mögött áll. Nem kevés pénzek forognak kockán, és sajnos van olyan, hogy annyi a büntetés ami túlmutat annál az összegnél is ami rendelkezésre áll.

Szívből sajnálom! Remélem Ti ki tudtok még tartani!

9 kedvelés

Kedves Kinga!
Mivel még jelenleg is folyamatban vannak perek, ezért nem szeretnék nyilatkozni még semmiről, azonban a mi szándékunk egy több, mint 15 éves céggel a hátunk mögött nem kétséges…megyünk tovább!! Csak pár szóban a tavaszi tervekről: új saját márkás termékek bevezetése, gyártása ( Crescendo ízek, új prémium alapfolyadékok gyártása), a régebben forgalmazott és általunk bevezetett Mystic Juice forgalmazása újra,negyedévente új aromacsalád bevezetése a kínálatba, új, saját fejlesztésű alternatív termékek bevezetése az EU piacra (Mad Heaters.eu)
Fejlesztjük a csomagátvételt és a kiszállítást is Európa szerte, a legjobb árakat biztosítva.

19 kedvelés

Kívánom,legyen így!

8 kedvelés

Kivonatos aromát nem terveztek?

9 kedvelés

A nap legjobb kérdése!!

9 kedvelés

Gyanusan sokan keresik az elérhető,megbízható shopokban.
Nem éééén,de legyen már nektek is valami a kínálatból :smiling_face:
Szerezzetek már a vapertársaimnak kivonatos aromákat @Vaperfater ,mert ezek megeszik az életemet ezzel :joy:
Köszönöm előre is bármi lesz :fist_right::fist_left:
Na srácok ? Elintéztem ezt is :joy::joy::joy:

13 kedvelés

Mint fentebb írtam, jelenleg minden még működő cégnek, így nekünk is megvannak a nagyobb megoldatlan problémáink. Természetesen megpróbálunk segíteni mindenben, ha van konkrét márka, illetve konci, amit kerestek, átküldöm a beszerzéssel foglalkozó kollégáimnak, aztán meglátjuk, mi lesz.Ígérgetni nem akarok és nem is tudok. Jelenlegi cégtársaimmal kb 10 éve dolgozok együtt, minden napi feladatot a horvát cégvezetésre bíztunk, nem mi tárgyalunk, és szerezzük be a termékeket már jó ideje.

10 kedvelés