A nagy magyar e-cigi helyzet 2012-től napjainkig

Értem.
Azt nem tudom meddig mert én ehez egy kis porszem vagyok,én tudok venni,van is készlet itthon.
Ha tudsz most rendelhetsz,az kitart egy ideig.

7 kedvelés

Így van … + ugye ahogy lehet is olvasni egyre több aromárol kerül le a vape felirat … ,hogy lehessen jövedéki és minden nélkül árulni…

Én sem látom annyira sötétnek a jövőt. …

8 kedvelés

Honnan való vagy ?

3 kedvelés

De engem érdekel, hogy mit hoz a holnap, nem csak a mának élek. :grin:
És a téma is ez, azért írok ide és boncolgatok.
Nyilván mindkét oldalról csak találgatni tudunk. De az irány jó ideje nem jó, csak most rá is kapcsoltak.

@Zolika Szfvár

3 kedvelés

Mi sem a mának élünk mert betáraztunk (beszélhetek mindenki nevében)
Sok dologban én sem értek egyet ezzel sem,de változtatni sem tudtunk a petícióval sem .

6 kedvelés

Kinga segít ha gáz van :stuck_out_tongue_winking_eye:ő is sokmindent tud :smiling_face:és mi is itt vagyunk ha gebasz van :fist_right::fist_left:

7 kedvelés

Minket is érdekel … Ezért halmozzuk a készleteket,hogy ,ha átmenetileg éppen nem fogunk tudni rendelni akkor is tudjuk tovább hódolni a szenvedélyünknek :heart: és biztosak vagyunk benne ,hogy mindig lesz megoldás … Kiskapu … baráti segítség … @Robertino_daf hozza kamionnal vagy valami :heart::joy:

6 kedvelés

Jó de én nem tárazni akarok, azt se tudom, hogy mit szívnék belőle fél év múlva. Meg oké, hogy amúgy jól is esik, de alapvetően leszokási céllal gőzölök. :grin:
Ettől függetlenül nem rettegek, ha esetleg ez jött át, csupán előre tekintve agyalgatok és feszegetem a témát, hogy vajon mi vár ránk. :ok_hand::grinning:

5 kedvelés

Azt csak az öltönyös pocakos bácsi tudhatja a nagyfaluban a tuk-tukon :joy::joy::joy:

7 kedvelés

Mindig a legrosszabbra kell felkészülni, hátha annál jobb lesz.
(Hát, ez kb fél éve nem vált be, de attól jó elmélet :roll_eyes::grin:)

6 kedvelés

Én jobbnak látom a jövőt mint korábban mert elindult a szabályozás az EU-ban. Persze nálunk más a helyzet mert mi még az alapokat se tudtuk lefektetni :sweat_smile: Nekünk csak a raktározás maradt mert bármikor jöhet valami átgondolatlan döntés ami miatt egy évre vagy akár több évre is akadályoztatva leszünk. Túl nagyra hízott a gőzölök száma, hogy ne legyen megoldás a későbbi igények kielégítésére. Anno 5 éve amikor elkezdtem lasszóval is alig lehetett vapereket fogni. Most meg ( legalábbis Budapesten ) minden 10. ember használ valamilyen gőzölésre alkalmas eszközt. Többségük eldobhatós de nagyon sok pod használóval is találkozok. Én azt mondom csak pozitívan mert jó lesz a jövő csak még sok a fekete felhő :cloud::sweat_smile:

6 kedvelés

Mikor azt írtam, hogy akár enyhülés is jöhet azt arra értettem, hogy ha sikerülne végre megbuktatni a mostani kormányt akkor rendszerváltásra készülnek, legalábbis ezt mondta mindenki aki nem narancssárga. Mert sajnos mindennek van politikai háttere és hiába független a GVH meg a többi hatóság, én azt valahogy nem akarom elhinni. Viszont jöhet még enyhülés, úgyhogy annyira ne temessük, mert hozzáteszem, hogy a Jobbik meg a …jajj milyen Péter megint nem jut eszembe, ja a Jakab… :sweat_smile: szóval igen, az e-cigi mellett voltak ezek mindig is, akik pedig őket pártolja az ennek a hobbinak sem akarja a teljes végét.

Na de végülis egy picit bizakodom azért. Tedd Te is ezt. Mert a teszt cuccok is simán átjönnek a határon, pedig azokat postán kapom és ugyebár azokat átnézik. Ugyanúgy azt megkaptam kivétel nélkül amiket a franciáktól eddig rendeltem. És ehhez még az is hozzá tartozik, hogy a postán vagy épp a NAV-nál mennyire kívánják ezt az egészet a hátuk közepére!

Ne aggódd túl és élvezd amíg lehet, ha teheted akkor pedig tárazz, csak a biztonság kedvéért de ne pánikból! :hugs:

10 kedvelés

úgy látszik hogy az e-vaper.eu is kilőve.

4 kedvelés

Mi sem pánikból hanem tudatosan vásárolunk :grin:ahogy minden egyes nap leslattyogtunk a boltba cigiért.
Csak most több ízt szeretünk váltogatni :grin:

7 kedvelés

Összes szlovák bolt érintett. Nincs kivétel. Liquid-aroma is csak húzza az időt…

5 kedvelés

A szlovák oldal tudtuk ,hogy halott lesz … :face_with_peeking_eye:

2 kedvelés

Naná hogy! :hugs: Amiben tudok, nagyon szívesen. :blush: És még emellett sok mindent tudok is… :rofl:

6 kedvelés

Továbbá amilyen raktárkészletek halmozodnak fel aromákból még a hazai adásvétel is fel fog pörögni később :smile:

6 kedvelés

Én ebben se hiszek már egy ideje sajnos. A többségnek sajnos teljesen jó Abszurdisztán. :grinning:

3 kedvelés

Megértelek, de muszáj hinni valami kis jóban… :face_holding_back_tears:

9 kedvelés