Értem.
Azt nem tudom meddig mert én ehez egy kis porszem vagyok,én tudok venni,van is készlet itthon.
Ha tudsz most rendelhetsz,az kitart egy ideig.
Így van … + ugye ahogy lehet is olvasni egyre több aromárol kerül le a vape felirat … ,hogy lehessen jövedéki és minden nélkül árulni…
Én sem látom annyira sötétnek a jövőt. …
Honnan való vagy ?
De engem érdekel, hogy mit hoz a holnap, nem csak a mának élek.
És a téma is ez, azért írok ide és boncolgatok.
Nyilván mindkét oldalról csak találgatni tudunk. De az irány jó ideje nem jó, csak most rá is kapcsoltak.
@Zolika Szfvár
Mi sem a mának élünk mert betáraztunk (beszélhetek mindenki nevében)
Sok dologban én sem értek egyet ezzel sem,de változtatni sem tudtunk a petícióval sem .
Kinga segít ha gáz van ő is sokmindent tud és mi is itt vagyunk ha gebasz van
Minket is érdekel … Ezért halmozzuk a készleteket,hogy ,ha átmenetileg éppen nem fogunk tudni rendelni akkor is tudjuk tovább hódolni a szenvedélyünknek és biztosak vagyunk benne ,hogy mindig lesz megoldás … Kiskapu … baráti segítség … @Robertino_daf hozza kamionnal vagy valami
Jó de én nem tárazni akarok, azt se tudom, hogy mit szívnék belőle fél év múlva. Meg oké, hogy amúgy jól is esik, de alapvetően leszokási céllal gőzölök.
Ettől függetlenül nem rettegek, ha esetleg ez jött át, csupán előre tekintve agyalgatok és feszegetem a témát, hogy vajon mi vár ránk.
Azt csak az öltönyös pocakos bácsi tudhatja a nagyfaluban a tuk-tukon
Mindig a legrosszabbra kell felkészülni, hátha annál jobb lesz.
(Hát, ez kb fél éve nem vált be, de attól jó elmélet )
Én jobbnak látom a jövőt mint korábban mert elindult a szabályozás az EU-ban. Persze nálunk más a helyzet mert mi még az alapokat se tudtuk lefektetni Nekünk csak a raktározás maradt mert bármikor jöhet valami átgondolatlan döntés ami miatt egy évre vagy akár több évre is akadályoztatva leszünk. Túl nagyra hízott a gőzölök száma, hogy ne legyen megoldás a későbbi igények kielégítésére. Anno 5 éve amikor elkezdtem lasszóval is alig lehetett vapereket fogni. Most meg ( legalábbis Budapesten ) minden 10. ember használ valamilyen gőzölésre alkalmas eszközt. Többségük eldobhatós de nagyon sok pod használóval is találkozok. Én azt mondom csak pozitívan mert jó lesz a jövő csak még sok a fekete felhő
Mikor azt írtam, hogy akár enyhülés is jöhet azt arra értettem, hogy ha sikerülne végre megbuktatni a mostani kormányt akkor rendszerváltásra készülnek, legalábbis ezt mondta mindenki aki nem narancssárga. Mert sajnos mindennek van politikai háttere és hiába független a GVH meg a többi hatóság, én azt valahogy nem akarom elhinni. Viszont jöhet még enyhülés, úgyhogy annyira ne temessük, mert hozzáteszem, hogy a Jobbik meg a …jajj milyen Péter megint nem jut eszembe, ja a Jakab… szóval igen, az e-cigi mellett voltak ezek mindig is, akik pedig őket pártolja az ennek a hobbinak sem akarja a teljes végét.
Na de végülis egy picit bizakodom azért. Tedd Te is ezt. Mert a teszt cuccok is simán átjönnek a határon, pedig azokat postán kapom és ugyebár azokat átnézik. Ugyanúgy azt megkaptam kivétel nélkül amiket a franciáktól eddig rendeltem. És ehhez még az is hozzá tartozik, hogy a postán vagy épp a NAV-nál mennyire kívánják ezt az egészet a hátuk közepére!
Ne aggódd túl és élvezd amíg lehet, ha teheted akkor pedig tárazz, csak a biztonság kedvéért de ne pánikból!
úgy látszik hogy az e-vaper.eu is kilőve.
Mi sem pánikból hanem tudatosan vásárolunk ahogy minden egyes nap leslattyogtunk a boltba cigiért.
Csak most több ízt szeretünk váltogatni
Összes szlovák bolt érintett. Nincs kivétel. Liquid-aroma is csak húzza az időt…
A szlovák oldal tudtuk ,hogy halott lesz …
Naná hogy! Amiben tudok, nagyon szívesen. És még emellett sok mindent tudok is…
Továbbá amilyen raktárkészletek halmozodnak fel aromákból még a hazai adásvétel is fel fog pörögni később
Én ebben se hiszek már egy ideje sajnos. A többségnek sajnos teljesen jó Abszurdisztán.
Megértelek, de muszáj hinni valami kis jóban…